Snel bezorgt

Geen enkel probleem

Ben tevreden over mijn verzending En ook heel tevreden over mijn accessoire

!!! Geweldige levering !!!

Gedaan wat beloofd maar dan net iets meer...

Snelle levering en handige set accessoires

Een snelle levering van de bestelde set accessoires. De zelfde dag meteen gebruikt voor het bakken van een cake. Ook de omelet bakken was een succes. Deze set is een aanrader!

Slecht

Mijn bestelling is goed aangekomen maar één van de artikel komt niet overeen met wat erop jullie site staat. Ik heb dus gevraagd om het terug te sturen maar jullie vragen meer dan 12€. Dit vindt ik onaanvaardbaar want het is bijna even duur dan het artikel zelf. Mvg,

Netjes product thuisbezorgd

Bestelling is op tijd thuisbezorgd. Ook in goede staat, en precies wat ik heb bestelde. Prima product.

Nog niet gebruikt

Nog niet gebruikt

top matje van silliconen voor airfryer

ik heb met het inlegmatje van silliconen al patat,bitterballen en gehaktballen gemaakt het werkt super geen geplak meer aan mijn rooster. en onder de kraan zo schoon top!

Prima artikel

Zie hiervoor

De artikelen zijn zo als op de site te zien zijn. De levering was op tijd netjes afgeleverd.

Had groter verwacht

Had groter verwacht op afbeelding sta voor airfrayer xxl maar is toch klein

Super producten.

Hele handige producten, die het koken in de airfryer nog makkelijker maken.

De Airfryer inner is voor mij goed

Ik ben te vrede

tot nu toe top

de eerste 5 keer dat ik het airfryer kookboek gebruikte waren de resultaten buiten verwachting.

Prima product

Product werkt prima De bezorging was minder omdat het brievenbus post was

ben erg tevreden met mijn aankoop

zocht altijd al iets voor de airfrayer om dat ik ook wel eens wilde bakken

Ideaal voor veel recepten

Veelzijdig apparaat waar ik nu al enorm veel plezier van heb

Makkelijk bestellen en vlot in huis.

Makkelijk bestellen en vlotte leverijng.

Bestelling gedaan. Eerste pakje 1 bakvorm besteld met boeken. Bakvorm is van goede kwaliteit. In de boeken vind je heldere duidelijke recepten. Daarna per mail een vraag over een andere bakvorm gesteld die wel heel snel beantwoord werd. In mijn 2e pakje nog wat bakvormen en accessoires besteld. Wederom netjes verpakt en snel verzonden. Dat PostNL langzaam uitleverde is een ander issue. Ben zeer tevreden.

Snel en netjes bezorgd

Duidelijke beschrijvingen maken het shoppen eenvoudig

De aankoop, de levering waren zoals afgesproken. Geen schade. We waren heel tevreden en hebben ondertussen nog een bestelling geplaats.

Tevreden

Nadat ik de bestelling geplaatst had kon ik met 2 mijn pakket in ontvangst nemen. Na email contact gehad te hebben over een artikel wat ontbrak kwam deze een dag later alsnog.

Goede producten

Ik ben zeer tevreden van het kookboek. De levering door post NL.was een ramp. Levering 7 februari in de namiddag. Dan kreeg ik bericht morgen. Dan niets meer gehoord van post NL. Donderdag 9 februari pas geleverd zonder uitleg.

Molenmakershoek 64

7328JK Apeldoorn

Over Airfryertotaal

Airfryertotaal.nl is DE online Airfryer specialist. Ruim aanbod in Airfryer kookboeken, accessoires en recepten.