Na aflevering op zaterdag bleek ik een verkeerd artikel besteld te hebben. 's Maandags naar hun adres in Tilburg gereden en het artikel is probleemloos, zonder extra kosten, omgeruild.

Hele goede bezorging.

Aan fabrikant vragen of de filters niet naar boven kunnen staan,blijven wel eens achter met uithalen.

Top,maar voordat hij het doet dat duurt wek ff

Er zit geen beschrijving of iets bij. Meerdere keren geprobeerd te installeren. Na een keer of tien en diverse handleidingen te hebben gedownload uiteindelijk gelukt. Beveel hem dus wel aan maar misschien wat meer aandacht m.b.t. handleiding voor installeren.

Snel en goed

Keuze genoeg,bestellen en bezorgen prima geregeld

Klasse!

Diverse keren deden we een beroep op Oogvoororen, nadat mijn man daar zijn hoortoestellen kocht. Filtertjes op, volgende dag in huis. Na een paar jaar deed het linker toestel het niet meer. Oog voor oren vraagt dan goed door en stuurt datgene toe wat nodig is om het toestel weer te laten werken. En ja, ondanks de feestdagen was het ook nu de volgende dag in huis. Prettige samenwerking zo.

Tja, zowel mijn contactpersoon als haar collega's op afstand zijn altijd behulpzaam, vriendelijk en meedenkend. Ik ben tegen redelijk veel dingen aangelopen en altijd werd er meegedacht. Dus ook veel geleerd in die tussentijd. Het wennen lukte aanvankelijk niet, ik bleek vocht achter mijn trommelvlies te hebben, waardoor met links dingen vreemd klonken. Ik draag ze ook niet elke dag, kan mij redden als ik geen bijzondere dingen ga doen. Het vervangen van filters en dopjes is niet fijn als je handen net echt meer willen, tja en toch. Mensen en ik merken het verschil en dat is erg fijn. Ik ben dankbaar en waardeer enorm de snelle reactiebereidheid.

Snel en netjes afgeleverd!

De door mij bestelde onderdelen voor mijn Phonak hoortoestelletjes ontving ik supersnel en keurig verpakt. Juist omdat t klein spul is kan t in een envelop zo door de brievenbus. Prima service!!

Prima en snel....

Online besteld, prima en snel geleverd

Goede aankoop Domes

Prijs stuk lager dan in fysieke winkels of bij andere websites. Levering was volgende dag!

Snel verzonden

Keurig ingepakt, snel verzonden. Het product is helemaal goed . Telefonisch Contact is ook gemakkelijk .

Geweldige ervaring

Zowel mijn aankoop als ontvangst van mijn gehoor apparaat Zircon 1 miniRite ging geweldig en ik mocht ook tijdelijk een duurder model ervaren. Ik vind de App Companion ook prima werken en zou graag nog meer instel functies voor de toekomst willen zien. Garantie en hulpvraag aan helpdesk ook als zeer prettig ervaren en kosteloos mijn apparaat op kunnen sturen na een vochtdefect en tevens mijn draadloze lader onder garantie retour. Website voor info middels filmpjes hoe onderhoud of vervanging van onderdelen gaat prima. Website voor bestellen van onderhoud is super en na bestelling is er voldoende melding van status van levering. Ik ben nu na 2 jaar nog steeds zeer tevreden en heb geen spijt van mijn aankoop en beslissing om klant te zijn bij Oog voor Oren. Ik zal ook voor de toekomst opnieuw hier weer een nieuw model uitzoeken.

Alles naar tevredenheid

Snel

Zijn zeer snel in versturen netjes ingepakt

Mijn vrouw is er blij mee

Ik vond het al goed overkomen kon het makkelijk bestellen En na twee dagen lag het op de deurmat Weet nu waar ik de hoor spullen voor mijn vrouw moet bestellen Top

Zeer snelle service

Ik wist niet welk type hoorapparaat ik precies had. Maar dat werd voor mij opgezocht en het onderdeel werd zelfs voor mij besteld. Super

makkelijk toegankelijke website

Binnen enkele minuten mijn bestelling kunnen plaatsen en levering was er binnen de beloofde tijd. geen problemen ondervonden.

Bestelling

Snelle levering. Bedankt daarvoor

Ervaren mensen, snel verstuurd

Goede klantenservice, weet waar ze t over hebben, Netjes en snel verstuurd

Klantvriendelijke service bij oogvoororen. Snelle leverservice via webshop.

In een keer geholpen

Mijn audicien winkel sloot onverwacht, en ik had een onderhouds artikel nodig. Ik belde met de organisatie. En werd verwezen naar een winkel in een andere stad. Los van alles,ik ben slecht ter been en ze wilden het niet opsturen. Na online zoeken kwam ik op oog voor oren. Alles in een keer geregeld. Ik gewoon blij. Heb ik weer hulp of een nieuw toestel nodig. Dan den ik eerst aan ood voor oren.

Die zijn zeker goed

Snel geholpen met mijn vragen . Alleen gebruiken jullie nog steeds arthur.dek@upcmail het verkeerde Email adres dit is al 3x doorgegeven het moet zijn [email protected] !!! Met vr gr Arthur Dekker.

Bestelling en snelle levering

Bestelling online ging heel gemakkelijk en de producten zijn prima. Levering duurde 2 dagen. Kortom prima website

Goed en snel !

Gehoorbatterijen tegen een prima prijs besteld, volgende dag zonder verzendkosten afgeleverd !

Snel en goed geholpen

Vriendelijke service, netjes schoongemaakt oorstukje, keurige verzending heen en terug.

zeer uitgebreid

Door de uitgebreidheid was het even zoeken maaaaar toen ik het door had was het een lust om te snuffelen op jullie site en kon ik rap vinden wat ik zocht. Modellen, open en gesloten domen, hoortoestellen en hulp materialen waren/zijn ruim gesorteerd. De site vindt ik zeer aanbeveling waardig. ook het afrekenen en de ontvangst zijn prima op elkaar afgestemd. Ik zeg wel eens: De keuze is reuze

Doctor Deelenlaan 8

5042 AD Tilburg