Laden reviews...
215 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Kunderne værdsætter hurtig levering og høj kvalitet på produkterne. Kundeservicen beskrives som venlig og hjælpsom. Websitet er overskueligt og ordrestyringen opleves som pålidelig. Overordnet er stemningen positiv.
Mooi uitgevoerd bestekhouders. Messenhouder liggen de messen dicht op elkaar vooral met een dikke heft. Messenhouder de afstanden van de messen groter maken. Ik heb het zo opgelost dat de messen aan weerszijden van de houder geplaatst worden.
13 May 2020
Fred
Spijkenisse
Mooi bestek en wil nu wel compleet alessi-dressed
12 May 2020
Rosita
SITTARD
Mooie kwaliteit voor een betaalbare prijs.
11 May 2020
Jan
Nunspeet
Prima service. Aardige man en goede hulp bij keuze.
10 May 2020
Pamela
Buren (gld)
Snelle levering. Mooi bestek. Flink afgeprijsd.
10 May 2020
Nicole
Voorhout
Kende jullie niet, maar tevreden hoe alles vlot en snel is af gehandeld
9 May 2020
RR
IJsselmuiden
Zeer snelle service binnen 24 uur, top!!
2 May 2020
Wendelien
Bergen aan Zee
Mijn bestelling is keurig verpakt op tijd aangekomen.
1 May 2020
Gerrie
Markelo
produkten zoals omschreven, redelijke prijs.
28 April 2020
Otto
Enschede
Mijn citruspers die via Bol.com bij Bestekshop was besteld ging na iets meer dan een jaar kapot. vervolgens foto van het probleem opgestuurd naar Bestekshop en gevraagd naar de mogelijke oplossingen. Het betreffende onderdeel bleek niet meer leverbaar. Vervolgens is binnen een week een volledig nieuw exemplaar, met ook inmiddels verbeterde onderdelen geleverd. Prima service bij problemen dus ook!
23 April 2020
Geert
Delft
Goede communicatie en service. Snelle levering. Kwaliteitsvolle artikelen. Zeker aan te bevelen webshop.
22 April 2020
Inge
Kalmthout
Ik was op zoek naar een lepel van Alessi Dry bestek dat tussen dessert lepel en koffielepel ligt qua afmetingen. De lengte van de lepel is 14.5 cm. Ik heb gegokt op basis van de website maar twee maal verkeerd gegokt. Ik had eerst wat meer info hebben gevraagd alvorens te bestellen. Heb dus nog steeds niet wat ik graag had maar geeft niet. Misschien kan ik nog op de kop tikken.
20 April 2020
Marie-José
Tassignon
Precies zoals gecommuniceerd bezorgd. Geen vertraging ondanks coronatijd. Net verpakt en duidelijke mails.
17 April 2020
Tessa
Arnhem
Gewoon wat je mag verwachten!!
14 April 2020
Erwin
Haaksbergen
Mooi bestek
13 April 2020
N Kop
Capelle aan den IJssel
Super snelle levering en prachtig bestek
10 April 2020
Barbara
Amsterdam
Duidelijke site, snelle levering, mooi bestek.
6 April 2020
Birgit
Millen
Op mijn vraag is heel snel en adequaat gereageerd met een duidelijk antwoord. Er is direct veel moeite gedaan om de juisteinformatie gegeven. Prettig om zo geholpen te worden.
3 April 2020
Snelle levering, uitstekend.
21 March 2020
A. M.
Rotterdam
Eierlepeltjes besteld, maar helaas werden er espressolepeltjes bij ons afgeleverd. Gebeld en de eierlepels werden twee dagen later alsnog bezorgd. Mooie lepels en een prima service! Hartelijk dank hier voor.
16 March 2020
Margreet
Alkmaar
Mijn geluk was dat bestekshop is gevestigd in de stad waarbij werk.
16 March 2020
Bart
Ermelo
Zeer gemakkelijk en snel! Top prijzen ook!
11 March 2020
Nabela
Antwerpen
Snel en volgens afspraak geleverd
9 March 2020
Bernhard
Hellevoetsluis
Ik heb het besteld en de dag later was mijn bestek binnen. Superblij mee. Mooie WMF set voor een leuke prijs
3 March 2020
Marc