Laden reviews...
215 Bewertungen in den letzten 12 Monaten
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Kundinnen und Kunden loben vor allem die schnelle Lieferung und die hohe Qualität der Produkte. Der Kundenservice wird häufig als freundlich und hilfsbereit beschrieben. Die Website ist übersichtlich und der Bestellprozess wird als unkompliziert empfunden. Insgesamt bleibt die Stimmung überwiegend positiv.
Goede kwaliteit, geen “campingbestek”. Netjes op tijd geleverd en redelijk geprijsd.
11 August 2021
Anita
Almere
Prima, product voldoet aan verwachting en keurig op tijd bezorgd
8 August 2021
Margo
Oldenzaal
Het bestek dat we bestelden voldoet exact aan de omschrijving. Zeer correcte en snelle levering. Helemaal tevreden!
8 August 2021
Tania
Antwerpen
Goede, juiste levering. Vooral de voor aankondiging van bezorging is geweldig en nauwkeurig.
7 August 2021
Rob
Leidscendam
Goed product en snelle levering
4 August 2021
Mirjam
Alkmaar
Zoals in bovenstaande zin; alles nagekomen. Product en levering
4 August 2021
jan
Poortvliet
Ik had voor m’n jongste kleinzoon een dessertcouvert besteld. Ik heb dat voor alle kinderen en kleinkinderen gedaan als ze naar groep 3 gaan. Ik had er op de site een gevonden. Achteraf bleek deze ook niet leverbaar. Een teleurstelling. Kreeg wel snel m’n geld weer opende rekening
Beveelt niet aan
3 August 2021
Marianne
Hoogvliet
Beste Marianne,
Helaas was het artikel wat je bestelde niet meer voorradig. Wij doen er alles aan om de site up to date te houden en alleen artikelen te tonen die wij ook daadwerkelijk kunnen leveren. Dat is in dit geval fout gegaan en onze oprechte excuses daarvoor. Graag tot een volgende keer.
Alles verliep volgens plan en ook de persoon die leverde deed prima zijn werk.
2 August 2021
Martine
Kruisstraat 14 3061 Leefdaal België
Ik had een bestelling geplaatst en direct geannuleerd. Ik kreeg binnen een paar uur reactie over de verrekening van mijn factuur. Paar dagen later alsnog bestelling geplaatst voor 15u en volgende dag zaterdag al geleverd. Top service. Bestek Villaroy Piemont vr 12pers. bestelt. Ligt fijn in de hand, glanst mooi en ook na wassen in vaatwasser nog even mooi en vlekvrij.
30 July 2021
Kaoutar
Eindhoven
Tweede keer dat ik via deze website een bestelling doe. Mooie en overzichtelijke website, eenvoudige bestelprocedure en snelle levering. Super.
27 July 2021
Lieve
Kessel (België)
Leveren snel en goed
26 July 2021
Alex
Cromvoirt
Bestek van Villaroy & boch besteld. Goedkoop en de volgende dag geleverd!
26 July 2021
Marthel
Utrecht
Prima. Snel geleverd, goed verpakt, en heel mooi bestek.
25 July 2021
Nic
arnhem
Onze bestekset was snel in huis. Ook de communicatie met de verkoper verliep snel en soepel.
23 July 2021
Marianne
Apeldoorn
Het duurt even maar dan heb jij al wat. Heel erg gelukkig ben ik!
22 July 2021
Hans
Utrecht
Wij zijn ter plaatse geweest en werden heel vriendelijk verder geholpen. Mooie collectie bestek. Wij zijn alvast blij met de onze!
21 July 2021
Ils
België
Snelle en correcte levering.
20 July 2021
Guy Van der Celen
2340 - Beerse
De artikelen zijn zoals bescrijving. De verpakking is heel gezorgt, levering naar Frankrijk op 3 dagen.
19 July 2021
QUAISIN
Frankrijk
Bestek vind ik erg tegen vallen . Prijs ,kwaliteit gebruiks gemak De lepels zijn enorm groot. Jus lepel lijkt wel soeplepel Ook de eetlepels zijn erg groot Helaas. Voor 450 euro een erge miskoop
Beveelt niet aan
19 July 2021
Erna
Eerbeek
Alles naar verwachting
18 July 2021
Marie Therese
Roermond
Wij hebben een aanvulling op een bestekset gekocht en die werd snel geleverd. De website is overzichtelijk en biedt goede foto's.
18 July 2021
Gerke
Zuid-Holland
Fijn en snel contact en retour snel verwerkt. Nog even afwachten of het bestek echt mooi blijft in de vaatwasser, maar nu in ieder geval erg blij mee!
15 July 2021
Marie-Claire