Snel afgeleverd

Lekkere recepten

Beantwoord aan mijn verwachtingen.

Mooie schaal.

Vlotte levering, goed product

Bestelling o.k. verwerkt en vlotte levering

Zie boven

Blij met alle toebehoren voor mijn Philips Airfreyer. Tevreden van de snelle service!

super

lekker schaaltje , past perfect en snel weer schoon !!

Makkelijk bestellen en vlot geleverd

Het bestellen ging makkelijk en producten waren goed verpakt....

Ben nu meer met de airfryer aan het doen, dan alleen frietjes bakken. Flink oefenen, voor het juiste resultaat. Erg tevreden

Fijne artikelen en snelle bezorging

Tot nu toe niet teleurgesteld met de artikelen die ik heb gekocht. Levering was ook netjes en snel.

Hele fijne Airfryer !

Ik ben er heel blij mee ik gebruik hem bijna elke dag , Het eten is fantastisch tijden kloppen exact Je kan er zoveel heerlijke gerechten in klaarmaken Top ! Heb er ook een voor mijn zoon gekocht die is binnenkort jarig !

Helemaal top

Ik had wat vragen over de airfryer en Yvette beantwoorde de mail direct weer! Ik heb meerdere dingen bestel en het is echt top kwaliteit ik ga hier zeker vaker bestellen!

Fijn blik viel wel iets klein uit maar in praktijk werkt het wel

Bestelling keurig ontvangen

Snel en keurig ontvangen

Fijne airfryer

Een fijn apparaat dat niet ruikt, goed sluit een goed zijn werk doet in tegenstelling tot een eerdere airfryer van een ander merk. Prima prijs-kwaliteit

bestellingen worden snel geleverd ook de voorlichting van nieuwe producten is goed

Geen communicatie na klacht

Heb 3 kookboeken en een bakplaat besteld. Boeken ontvangen maar vakplaat niet. Alleen via mail " bereikbaar", maar geen reactie na diverse mails. En dan nu wel een vraag om beoordeling? Tsja....... Misschien nav deze beoordeling alsnog m'n ontbrekende produkt

Toppie

Het is oke. Voor mij is het klein uitgevallen en groter durfde ik niet. Maar het is oke

heel snelle levering en top boeken

heel simpele gerechten en duidelijk

Gewoon goed.

Goed product.

Mooi

Duidelijk en mooi, goede werkzame recepten.

3x is het een groot succes!

In eerste instantie was ik niet erg blij. Ik had artikelen besteld en van één artikel was de maat niet goed. Ze hadden mij een verkeerde maat bakplaat gestuurd. Op de bon stond de goede maat maar in het pakket dus de verkeerde, Ik heb een mail gestuurd met de vraag hoe we dit konden oplossen, terugsturen moest ik zelf betalen en dan opnieuw bestellen en dan weer verzendkosten betalen. Op de mail heb ik helaas geen reactie gehad maar er lag na een week wel een nieuwe bakplaat in de bus. Dus het was opgelost. Maar even een reactie op mijn mail was wel zo netjes geweest. Maar ik ben zeer tevreden over de bestelde artikelen en ga zeker ook nog meer bestellen.

Perfect en goed verzorgd

Dank deze boeken heb ik mijn airfryer echt leren kennen en maak er nu echt gebruik van. De boeken zijn uitermate handig en openen een nieuwe culinaire wereld voor mijn gezin, dank en proficiat.

Molenmakershoek 64

7328JK Apeldoorn

Over Airfryertotaal

Airfryertotaal.nl is DE online Airfryer specialist. Ruim aanbod in Airfryer kookboeken, accessoires en recepten.