Minder poetswerk

werkt perfect en veel netter.

Zeer mooie boeken

Deze boeken zou ik aanbevelen voor personen die een airfryer hebben ze zijn zeer nuttig wat u allemaal kunt bereiken met een airfryer

goede prijzen en snelle levering

Mijn bakspullen voor onze airfryer besteld volgende dag geleverd.

Xxx

Ik heb het voor iemand anders besteld! Dus kan zelf geen beoordeling geven! Maar het ziet er goed uit!

Heel fijn zonder knoeien in mijn airfryer

Goed, is een perfect product

Prima product voor de Air Freire dat siliconemandje

toffe hulpstukken en duidelijke kookboeken gespot

Vlotte en snelle levering Bedankt

Goed resepten boek!

Mandje werkt prima, vangt het eventuele vocht op! Voor XXL airfryer had het wat groter gekund!

Service

Geweldige service , was niet bezorgd zeiden de buren ! Post nl gevraagd waar is het pakket ? Bij de buren ! Buren gaven.niet thuis ! Toen Airfreyertotaal gevraagd te bemiddelen , bij.de buren ! Weer naar de buren ,niet , liet ze zien dat 2 instanties zeiden ,,bij de buren ,, Ze gingen nog eens kijken en.ja hoor het kwam te voorschijn ! Je moet een lange adem hebben en met bewijzen komen zodat ze er niet meer onderuit komen ! Hartelijke dank dat is mee denken dat is service !

Het duurt iets langer voor je vlees bruin ziet, Maar veel korter om schoon te maken. Dit alles bijna geen geur in huis. Het gaat over de airfreyerdeksel.

Te klein mandje

Ik had verwacht dat de onderkant 20 cm was

Prima op tijd geleverd . Goed verpakt .

Snelle levering goed product

Ik ben zeer tevreden met de producten die ik heb aangeschaft. Ideaal voor de airfryer.

tevreden

Geen klachten

Verzorgde en snelle levering

Mijn bestelling vlug geleverd

De bestelling is snel geleverd alleen jammer van de actie die ik ben misgelopen: Gratis Airfryer kookboek bij elke bestelling vanaf 25 euro.

GEWELDIG!

De receptenboekjes zijn geweldig. Eenvoudige en leuke recepten met producten die je meestal wel in huis hebt. Ik heb alle boekjes en geef ze ook regelmatig als cadeautje.

Fantastisch hulpmiddelen

De Airfryer werd gekocht en gebruikt om snel en zonder baklucht frietjes, kroketten en producten van Mora te bereiden! Tot ik de reclame van Airfryer Totaal ontdekte. Ik was nieuwsgierig en wou weten wat ik nog meer kon doen met de Airfryer en dit heb ik ontdekt dank zij Airfryer Totaal recepten. Ondertussen kocht ik de kookboekjes: Simpele Airfryer Recepten, Simpele Airfryer Recepten deel 2, Airfryer Tosti's en Broodjes en Heerlijke Hartige Hapjes voor oven en Airfryer. Ook de bak vormen aangepast aan de Airfryer heb ik mij aangeschaft. Op die manier heb ik de mogelijkheden van een Airfryer ontdekt. Bedankt Airfryer Totaal! Jacqueline

Prima en handig

Ben blij met dit kleedje, makkelijk ook schoon te maken

Gewoon geweldig.

Ik heb een spatdeksel en een matje voor in het mandje besteld,het bevalt prima geen gekwalm en geen aanbaksels .

Heb een spatdeksel besteld voor in de airfryer

Heb een spatdeksel besteld voor de airfryer en daar zou je een gratis kookboek bij krijgen. Spatdeksel kwam wel t gratis boek niet. Slechte zaak want ik had het wel ingevuld. Dus een waardeloze actie. Gr Dianne Mullink

Idiaal

Het is echt een uit komst

Molenmakershoek 64

7328JK Apeldoorn

Over Airfryertotaal

Airfryertotaal.nl is DE online Airfryer specialist. Ruim aanbod in Airfryer kookboeken, accessoires en recepten.