Laden reviews...
209 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten geven herhaaldelijk de snelle levering, een goede prijs-kwaliteitverhouding en betrouwbare ondersteuning aan. Het bestelproces is eenvoudig en de website is overzichtelijk. Veel reviews melden vriendelijke hulp en snelle oplossingen bij vragen of issues. Over het geheel genomen biedt dit bedrijf een consistente en gemakkelijke winkelervaring.
Meerdere keren heb ik filters en batterijen voor mijn Oticon hoortoestellen bij jullie besteld. Dat doe ik iedere keer weer omdat het zo makkelijk, voordelig en snel gaat. Dank jullie wel!
10 May 2026
Govert
Sint Nicolaasga
Makkelijk bestellen op de site en de volgende dag in huis. Al jaren zo.
8 May 2026
Fenke
Breda
De site is toegankelijk en overzichtelijk. Ruim assortiment. Snelle afhandeling en levering. Aanrader als je weet wat je nodig hebt en/ of zoekt.
7 May 2026
Jacq
Tegelen
snel en goede behandeling
4 May 2026
simon
rotterdam
Prima ben heel goed getest, geïnformeerd en geadviseerd
4 May 2026
Marianne
Maastricht
Nieuwe Domes voor mijn Phonak gehoorapparaten snel en correct geleverd, en de webshop is ook klantvriendelijk ingericht
1 May 2026
Peter
Vriezenveen
Een periodieke meting van mijn gehoorverlies, vervanging van een kapotte hoortoestel-speaker en bijstellen van mijn hoortoestellen kon snel en gemakkelijk worden ingepland en voltooid. Oogvoororen heeft medewerkers met diepgaande kennis van mijn toestel, van de mogelijkheden die ik heb, en kunnen dat ook uitstekend uitleggen (ik kan heel wat technische info begrijpen - ze doen graag die extra stap om me uit te leggen waar ik aan toe ben en waarom). Heel fijn. Vriendelijke ondersteuning aan (mijn) huis.
30 April 2026
Willem
Amsterdam
Ging allemaal heel vlot, goede kwaliteit en voordelig.
28 April 2026
Pieter
Groningen
Vriendelijk en professioneel geholpen. Op vragen mijnerzijds duidelijke uitleg gekregen.
J Heijligers
Eindhoven
Hoortoestelbatterijen snel geleverd als brievenbuspakketje.
Marja
Den Haag
Eindelijk een waterdicht hoesje voor een redelijke prijs.
Ha
Heerenveen
Snel en optijd en….goede kwaliteit
24 April 2026
Frans
Gennep
Op website eenvoudig mijn product gevonden. Deze snel besteld en digitaal voldaan. Bestelling netjes verpakt ontvsngen.
23 April 2026
Liesbeth
Barendrecht
Het bestellen gaat eenvoudig en snel en de levering gaat ook snel
22 April 2026
Anneke
ROCKANJE
snel besteld en accuraat geleverd, precies wat we nodig hadden
20 April 2026
Guido
Amsterdam
Goed batterijen en snel geleverd.
19 April 2026
Pieter Meijer
Duiven
Bij problemen goed en snel geholpen
19 April 2026
Frans
Tilburg
Had verkeerde receiver besteld na telefonisch overleg terug gestuurd en de goede receiver ontvangen Alles naar wens. Oogvoororen verdiend een pluim.
18 April 2026
Lambert van Lanen
Mill
gewoon goedkoop
17 April 2026
Andre
Zoetermeer
Ik kreeg goede uitleg en informatie over de verschillende merken. Uiteindelijk koos ik het apparaat dat het beste door mijn zorgverzekering werd vergoed. Ik ben er tevreden mee. Na de proefperiode besloot ik ze aan te schaffen. In het begin zette ik het volume in de app iets lager, maar dat doe ik nu nog maar af en toe. Je hersenen wennen aan de nieuwe input.
15 April 2026
Paul
Sint Geertruid
Uitstekend product , goedkoper kon ik het niet vinden, heel snelle bezorgen in een keurige verpakking. Ben zéér tevreden.
T.A. Zewuster
Alphen aan den Rijn
Beste batterijen
Dirk
Katwijk
Eerst een afspraak gemaakt kon ik na twee dagen terecht probleem opgelost
Don
Knubben
Vlugge levering en goede product
6 April 2026
Rieky
Heerlen
Batterijen snel geleverd voor een goede prijs
6 April 2026
Eric Nederlof