Top webshop!

Overzichtelijke website, Snelle levering en altijd de juiste artikelen! Gewoob top!

Keurig verzorgd, en snel geleverd.

Komen betrouwbaar over, en leveren wat gevraagd word.

Zeer tevrede.

Snel en goed!

Mijn vragen werden snel beantwoord met een helder advies. Mijn bestelling werd snel en correct geleverd. Aandachts- en verbeterpunt vind ik die grote enveloppe met daarin dat kleine pakje domes :-)

Prima leverancier

Snelle levering tegen een scherpe prijs. Groot pluspunt vind ik de kostenloze verzending

Goed geregeld

Correct en goed geregeld

Super service

Snelle levering, na een fout geleverd artikel binnen 1 dag het goede ontvangen met retour enveloppe en excusses. Zo kan het ook kleine moeite!

Kwaliteit,goede prijs en snelle levering.

goede duidelijke website

Als je op jullie website niet kan vinden wat je zoekt, is het niet voor oog of oren

Makkelijk bestellen , snel in huis !

Goed , snel !

Nadat de audicien de namen van de filter en de rubber dopjes aan me had gemaild kon ik ze eenvoudig op de websiite van oogvoororen.nl bestellen

Batterijen besteld. Goede prijs en supersnel geleverd.

Batterijen besteld. Goede prijs en supersnelle levering.

Er waren verkeerde oordopjes geleverd maar was vlot opgelost binnen twee dagen had ik de goede oordopjes klasse Ik zal de volgende keer weer bij jullie weer bestellen

Snel en duidelijk

Eenvoudig te bestellen en wordt snel geleverd en duidelijk over gecommuniceerd.

Kan niet beter

Altijd snel en correct

Telefonisch contact altijd correct, er wordt goed en geduldig naar je vraag geluisterd en een juist advies volgt. Ben al jaren uitermate tevreden over Oogvoororen. Draag intussen mijn 2de set hoortoestellen van dit bedrijf. De aanschaf en het oor onderzoek aan huis thuis vind ik prettig.

Doen wat ze beloven.

Directe effectieve hulp bij vragen en probleem.

Bestelde tot m’n schaamte verkeerde oorstukjes. Een mailtje naar de webshop was voldoende om de juiste in huis te krijgen.

Goed gedaan

Voor de eerste keer via internet besteld, Er is geleverd zoals besteld prima verpakt en het kon door de brievenbus ga zo door .

Bestelling en levering waren in een woord geweldig

Aan de regel bovenstaand hoef ik niets toe te voegen.

Snelle levering en goed product

in een woord geweldig geholpen

Topklasse Starkye-hoortoestel

Het Starkey-hoortoestel is een enorme verbetering t.o.v. het vorige Resoundtoestel. Ik kan nu zelfs op de 2e verdieping het water in de wasmachine horen. Ook de verbinding/bediening met de I-phone is geweldig. Daarnaast vond ik de uitleg en hulp door de Audicien voortreffelijk.

Razend snelle levering

Snelle levering en veel goedkoper dan zogenaamde goedkope winkelketens.

Prima en vlot verlopen

Geen problemen