Laden reviews...
260 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen waarderen klanten de goede kwaliteit en betrouwbare levering. De recensies benadrukken een breed assortiment aan accessoires en boeken, met velen die prijs-kwaliteit zeggen te waarderen. Enkele opmerkingen gaan over maten of verzendkosten, maar de meeste feedback is positief over service en resultaten. De inzichten duiden op blijvende interesse in nieuwe artikelen en praktische tips.
Het past niet in de airfryer.
26 May 2026
Lena
DRACHTEN
Klein schaaltje. Plaat voor eieren te groot
26 May 2026
Iet
Sliedrecht
Handig geen vuil meer
Maria
Houten
Ik miste er meer gewone gerechten in voor 4 personen.er staan erg veel tussen doortjes zoals taart cakes en zo.die er wel heel lekker uit zien.. Weinig avond maaltijden. Wel prachtige foto's en voordelige prijs.
R
Purmerend
Het product is prima ik heb het nog niet gebruikt, Het oogt erg klein om vlees in te bakken! Maar vanaf de bestelling tot en met de bezorging helemaal Top geregeld!!
Johanna
Houten
Het is reuze lekker en niet moeilijk ik heb diverse dingen klaar gemaakt met keuze uit de boeken Ook n eitje bakken is niet moeilijk, én eitje koken ook. Kaiserbroodjes afbakken frietjes allemaal goed te doen.
Theo
Nijmegen
Ik ben tevreden
Rosa
Kortrijk
Sorry ik doe dit soort dingen niet Bij niemand niet
Trudie
Stolwijk
Snelle levering. Product al een paar keer gebruikt. Gaat uitstekend.
24 May 2026
Joop
'S-Hertogenbosch
Had een boek besteld dat niet meer voorradig was en men heeft zelf zonder dat je erom moest vragen terugbetaald ga wanneer ik terug uit het ziekenhuis de airfryer benodigdheden bestellen het is een bedrijf dat zich inzet voor zijn klanten
24 May 2026
Suzanne
Bekkevoort
Ik had mijn bestelling al binnen de 2 dagen , goede kwaliteit, ben er blij mee, ik heb een lekker omelet gebakken in de bakplaat , super praktisch , top!!!
22 May 2026
Alessandro
Antwerpen
Artikel is prima alleen veel verzendkosten.
21 May 2026
Theo
Maashees
Slechte ervaring in relatie tot service. Verkeerde levering en retourkosten.
21 May 2026
Ronald Wilbur
Stiens
Netjes en snel geleverd
20 May 2026
RME
Bruchterveld
Vandaag voor het eerst speklapjes gebakken in het bakje en ze waren heerlijk en krokant ben er blij mee Groetjes Maria
19 May 2026
MARIA
Uden
Smakelijk en handig te bereiden.
19 May 2026
Mari
Rosmalen
Ik heb de bakplaat gekocht en het werkt perfect zelfs de speklapjes kwamen er heerlijk knapperig uit ik had hem veel eerder moeten kopen geweldig
15 May 2026
W
amsterdam
Goede aankoop maar ben het recept verloren kunnen jullie het mij terugbezorgen aub
15 May 2026
Felice
Tienen
Onlangs heb ik de siliconen eivorm gekocht omdat een spiegelei bakken bij mij meestal niet optimaal lukt. Tot mijn grote vreugde is het met deze eivorm bijzonder goed gelukt! Ik raad het daarom iedereen aan om het met deze eivorm te proberen! Echt een aanrader!
14 May 2026
Rudy
Amsterdam
Ziet er mooi uit en fijn in gebruik heel blij mee. Echt een aanrader.
14 May 2026
Landgraaf
Eerste indruk gunstig
Jan
Nijkerk
Prachtig product geen aanbak en airfryer blijf super schoon
Frank
Krimpen aan de lek
is kleiner dan vermeld .geen 21/19 maar 20/18 had iets groter gemogen
Martin
Assen
Airfryertotaal.nl is DE online Airfryer specialist. Ruim aanbod in Airfryer kookboeken, accessoires en recepten.
Molenmakershoek 64
7328JK Apeldoorn