was gelijk geregeld

had de code gelijk heel fijn

Ik krijg altijd meteen de code en de prijs is naar behoren👍🏽

Mooi

Eenvoudig, vlug en veilig

Altijd goeie ervaringen. Nooit geen problemen.

SUPER GOOD !

Altijd uitstekend! Maar nog beter is 10x bestellen, de 11de-X GRATIS 🆓 😁😁😁🤣👍👍

Simpel,makkelijk,duidelijk

Heel makkelijk te bestellen , makkelijke afhandeling, duidelijke opties gewoon top

Snelle service!

FIFA 20 Punten besteld. Binnen 10 seconden de code op mijn scherm!

Goeie service en heel snel en direct super tof

Altijd snelle en goede service!

Haal vaak giftcards voor mijn xbox bij jullie. Altijd snelle en goede service. Top, ga zo door👌

1 woord! Uitstekend!

Direct mijn code in de mail, daarnaast heb 1x een code gekregen welke het niet deed, direct antwoord gekregen en geholpen geworden. Heel behulpzaam en snel opgelost! Top site!

Elke keer opnieuw een perfecte service

Zowel het bestellen als het leveren gaan altijd foutloos. De producten worden binnen enkele seconden geleverd. Elke keer opnieuw kies ik voor xboxlivekaarten.

Betrouwbaar en snelle levering.

Ik bestel hier altijd mijn xboxcards, altijd zie je direct je bestelde code en fijn dat je ook kaarten kan halen van kleinere bedragen .

Snelle service in duidelijke uitleg

In mijn geval: Wanneer er geen live games gespeeld Kunnen worden is het fijn niet naar de winkel te moeten gaan. Bij livekaarten bestel je snel, makkelijk en duidelijk wat je nodig hebt en kun je binnen 5 minuten verder gaan met je spel.

top bedrijf

top bedrijf snelle levering voor mij de juiste

Werkt top

Bestellen ontvangen blije kids

Top geregeld, bij betaling meteen code die je kan verzilveren via xbox one

Top service altijd weer

Ik bestel al jaren via jullie zeer betrouwbaar en zeer goede service en ga jullie nog jaren gebruiken dankjewel

Perfect!

Het geldt voor een ieder natuurlijk hoeveel fifa punten je koopt bij jullie. Alleen zou het toch leuk zijn voor iemand ( niet alleen ik ) die meer dan 100 euro erin legt , dat er soms een cadeau komt waarbij we extra punten erbij krijgen?? Groeten Joél

Snel gemakkelijk betrouwbaar

Koop altijd hier Mn xbox live dingen. En bevalt uitstekend

Snel

Snel en geen extra kosten.

Super snel

Super snelle service!

Snel en makkelijk top service

Snel en correct

Al een paar keer via deze site x box kaarten gekocht. Perfect, snel en zonder bijkomstig kosten.

Na mijn mening goeie site kaarten werken altijd en je hebt kaartjes van 5 euro die heb je niet overal

Gaat gewoon lekker snel

Ik had zin om even een game te kopen en de microsoft site deet het niet zo goed, toen zij een vriend van mij dat ik naar deze site moest gaan. Eerst zat ik wel te twijfellen of dit echt was maar uitijndelijk een €25 giftcard van xbox gekocht en kreeg direct de code op mijn scherm en was direct geactiveert! TOP WINKEL!! Met vriendelijke groet. Angelo

Baars 27

1271PD Blaricum