Snelheid , kwaliteit, professionaliteit en service

Correcte afhandeling en op tijd

Aanbeveling: leverdatum vermelden bij bevestigen bestelling

Makkelijk zoeken en snel bezorgd

Omdat ik wist wat ik zocht, was bestellen echt makkelijk.

Een vriendelijke en uitstekende service.

Prima levering en keurig verpakt

prima en vriendelijke ontvangst en genoeg tijd om verschillende couverts te vergelijken.

ook de financiële afhandeling gaat correct. Weliswaar is de lokatie van de showroom niet aantrekkelijk bij aankomst, maar dat wordt ruimschoots goed gemaakt door de afhandeling.

Snelle en correcte service

Goede prijs en snelle afhandeling van de bestelling. Na 3 dagen werd het pakket thuis geleverd.

Bestelling niet verzonden, zelf nog achteraan moeten gaan

Bestelproces ging prima maar na 7 dagen wachten nog niks ontvangen en ook geen track&trace ontvangen. Na contact gezocht te hebben bleek de hele bestelling niet verstuurd te zijn terwijl deze wel op voorraad was. De bestelling is na het contact direct verstuurd en was snel binnen. Uiteindelijk tevreden met de bestelling.

Jammer maar helaas

Helaas was mijn bestelling niet meer op voorraad wat natuurlijk kan gebeuren zeker in deze tijd. Zeer goede afhandeling snelle mail en mijn geld heel snel terug op de rekening. Ik ga het de volgende keer weer gewoon proberen. Succes met de zaken.

Kwaliteit is subliem, beter dan de foto laat zien.

Heel mooie levering van een onberispelijke kwaliteit. Snelle levering en heel degelijk verpakt om beschadigingen te vermijden. Ben zeker dat ik in de toekomst nog bestek zal bestellen, dit is het gevolg van hun mooie en zeer uitgebreide keuze op hun website. Ik zou willen zeggen, doe zo verder.

Snelle en verzorgde levering

prima service, snelle levering

prima service, snelle levering

Nvt

Prima webshop geen nadelen ondervonden

Heldere webshop. Levering op tijd. Informatie is prima. Kwaliteit is in orde. Prima verhouding prijs - kwaliteit.

Zeer goed WMF bestek.

Zeer goed WMF bestek.

zeer goed

sneller geleverd dan gedacht en veilig en mooi verpakt!

prima keuze en nette levering

Mooie bestekset

uitstekend

bestellen ging erg soepel, verzending ook en mijn bestelling kwam zelfs eerder aan dan de website aangaf, namelijk al de volgende dag en niet pas na 2 a 3 werkdagen.

Excellent!

Alles is perfect mooi ingepakt geleverd , de volgende dag reeds . Super kwaliteit! Zal dan ook zeker jullie bedrijf aan andere mensen aanbevelen !

Tevreden

Tevreden en geen op of aanmerkingen.

Goede kwaliteit, netjes verpakt

Opzicht een goede ervaring met bestekshop.nl aangezien de kwaliteit van de geleverde producten goed is en de verpakking deugdelijk. De status feedback vanuit de leverancier DPD is niet heel accuraat. Blijft in het depot hangen voor je gevoel. Wellicht levert DPD niet op zaterdag maar de verwachting heb je wel.

top service

geweldige service had de volgende dag mijn bestelde bestek al thuis.

Voel me belazerd

Het bestek is uitstekend en daar ben ik zeer tevreden over. Maar ik maak een review over besrekshop. Ik heb nu € 144,90 betaald voor een 12 delig Villeroy & Boch piemont bestek. Maar als ik 2 x hetzelfde bestek 6 delig had besteld was ik € 128,- kwijt geweest voor hetzelfde. Daar hadden jullie me op kunnen wijzen. Ik voel me nu genaaid. Met vriendelijke groeten Rob van den Hurk, Prinsenbeek

Aanrader

Bestellen was gemakkelijk, ook goede prijzen! Levering netjes en op tijd. Al met al een betrouwbaar bedrijf om bij te bestellen.

Voor herhaling vatbaar

21 Havenweg C

Amersfoort 3812PR

0652044640

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire