Top!!

Snelle levering, prima prijzen.

Betrouwbaar en snel

Top snel tot de volgende keee

Super snel duidelijk

Het werkt geweldig

Dit werkt echt geweldig want je klikt een kaart met een bedrag aan die je wilt je vult wat gegevens in en je kunt met ideal betalen en na een paar seconden heb je de code van de kaart naar keuze. echt super!!

Snelle service beste prijzen

Betalen en code is ontvangen

Snel bestellen en codes snel in je email

Het bestellen ging heel snel, en ik had mijn bestelling in een paar seconden.

Redelijk makkelijk

Ik vond dat ik nog aardig wat stappen moest doorlopen om de betaling af te ronden. Waarom heb ik en mijn mail, en mijn Xbox, en mijn bankgegevens nodig? Ik zou liever een directe link krijgen van de Xbox om geld over te maken vanaf mijn bank (qr code oid)

Ik koop altijd live bij jullie 👍

Super simpel, betalen en code ontvangen. Nooit problemen. Kan het iedereen aanraden

Niet goed

Ik kon de code niet gebruiken voor mijn account. Er stond dat deze op een console gebruikt moest worden maar wederom kon dit ook niet. Ik ben dus niet tevreden over jullie. En ik zou graag mijn 5 euro terug willen krijgen.

Super gemakkelijk

Snel en gemakkelijk kaarten bestellen

Snelle levering binnen 10/15 sec Codes zijn real Gwn hier doen voor 100% echt

Altijd op voorraad. Code binnen 10 sec.

Makkelijke site. Codes heb ik altijd binnen 10 seconden. En nog nooit een gebruikte code gehad. Zoals bij de concurrent wel eens het geval is geweest. Top

Snelle service: code direct ontvangen

Ik heb al vaker bij Xboxlive besteld, ik ontvang altijd direct de code. Ik kan dus niet anders als tevreden zijn :-)

Snel

Het werd snel geleverd

helemaal fantastich

simpel en veel keuze en altijd de beste prijs en gelijk voor gebruik klaar

Super makkelijk en snel !!

Werkt perfect! Snel makkelijk en betrouwbaar!

Wij zijn heel blij met jou..

Goeie service, snel geregeld! Maar naar aanleiding van de mail “wij zijn heel blij met jou” vragen jullie nog meer van mij.. ik dacht juist dat er korting tegenoverstond🙈🙈

Niets te klagen

Goede prijzen, code komt na betaling meteen op je scherm. Nooit problemen gehad met niet werkende codes en dergelijke. Doen wat ze beloven.

Uitstekend!

Geen extra kosten en code direct ontvangen!

Top! Meteen de code op je scherm

Online Xbox Live aangeschaft en na betaling binnen een paar seconde de code ontvangen. Al meerdere aankopen op deze manier gedaan. TOP!

betrouwbaar en makkelijk

ik kan makkelijk mijn product kopen en het duurt niet lang voordat ik de code heb :)

Snel en betrouwbaar

Ik kreeg de code(s)b binnen 1 minuut sowieso binnen, plus hij werkt ook!

Prima en echt snel

Bestelling snel en effectief. Prijzen zijn super

Code gelijk geleverd en werkt perfect. Kortom zeer tevreden.

Baars 27

1271PD Blaricum