Ruim aanbod verder zoeken hoeft niet

Airfryer totaal heeft alles waar ik naar op zoek ben. Verder zoeken bij een ander is voor mij overbodig

Goede snelle service. Leuke producten

Snelle bezorging. Leuke producten. Kookboek ook heel handig.

2 boekjes besteld en afgerekend. Zou de volgende dag thuis bezorgd worden. Toen kreeg ik een mail dat een van die boekjes uitverkocht was of ik de andere dan nog wel wilde. Ik heb toen laten weten dat ik die wel wilde maar niet van plan was later voor het andere boekje weer verzendkosten te betalen. De dag erna kreeg ik bericht dat er toch nog wel zo'n boekje gevonden was en de dag erna kreeg ik ze thuis bezorgd.

Geweldig de accessoires ben er super blij mee

Top toestel

Heel tevreden met dit toestel en benodigdheden , heel gemakkelijk in gebruik

Snelle levering.

Geweldige recepten

Erg blij mee

Hier ben ik erg blij mee

Snelle levering van mijn bestelling

Redelijk

De levering was heel vlot, nadeel was dat het pakket maar tot 31/01 kon afgehaald worden.

heel tevreden

het zou fijn zijn dat er een beschrijving bij is hoe de hulpmiddelen te gebruiken

Snel geleverd ik heb 3 dingen besteld 2 terug gestuurd. Tulband heb ik al gebruikt helemaal top en de springvorm en cakevorm heb ik terug gestuurd wil graag wat groter ik heb een briefje er bij gedaan nu wacht ik af ik hoop dat ik het gauw weer krijg maar voor de rest Super bedrijf helemaal TOP

Perfect,

Mooie kwaliteit en betaalbaar

Prettig geholpen door Yvette

Alleen de afhandeling door PostNL is superslecht. Ondanks het bericht van hen dat het pakketje is afgeleverd heb ik nog steeds niets ontvangen. Allereerst werd er tot twee maal toe een dag en tijdstip genoemd wanneer het pakketje (brievenbus) geleverd zou worden. Tot twee maal toe niets ontvangen. Twee dagen daarna een berichtje dat het pakje geleverd was maar ook toen niets ontvangen. Dit was de eerste keer dat ik iets besteld heb bij jullie maar als PostNL nog steeds de bestellingen uitvoerd, ook de laatste keer. Met vriendelijke groet, Henk van Pelt.

Prima product

Helemaal tevreden

Goede ervaringen netjes en snel bezorgd.had vragen via contact formulier mijn vragen vriendelijk en gauw beantwoord ben erg tevreden.

Erg handig.

Heb nog niets kunnen maken ,geen tijd gehad,maar ga zeker wat maken. Het ziet er allemaal erg gied en lekker uit.

Top service mooie boeken

Bij mijn bestelling was een ding vergeten mee te sturen. Hierover gereclameerd en de dag erna lag het item al in mijn brievenbus. Als dat geen service is. Ook al 2 recepten uit het kookboek gemaakt wat een groot succes is en erg lekker.

Snel en correct geholpen

Eindelijk een bakpannetje gevonden voor de Airfryer.

Fijn dat ik dit pannetje heb gevonden. Het is voor de Philips Airfryer XXL, die ook in mijn Pricess XXL past. Blij mee. Wat ik wel vreemd vond, is dat ik nadat ik het had besteld een mail kreeg waarin stond, dat dit pannetje alleen maar voor de Philips XXL is. Er stond niet bij waarom deze niet geschikt zou zijn voor een andere Airfryer. Op internet lees ik regelmatig, dat de accesoires van Philips ook te gebruiken zijn voor de Princess. Als het past, dan is het te gebruiken. Ik ben wel erg nieuwsgierig waarom ik die mail kreeg en waarom dit accesoire alleen voor de Philips XXL is. Ik heb het in mijn Princess XXL gebruikt en het werkt zoals het moet.

Smullen

Smullen heb ik al gedaan van, voor mij totaal nieuwe gerechten uit de airfryer. Zelfs taart al gemaakt en die was ook erg lekker!

Alles wat ik besteld heb is perfect

Heerlijke recepten

Leuk boekje met heerlijke recepten !

Ik heb nu 5 boekjes

Heerlijke recepten. Ik heb er al veel gemaakt. De airfryer wordt nu veel meer gebruikt. En ook de kleine airfryer op de camping. Ook fijn naslagwerk met de kooktijden achter in een paar boekjes.

Heerlijk en lekker makkelijk

Het voldoet echt aan mijn verwachtingen, veel lekkere maar ook simpele en snelle recepten die goed te maken zijn.

Molenmakershoek 64

7328JK Apeldoorn

Over Airfryertotaal

Airfryertotaal.nl is DE online Airfryer specialist. Ruim aanbod in Airfryer kookboeken, accessoires en recepten.