Uitstekende service!

Blij met de aangeboden oplossing bij problemen met de transporteur!! Top geregeld!!

Artikel van goede kwaliteit en vlotte bezorging !

uitstekend!

bestelling geplaatst, direct een bevestiging en de bestekset lag op tijd klaar om op te halen. zeer vriendelijk te woord gestaan bij het afhalen!

juist en tijdig geleverd

eerst een ander product besteld maar was niet meer voorradig. Werd keurig hierover geinformeerd. vervolgens vervangend product geleverd

Snelle bezorging en uitstekend bestek

Het bestek is mooi en van goede kwaliteit

Super !

Fijne website met ruim aanbod, pakketje werd erg snel geleverd. Volledig naar smaak! We komen zeker terug.

Snelle levering, keurig verpakt. Maar € 50 te duur voor deze doos. Graag een juiste indeling en maat toevoegen op de site.

Heel tevreden, correcte en snelle levering

Duidelijke site, groot assortiment, en snelle levering

Helemaal toppie

Prima site zeer compleet

Goed bereikbaar, vriendelijk, spullen op voorraad, snelle levering.

Goed geholpen, ook toen er probleem was met bezorging. Top!

Goede communicatie en service van bestekshop. Zeer gewaardeerd!

Geweldige service!

Ik had niet begrepen dat er bij besteksets een cassette komt, dus had twee lege cassettes besteld, bij de besteksets. In plaats van denken: we sturen ze gewoon op en we zien het wel, krijg ik netjes een email met de vraag of het klopt. Niet dus. Meteen gecrediteerd, en ik ontvang zo alleen het nodige. Scheelt weer een ritje en veel tijd en gedoe. Meedenken met de klant. Heel fijn! Waarvoor dank.

Alles op voorraad, ophalen kon dezelfde dag!

Prettig telefonisch contact, waarna ik het bestek dezelfde dag al kon ophalen. Heel correcte afhandeling.

Overzichtelijke website. Goede kwaliteit en prima prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering.

Snelle en juiste levering volgens afspraak

2 Bestekcassettes besteld, zijn de volgende dag keurig afgeleverd, met track&trace vooraf. Bestek in perfecte staat ontvangen. En aanzienlijk goedkoper dan elders.

Goed verzorgd product.

Snelle levering, prachtig product.

Goede service!

Aangename kennismaking met Bestekshop.nl

Dessertbestek Victor van Villaroy Boch besteld. Goede website, mooie aanbieding, bestelling zeer snel geleverd. Het bestek ziet er zelfs nog mooier uit dan op de afbeeldingen. Weer een blijde klant erbij.

Correct en vlug

Vlugge levering

Goeie prijs snelle reacties op mail nav levering

Fijn bedrijf dat zeer goed communiceert en afspraken na komt

Goede fijne en snelle service.

zeer duidelijke webshop

ik was al een tijd op zoek naar nieuw bestek, gekeken in diverse winkels, want je wil het toch wel even in je handen houden. Maar toch even gezocht op internet en kwam meteen bij jullie terecht en zag meteen een goede aanbieding di ik bestelde. De levering was snel en het bestek viel meteen in de smaak. Nu na gebruik bevalt het en het ziet er heel mooi uit.

Duidelijke website, veel op voorraad

Mijn bestelling is vlot geleverd en de website is duidelijk.

kundig en vriendelijk.

Fijne communicatie.

21 Havenweg C

Amersfoort 3812PR

0652044640

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire