Bestelling snel afgewikkeld volgens toezegging. Aantrekkelijk geprijsd.

De bestellingen worden snel en correct behandeld

Simpele oplossing, snelle service

Opticon Safeline gekocht voor mijn vader, die sinds kort gehoorapparaten draagt en die regelmatig uit zijn oren vallen, vooral bij het op en afdoen van mondkapjes. Simpele oplossing en zeer effectief. En vrijdags besteld en zaterdags in huis.

Geheel volgens afspraak geregeld

Begint al met de beste site voor gehoortoestellen en hun accessoires. Veel informatie en de enige site die niet geheimzinnig doet over de prijzen. Goede info over bestelling. Die binnen de genoemde tijd bezorgd werd. Toen ik een klacht indiende over de bezorgdiensten die Oog voor Oren gebruikt, werd er door klantenservice onmiddellijk actie ondernomen. Kortom een prima bedrijf om hun producten te mopen

Geweldig goed geadviseerd!

Omdat mijn hersenen steeds minder woorden konden maken werd mij de Oticon More geadviseerd door Yoeri Langstraat. Een fantastisch hoortoestel. Nu kan ik 95% van alle woorden weer verstaan/begrijpen! Er gaat opnieuw een wereld van tekst en geluid open met deze OTICON MORE. Dankzij OogVoorOren!

Mijn bestelling wordt vlot tot tevredenheid geleverd.

Diverse keren al besteld met goede ervaring.

Zeer snelle levering!

Snelle levering en niet duur

Snelle levering en niet duur

Perfecte service

Perfect en vriendelijke attente service. Ga zo door

Gewoon ontzettend goed!

Ik heb al een aantal keren mini fit open dome 5 en 6 mm. besteld. Prima product, snelle verzending en voordeliger dan in de winkel. Blij mee!

Goeie batterijen

Voordelig snel geleverd

Goede keuze, goede prijs en snelle levering.

Op zoek naar een klein blaasbalgje om de oorstukken van het gehoorapparaat te drogen na schoonmaken, kwam ik op de site van Oogvoororen.nl. Hier vond ik precies wat ik zocht, voor een goede prijs. De bestelling werd snel geleverd en voldoet aan de verwachtingen. Ik ben zeer tevreden en ga deze site zeker vaker bezoeken.

filters

De filters zijn snel en netjes afgeleverd

Wat een eerlijkheid!!!

Jullie zijn echt super eerlijk. Ik heb al 10 jaar een phonak gehoorapparaat en ik vond dat ik toe was aan een nieuw apparaat omdat ik minder goed hoorde. Uw audiocien Ilianee van de vestiging Hoogvliet was zo eerlijk om na de meting te zeggen dat ik helemaal niet zo doof was en dat mijn gehoorproblemen dus ergens anders moesten liggen. En dat terwijl ik dus 10 jaar geleden €2500 heb uitgegeven voor een niet bestaand gehoorprobleem!

Goed doen wat zo hoort

wat ik verwacht had

Uitstekend contact en behandeling

Prima snelle aflevering van de goed geprijste batterijen

Heerlijk een organisatie die niet te veel geld vraagt voor batterijen van het hoor apparaat. Dat scheelt toch weer in de kosten van een toch al duur apparaat. En prima verpakt afgeleverd.

Makkelijk besteld, vlug geleverd en goede producten.

Wist eerst niet goed welke sleeves ik voor mijn hoortoestel moest hebben. Oogvoororen.nl gaf direct uitkomst. De bestelling was snel geregeld en de bezorging was ook snel een feit. Oogvoororen.nl : prima bedrijf met prima producten!

Goed maar kan beter

Ben goed geholpen en tevreden met mijn hooroplossing maar het feit dat er geen echte winkel is in een stad als Eindhoven bevreemd mij zeer. Afspraken maken bemoeilijkt dit wel.

Prima webshop zeer snelle levering.

Ik ben er heel blij mee ook omdat de datum van de batterij lang houdbaar zijn dan kun je voor een heel jaar bestellen.

correcte afwerking en op tijd

goed product

Plezierig en attent

Vlugge service

Geweldig heel makkelijk

Vandaag besteld andere dag in huis

Oog voor oren is geweldig

Altijd heldere informatie. Lage prijzen. En snelle reactie

Doctor Deelenlaan 8