Zeer prettige afhandeling van de bestelling

Tijdens de bestelling heb ik zelf een fout gemaakt en gemaild of ik het product kon wijzigen; dit was geen enkel probleem. De volgende dag werd ik gebeld omdat 1 van de 2 producten nog in nabestelling stond; hierbij werd gevraagd of ik 1 product alvast wilde ontvangen. Voor mij was het wachten geen probleem, maar heel fijn dat ze de keuze geven aan de klant. Bij de zending zat een handgeschreven briefje bij met een verwijzing naar de website voor instructievideos voor het wisselen van de luidspreker. Ik heb de luidspreker probleemloos kunnen plaatsen met behulp van de meebestelde adapter set. Mijn vrouw is blij dat ik de Phonak heb kunnen repareren.

Webside eenvoudig, snelle levering van juiste product.

Geen enkele moeite om webside te raadplegen. Levering volgens toezeggingen. Juiste product.

Geweldig service met een grote deskundigheid!

Mijn ervaring met Oogvoororen is super, grote deskundigheid met service aan huis, afspraken worden stipt nagekomen, resultaat over de verbetering mijn gehoor is boven mijn verwachting, een aanrader voor mensen die op zoek zijn naar een gehoor oplossing / verbetering.

Uitstekende service

Prijs van batterijen voor boortoestellen is bijzonder gunstig. Besteld en snel in huis.

Vlotte en nette levering. Mededeling dat het een briefpost zou worden is erg fijn , hoef je er niet voor thuis te blijven.

Kreeg adequate en snelle oplossing.

Wist niet precies welke filters ik nodig had. Met hulp van Oogvoorhoren was het snel geregeld.

Gemak dient de mens

Dit is voor mij een gemakkelijke manier om batterijen voor mijn gehoorapparaat te bestellen. Ik hoef de deur niet uit, hoef niet te wachten op de bestelling , daar het in de brievenbus past, en nog goedkoop ook. Wat wil je nog meer voor deze service. Gemak dient de mens.

Tevreden

Overzichtelijk site, snelle en correcte reactie en afjandeling en een snelle verzending, Wat wil je nog meer!!!

zeer goed

zeer goede ervaring met oog voor oren .uitstekende service .en zeer vriendelijke telefoniste .

Niets om negatief over te zijn

Overzichtelijke website, groot assortiment, eerlijke prijs, makkelijk bestel procedé, snelle en correcte levering. Wat wil je nog meer.

Snelle bezotging

Doctor Deelenlaan 8