Zeer vriendelijk en heel kundig geholpen

Ik kwam voor bijstellen van mijn gehoorapparaten. En ik ben zeer goed geholpen en heb uitleg gekregen over functies waarvan ik het bestaan niet wist.

Snel geleverd en een goede prijs.

U bent verreweg de goedkoopste leverancier van dit product en bovendien kunt u heel snel leveren. Verzendkosten zijn laag.

Goed alles uitgelegd werd goed geluisterd

Zeer goede webshop

Zeer snelle levering,gemakkelijk te bestellen, zeer tevreden ,oh en niet te vergeten GOEDKOOP

Prima levering.

Al verschillende keren batterijen gekocht voor hoorapparaat. De bestellings procedure verliep gemakkelijk. Levering zoals afgesproken. Tot de volgende keer.

Batterijen zijn perfect, gaan langer mee dan de duurdere merken en prijs ook goedkoop.

Super tevreden, goedkoop en gaan langer mee

Goede, correcte levering.

snelle levering batterijen

snelle levering van de batterijen, echter 4 x een mail voor een brievenbus pakje is voor mij niet nodig

snelle correcte levering

snelle correcte levering

snel afgeleverd en alles klopte

slecht

Via oog voor oren een TV streaker besteld om daarmee de TV te kunnen koppelen met een gehoorapparaat. Toe ik de factuur had ontvangen heb ik deze gedeclareerd bij de zorgverzekeraar, echter omdat oog voor oren geen gecontracteerde zorgaanbieder is, werd de aankoop niet vergoed. Na telefonisch contact te hebben opgenomen met de verzekeraar werd mij geadviseerd contact op te nemen met oog voor oren met het verzoek om toestemming te vragen aan mijn zorgverzekeraar voor de levering van deze streamer. Als er toestemming wordt gegeven, betaalt de zorgverzekeraar nl. als nog uit. Toen ik vervolgens belde met oog voor oren werd mij verteld dat ik geen klant bij hen was (omdat de gehoorapparaten door een andere leverancier waren geleverd) en ik moest mij maar wenden tot de leverancier van de gehoorapparaten. Ik voel mij als klant miskend bij oog voor oren en zal daar ook nooit meer iets bestellen.

Voordelig en snel

Snel geleverd tegen een voordelige prijs.

Snelle levering. Correcte afhandeling

Ik vind het product goed

Hallo, op zich zijn de gehoortoestel goed heb wel een vraag ik zou wat makkelijker een contact willen met de audicien ,dat vindt ik wat lastig. De bestelling van een product ging vlot en snel

Snel geleverd en scherp geprijsd.

Ik bestel regelmatig batterijen voor mijn hoortoestellen bij oog Voor Oren vanwege het grote prijsverschil met de winkel, daar zijn ze letterlijk 3x zo duur. Er wordt altijd snel geleverd. Dik tevreden!

Snelle levering zeer snel geregeld en bezorgd

Mijn ervaring is hellemaal goed ben er heel blij mee .vr gr Elly

Ja vond het prettig dat het gewoon thuis kon.

Goed bedrijf

Goedkoop. snelle verzending.

Al jaren een tevreden klant

Ik heb door tinnitus en gehoorverlies best geavanceerde apparaten nodig en daarbij wordt ik altijd goed geadviseerd bij Oog voor Oren ik ben inmiddels dan ook al aan mijn derde apparaten bezig. De apparaten worden goed ingesteld en wordt het wat minder dan maak je een afspraak en regelen ze of ter plaatse of via een update nieuwe instellingen. Kortom ik ben een zeer tevreden klant.

met de link via de mail kon ik geen bestelling plaatsen. Op mijn mail werd direct gereageerd en geadviserd direct op de site te bestellen. Dit ging prima en snel geleverd.

Gewoon goed

Bestellen en de dag er op thuis

besteld en keurig op tijd gekregen appeltje eitje

op internet gezien en besteld voor een nette prijs

Het contact en de bestellingen verlopen altijd prettig en in eens als klant gewaardeerde sfeer

Snel geleverd en top verpakt.

Top snel geleverd en goed verpakt zeer tevreden.

Volgende keer weer hier bestellen. Goede en snelle service

Doctor Deelenlaan 8

5042 AD Tilburg