Laden reviews...
209 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten geven herhaaldelijk de snelle levering, een goede prijs-kwaliteitverhouding en betrouwbare ondersteuning aan. Het bestelproces is eenvoudig en de website is overzichtelijk. Veel reviews melden vriendelijke hulp en snelle oplossingen bij vragen of issues. Over het geheel genomen biedt dit bedrijf een consistente en gemakkelijke winkelervaring.
Komt afspraak af wat betreft de levering.
24 June 2026
Jan
Aalsmeer
Goede informatie en snelle levering
22 June 2026
Anna
Nijverdal
Zowel bij het afstellen van de goede hoortoestellen als bij het inpassen in de oren eigenlijk alleen maar fouten. Professioneel uitziende manier van de hoortoestellen afstellen gaf nog slechtere gehoor, dus maar terug naar af en dit zou gelaten. De grips staken wat uit, dus die heeft hij vrijwel volledig afgeknipt. Daardoor bleven de hoortoestellen niet netjes in het oor zitten. Nu heb ik nieuwe grips en weet ik dat het beter kan.
19 June 2026
Egbert van Gorp
Beek
Goedkoop en snel geleverd . We gaan hier zeker vaker bestellen.
17 June 2026
Bart Larmit
Lopik
Een van de speakertjes van mijn Widex gehoorapparaat was kapot gegaan en niet meer direct door mijn audicien voorhanden. Hij liet mij zien welk onderdeel ik nodig had en waar ik het kon bestellen: bij Oogvoororen.nl. Vinden op de website ging redelijk gemakkelijk, bestellen ook, en een paar dagen later had ik weer twee bijna werkende oren. Helaas niet optimaal, het onderdeel bleek niet helemaal het juiste (en ook niet helemaal wat ik had besteld). Geen paniek: een telefoontje naar de klantenservice en een foto van het verkeerde onderdeel en de volgende dag al had ik het juiste onderdeel. Wel moest ik het verkeerde in een meegeleverd retourenvelop terugsturen (en heb overigens nooit gehoord of het goed is aangekomen). Al met al prima!
15 June 2026
Harold
Amsterdam
Mijn man hoort heel slecht en nog maar 1 oor wat een beetje werkt .maar ze bleef net zo Lang zoeken dat je een apperaatje voor hem had wat werkte kortom top allemaal
1 June 2026
Henk
Amsterdam
Hoorapparaat bstterijtjes 412 bestrld voor een aantrekkelijke prijs De werden de volgende dag prima afgeleverd door DHL Kortom snelle en goede levering
28 May 2026
Aad
Heenvliet
Snelle levering en prima batterijen
28 May 2026
N
Barendrecht
Ik heb deze bestelling nooit ontvangen, ze sturen wel een beoordeling zonder bestelde artikelen te leveren!
26 May 2026
Pieter
Berlicum
behulpzaam, geduld, vriendelijk
26 May 2026
Ad en Marja
Berkel-Enschot
Ik plaatste een bestelling voor nieuwe dome's voor mijn toestellen, en zoals beschreven werden ze netjes op tijd bezorgd. Ik ben zeer tevreden en zal zeker in de toekomst hier blijven bestellen.
25 May 2026
Michel
Echt
hetgeen ik heb besteld was prima in orde
23 May 2026
Ans
Hengelo
Het antwoord wat ik van U heb mogen ontvangen over een onderdeel dat ik bij U wilde bestellen heeft mij teleur gesteld. Ik zou maar naar de winkel gaan waar ik de toestellen had gekocht . dat is nu juist een probleem . Ik heb welleswaar de hoortoestellen niet bij U gekocht ,maar ben altijd erg naar wens door de mede werker die ik in het verleden aan de telefoon heb gehad geholpen het gaat om de toestellen van Starkey livio 1200 ook geen onbekend merk.
22 May 2026
Henk
Zevenaar
Makkelijke bestelsite en snelle levering.
20 May 2026
José van Rozendaal
Oisterwijk
Werkt prima heel tevreden mee een aanrader
Wiep
Wommels
Betrouwbaar, snel en goede prijs kwaliteit verhouding dat is mijn eerste reactie als ik aan Oogvoororen denk. Een bedrijf dat ik u van harte aanbeveel!
Hans Blom
Nieuw-Vennep
Prima geholpen en snel tegen een lage prijs
Teun Korving
Den Haag
Goede ervaringen
18 May 2026
Marijke
Made
Nadat ik verkeerde domes had besteld, gebeld en prima opgelost. Goede domes verstuurd samen met retourenveloppe om de verkeerde bestelling te retourneren.
18 May 2026
Aad
Breda
Betrouwbaar en concurrerende prijzen. Uitstekende service!
15 May 2026
Leo
Ouwerkerk
Ze komen langs, testen, stellen voor, laten proberen, leveren... En heb je iets nodig (filters, reparatie) mailen of bellen en het wordt snel geregeld. Caroline
14 May 2026
Caroline
ALMERE
Zeer snel en correct geleverd
13 May 2026
Alex buitenkamp
Rotterdam
Het gehele proces verloopt gesmeerd en de prijs/kwaliteitverhouding is heel goed.
12 May 2026
John
Nieuwe wetering
Prijs van het onderdeel is goed. Levering binnen aangegeven termijn
12 May 2026
Leo
Schiedam
Sinds ik mijn gehoordoppen gebruik en er even iets niet lukt met het geluid kan ik altijd terecht met mijn vragen en wordt ik heel vriendelijk geholpen,en echt niets is hun teveel,ook voor het bestellen van de filters gaat heel snel. Ik ben een echte fan van oog voor (MIJN) oren,van mij een dikke 10. Zeker voor de gene aan de telefoon,als voor de dame in mijn woonplaats Hoogvliet.
11 May 2026
Mies