Laden reviews...
203 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten geven herhaaldelijk de snelle levering, een goede prijs-kwaliteitverhouding en betrouwbare ondersteuning aan. Het bestelproces is eenvoudig en de website is overzichtelijk. Veel reviews melden vriendelijke hulp en snelle oplossingen bij vragen of issues. Over het geheel genomen biedt dit bedrijf een consistente en gemakkelijke winkelervaring.
Batterijen besteld voor m’n gehoorapparaten. Prima prijs en snelle levering.
Inge
Zevenaar
Uw verkoper van het hoortoestel was top. Maar de rekening niet. Ik heb het gevoel dat we veel te veel hebben betaald.
Beveelt niet aan
A. Akkerman-Dozeman
Hoogeveen
mijn bestelling is prima en snel verwerkt ik ben netjes te woord gestaan bedankt hier voor
Reini
Enschede
Zie boven.
7 August 2026
Just
Maastricht
Levering volgens bestelling, alleen planning afleverdatum was weinig duidelijk
5 August 2026
Wim van Loosbroek
Zoetermeer
Zie boven
2 August 2026
Assen
Mijn ervaring met oog voor oren,is heel nuttig en vrij makkelijk. Ik ben op zeer hoge leeftijd aan dit avontuur begonnen. Door de goede instructies ook digitaal is het heel duidelijk te volgen. Met mijn trillende handen ,kan ik toch de filters verwisselen. Ook telefonisch bestellen is simpel. IK kan deze vereniging Espria van harte aanbevelen. Ben zeer tevreden met de hoortoestellen en ben heel blij met de handbediening zo hoef ik de TV niet meer hard te zetten maar kan het geluid zelf regelen zodat niemand klagen over het harde geluid dat kan irritatie wekken bij de buren. Het is dus een Win-Win situatie voor mijzelf en mijn buren. Fijn weekend gewenst door Thea .
31 July 2026
Thea
Krommenie
Snelle levering en vriendelijke prijzen
28 July 2026
BERT
Wateringen
Snel gevonden en gekocht wat ik nodig had.
23 July 2026
Jan-Peter
Tilburg
Ik heb mijn bestelling geplaatst en deze is zorgvuldig verpakt en snel verstuurd . Ik ben hier blij mee.
23 July 2026
Carolien van Dillen
Tiel
Bestelde spullen waren vlug en goed geleverd
20 July 2026
Maastricht
Ik had problemen met het bestellen op de website , maar 1 telefoontje en opgelost
16 July 2026
Jacn
Ulft
Snelle nette juiste levering , zonder verzendkosten ;-)
13 July 2026
halka
Rotterdam
Bestelling wordt snel en correct geleverd
13 July 2026
Tegelen
Snelle bezorging . Domes passen precies goed en doen wat ze moeten doen. Ben tevreden .
11 July 2026
Lucy
Maastricht
Na een aantal bestellingen voor de filtertjes voor mijn Oticon hoorapparaten bij "webwinkels die het allemaal goedkoop aanbieden" en die ik terug moest sturen omdat het mini's waren of merkloze die ook nét niet bleven zitten, heb ik nu de correcte filtertjes voor mijn toestellen ontvangen. De webwinkel OogvoorOren weet waar je het over hebt als je dit soort minuscule filtertjes tegen oorsmeer bestelt. Prima. Beveel ik zeker aan, en koop nooit nep die moeten altijd retour.
9 July 2026
Tony Nobo
Capelle aan den IJssel
Mijn bestelling was zeer snel te plaatse en het telefoongesprek over de bestelling was supervriendelijk en zeer kundig.
9 July 2026
Rob Janssen
Geleen
8 July 2026
Hendrik
Waddinxveen
Online een bestelling plaatsen en binnen 2 dagen wordt het in Frankrijk geleverd. Top service
7 July 2026
cor verstraelen
ROERMOND
Onlangs door eigen toedoen een defect in mijn gehoorapparaat gehad. Een belletje en alles werd geregeld door de uitstekende customer support, binnen no time een vervangend apparaat en zeer snel een gerepareerd apparaat.
7 July 2026
Mark
Rotterdam
Geweldig, kan een stuk beter horen de telefoon gaat direct via mijn hoorapperaat de gesprekken kan ik nu prima volgen en geen antwoorden meer "van wat zegt u" filmjes op joutube zijn nu goed verstaanbaar en goed te volgen. Ik raad u graag aan om dit hoortoestel te gebruiken en uit te proberen Vriendelijke groet Fred Vinck
6 July 2026
Fred
Nieuw-Weerdinge
Zie hier boven
Beveelt niet aan
2 July 2026
Wim van der Lee
Katwijk aan Zee
Luidspreker besteld , maar door 5 jarige garantie geld retour gekregen. Hiervoor defecte luidspreker opgestuurd. Perfect geregeld.
Louis Gommans
HEGELSOM
Ik heb hoortoestelbatterijen type 675 (blauw) besteld en stond versteld van de snelheid waarmee ze werden geleverd. Binnen de kortste keren had ik ze al in huis. Daarnaast hebben de batterijen een zeer lange houdbaarheidsdatum, wat voor mij als dagelijkse gebruiker van hoortoestellen enorm belangrijk is. Ook de prijs is ongekend scherp: 10 setjes voor slechts €15,50 én nog gratis verzending ook! Zeker als je weet dat deze batterijen in veel winkels tegenwoordig bijna niet meer verkrijgbaar zijn. Ik ben volledig afhankelijk van deze batterijen en het geeft veel vertrouwen om een betrouwbare leverancier gevonden te hebben die snel levert, scherpe prijzen hanteert en kwaliteitsproducten aanbiedt. Ik ben een ontzettend tevreden klant en zal mijn hoortoestelbatterijen voortaan zonder twijfel hier blijven bestellen. Bedankt voor de uitstekende service!
Rob
Nieuwegein
Ik gebruik nu mijn tweede paar hoortoestellen van IntoEars/OogvoorOren. Nadat ik van mijn eerste paar een ben verloren vond ik het wel erg duur om weer een nieuwe aan te schaffen. Zeker als je hoort en leest hoe " goedkoop" en gratis veel hoortoestellen worden aangeboden. IK heb toen inderdaad goedkopere toestellen gekocht, maar uiteindelijk niet met het gewenste resultaat. Vandaar dat ik terug ben gegaan naar OogvoorOren. Met de vraag of de service en de toegankelijkheid beter kon. Jaarlijkse controle, gratis afstellen bij gehoorverlies, reageren op vragen of problemen ed zijn m.i. belangrijk. Nu ben ik heel tevreden met mijn hoortoestellen, maar moet nog veel schakelen tussen de diverse mogelijkheden
Cecile
Tilburg