Snelle levering en nooit problemen!

Ik heb meerdere keren bij XboxLiveKaarten.nl besteld, ontvang mijn codes vrijwel meteen en deze doen het altijd!

Bestellen, betalen en ontvangen binnen 2 seconde prima toch

Betrouwbaar

Betrouwbaar we hebben een giftcard gekocht

Helemaal top

Super makkelijk en super snel. Binnen no time geregeld!

Ik denk dat ik hier al points haal sinds ik begon met gamen en nooit problemen gehad ben een keer erges anders gaan halen en gelijk deed de kaart het niet en geen geld terug dus als je het erges koopt doe het hier of bij Microsoft zelf

Geen centje pijn!

Bedrag kiezen en betalen. Code ontvangen en opvoeren via console. Downloaden & spelen maar! Meerdere keren gebruik gemaakt van deze site en nog nooit een glitch of andere problemen gehad. Absolute aanrader!

Altijd goede en snelle service

Tegoed codes altijd binnen enkelen seconde in de mailbox

Snelle en correcte service

Super makkelijk en snel

Je kiest jouw artikel, betaald en krijgt dr code direct op jouw scherm en mail. Het werkt direct en binnen een paar minuten heb je wat je hebben wil. Makkelijker kan niet toch?

is gwn top man bro

altijd goeie hier love man bro

Goeie ervaring mee

Super goeie site! Bestellen gaat super makkelijk en je hebt de code al binnen een paar seconden. Gewoon top!

super, perfect

Er is echt geen snellere manier om mijn kleinkinderen van op afstand een cadeautje te doen, . Geweldig en nog nooit problemen ondervonden.

Gewoon goed snel en duidelijk

Zie boven

Deze website is heel goed

Goeie en snelle levering van de codes

Gewoon dikke prima.

Bestelling gedaan, direct e-mail ontvangen met de code. Niks geen moeilijke dingen, gewoon dikke prima.

geweldig

het is simpel geweldig, binnen 5 minuten heb ik hier wat ik nodig heb en hoef dus niet naar de winkel ervoor

Ge wel dig

Betaal altijd me de bankpas nooit geen gezeur nooit geen gezeik altijd binnen een paar sec heb ik de code's

5 seconde

Een goede website

Ik vind de website zeer overzichtelijk, ik heb een Xbox gift card gekocht zonder enige problemen. Er worden veel verschillende betaal methodes geacepteerd. Dus voor bijna iedereen mogelijk om te betalen.

Snel en betrouwbaar. Klasse.

Gerust dat je waar voor je geld krijgt.

Code werkt en instructies zijn goed

Was wel een beetje bang want had het gekocht alleen zag geen mailtje bleek het in ongewenste mail te staan Wel jammer dat he het via pc of tablet moet invoeren maar dat ligt niet aan jullie bedankt!

Snelle levering. Schrok alleen van het feit dat op de website mijn code voor Xbox live niet meteen zichtbaar was. Daar stond weergeven “ artikel op nalevering “ gelukkig had ik het wel in mijn mail!

Altijd goed en je krijgt direct jou code

Super goed

Ik bestel elke 3 maanden een kaart en nooit problemen onder vonden.

Baars 27

1271PD Blaricum