perfect en snel.

gewoon top

Krijgt binnen een paar tellen je bestelling binnen.

Ja, ik ben zeer tevreden. Na betaling krijg je bijna direct de codes waar je voor betaald hebt. Prima dienst.

Goede en snelle service

Regelmatig bestellen we Xbox live of Xbox cadeau kaarten. Altijd super.

goede en snelle service

De xbox codes krijg je meteen te zien en in de mail. werkt perfect! al veel kaarten via deze site gekocht.

Goed altijd snel en goed. Makkelijk geregeld.

Het werkt geweldig! Het betalen gaat snel en makkelijk. Nadat je hebt betaald kun verschijnt de code binnen 10 tot 20 seconden op je scherm! Ik heb nog nooit problemen gehad met deze site.

Het is heel goedkoop en snel

Ik vind het heel goedkoop en snel. Xboxlivekaarten is mijn enige site in mijn hoofd die ik vertrouw. Dankuwel dat u deze vertrouw geeft!

Uiterst correct en snel

Vriendelijk en klantgericht.

Je besteld je kaart en een sec later heb je je code!

Makkelijk

Het is makkelijk en snel gedaan. De code is ook heel snel door gestuurd.

Goede, snelle service

Snelle, betrouwbare service

Bestelling direct ontvangen

Perfecte service

Echt cool

Ik heb laatst de xbox one digital edition gehaald, dat houd in dat ik geen discs erin kan doen. De spellen die ik dus wou spelen moest ik kopen via de xbox store, maar je kan geen spellen kopen via ideal, dus ik zat een beetje in de knoop. Totdat ik bij jullie uitkwam en mijn spellen kon kopen!

Top geen oplichting dus dankjewel :)

Helemaal toppieee

Top dat je meteen je code kan zien

Toppie

Gewoon als super snel en simpel

snel geregeld er kon direct gebruik(gamen) van gemaakt worden

ik kan mijn ervaring niet omschrijven omdat ik het als cadeau heb gegeven

Bestel al jaren kaarten voor me xbox. En heb nog nooit problemen gehad met het ontvangen van mijn producten. Al met al ben ik zeer tevreden. Mvg joop

Lekker snel en makkelijk en betrouwbaar!

Makkelijk en snel binnen en betrouwbaar.

Het gaat altijd snel en de code heb je ook snel binnen.

Altijd goed!

Ik heb nu bij elkaar voor rond de 200 euro aan xbox kaarten gekocht en nog nooit en slechte code ofzo gehad. Werkt altijd!

Snelle levering.

De code werd snel gestuurd.

Pluspunten

Snel

Baars 27

1271PD Blaricum