Super !

Wat ik zoek kan ik snel vinden op de site, vandaag besteld is morgen in huis. Beschrijving is duidelijk zodat je niet snel de verkeerde maat besteld ( om een voorbeeld te noemen) .

Goede site

Prima informatie, ook voor andere accessoires en kookboekjes!

Tot nu toe te vrede.

Heb nog niet alles uitgeprobeerd,alleen patat en nukke,s hes nog niet alle onderdelen van de de Airfryer..maar de patat word heerlijk bruin. Mevr van Eijk

Mooie kwaliteit

Snelle levering, de bestelde artikelen zijn van prima kwaliteit, heel blij mee

Goed gedaan

Netjes op tijd binnen bedankt Gr appie knauff

Top ding

Inmiddels heb ik er verschillende gerechten en andere baksels in klaar gemaakt. Ik ben er erg tevreden over. Het is wel een 1 persoons air fryer.

Super aanwinst

Heerlijk en snel je eten klaar! Eigenlijk alles kan erin en de smaak blijft prima

De spatdeksels die geleverd zijn zien er goed uit en passen heel goed in de airfryer.

Prima bakvorm!

De bakvorm 20cm is vlot geleverd. De gemarineerde kipppenpoten waren heerlijk! Even een sopje en schoon.

geweldig

ik vind de service van jullie geweldig en jullie komen ook na wat je beloofd levering op tijd en contact via de mail ook perfect worden vlot beantwoord ga zo door

Gewelldig bedrijf Snelle levering Goed verpakt Ben er superblij mee Artikel was nergens te vinden maar hunhadden het

Super snelle levering goede kwaliteit

Nuttige aanvulling

Nuttige aanvulling voor allerlei toepassingen

Mooie producten voor een redelijke prijs en snelle levering

Mooi assortiment voor airfryer, snelle levering

Ik heb al jaren een airfryer maar gebruikte hem eigenlijk alleen voor aardappelproducten. Op Airfryertotaal vond ik tal van handige producten waardoor ik veel meer mijn airfryer kan gebruiken ipv de oven. Zeer goede service!

Mooie website, trage verzending

Zodra je besteld hebt, een aantal e-mails over de verzending. De laatste: "Jouw bestelling is bij PostNL aangeboden en wordt zo snel mogelijk bezorgd" en daarna duurt het nog een week voordat het aankomt. Pordukt was goed.

Spatdeksel

Echt goed product, alle ik nu kippepootjes of een ander vet product bak komt r geen vette rook en vieze reuk meer vrij

snelle levering \uitstekend produkt

snelle levering \uitstekend produkt

Het was allemaal goed, Vriendelijke groet Lidy breewel

Het was allemaal goed, Vriendelijke groet Lidy breewel

Snelle levering en goeie kwaliteit

Al jaren klant en nog steeds erg tevreden. Ik heb al heel veel assesoires en boeken hier gekocht en alles is perfect. Ga zo door!

Valt tegen

Valt iets tegen

Super boekjes

Ontzettend leuke recepten. Simpel en heel erg lekker.

Super boek en heel duidelijk !

Ben heel blij met het boek : Airfryer tosti’s en broodjes ! Heerlijke recepten , makkelijk maken ! En een snelle levering boek !

Had patat gebakken was niet bruin

Dacht dat het een manier was om schoon en goed te bakken

Molenmakershoek 64

7328JK Apeldoorn

Over Airfryertotaal

Airfryertotaal.nl is DE online Airfryer specialist. Ruim aanbod in Airfryer kookboeken, accessoires en recepten.