Dit is wat wij zochten simpele gerechten .

Drie receptenboekje besteld dit is wat wij zochten simpele gerechten.

Blij met de producten. Zou graag ook meer bak gerechten in een kookboek zien zoals cake,appeltaart ed. Bvd

Prima spullen snel en gemakkelijk bestellen Snel geleverd

We zijnnheel tevreden

Deze heeft meerdere functies oa de Max crisp waarbij je frietjes krokant en goudbruin bakt, een grote verbetering tov onze vroegere airfryers. Vlees en vis zijn super, geen enkele opmerking. Het duo systeem is een meerwaarde. Synchronisatie om beide bakgedeeltes gelijktijdig te koken werkt perfect. Enkel met groenten hebben we nog een probleem. Deze zijn niet gaar volgens de aangekondigde baktijden. Dit moeten we nog eens opzoeken. Vermoeden is dat we aardappelen en harde groente moeten voorkoken.

Goed materiaal, vlotte levering

Gebruiksaanwijzing

Het had mooi geweest als er een klein boekje met recepten bij zou zijn, nu alles via internet opzoeken en ik vind dit meer dan onhandig

zeer tevreden!

nogmaals zeer tevreden met de aankoop. Leer elke dag meer en meer om de airfryer te gebruiken

Makkelijke recepten

Ik had gehoopt dat er meer 1 pans gerechten in zouden staan. Maar verder mooie boekjes en makkelijk te lezen uitleg.

Perfecte ayrfryer assesoires

Perfecte airfryer assesoires en goede kwaliteit. Gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken. Ook de boeken zijn fantastisch. Heerlijke gezonde recepten, toetjes, broodjes enz.

Hebik nog niet

Heb het nog niet ontvangen

Mij te ingewikkeld met zoveel tievoegingen

Heb al die toevoegingen niet in huis. Boek ingepakt en stuur het terug

Zeer goede matriaal en snelle levering .

Heb de cake blikken besteld maar jammer genoeg past de 19 centimeter in mijn air fryer.

Niks

Heb nog steeds niks ontvangen

Snelle service en levering

Goed gedaan

Niet tevreden

Goede morgen Het vierkante silicone voor de ayrfayer is te groot heb hem gelijk weer ingepakt om terug te sturen Ik probeer ook steeds te mailen maar krijg geen reactie terug Groetjes Bouchra

Klein minpuntje: De bodem is lastig schoon te maken door de smalle ribbels.

Nog steeds niks ontvangen

Beste ik heb nog steeds niks ontvangen

Vlug geleverd.

Geweldige boekjes

In deze boeken staan heel veel recepten voor de airfreyer. We hebben een airfryer en gebruiken hem alleen voor opwarmen. Nu kunnen we tips uitproberen. Veel variatie!!!

Handige boeken en super bakplaat

Na het kopen van een airfryer heb ik bij jullie 4 prachtige kookboeken gevonden. Daarmee zullen wij veel lekkere gerechten kunnen bereiden. De extra bakplaat komt ook prima van pas.

Precies wat ik zocht!!

Kan nog niets zeggen zie hier onder

Nog steeds niets ontvangen word door post .nl steeds weer uitgesteld

top

top recepten en vorm

Mooie kookboeken, alleen jammer dat de gratis pizzavorm uit de comboset niet in mijn Airfryer past. Ik heb de HD9255 en daar past ie niet in. Gelukkig heeft een broer van me de XL, dus gaat ie daarheen. Jammer dat ik de maat niet heb. Misschien handig om bij die aanbieding aan te geven dat hij niet in de kleine Airfryer past... Groet, Cees van Someren

Molenmakershoek 64

7328JK Apeldoorn

Over Airfryertotaal

Airfryertotaal.nl is DE online Airfryer specialist. Ruim aanbod in Airfryer kookboeken, accessoires en recepten.