geen enkel probleem ondervonden bij bestelling en bezorging.

compliment.

Service is heel goed. Vriendelijk in het mee denken/ zoeken naar de juiste spullen. Teveel betaling snel geregeld. Oog en oren voor de klant. Bedankt.

Bespaar geld bij OogvoorOren

Goede webshop en snelle levering aan huis

Goede prijs snelle levering

prima bedrijf juiste levering en goedkoop

Adequate en snelle service voor de laagste prijs.

Overzichtelijke website waar de diensten snel te binden zijn. Snelle (gratis) levering volgens afspraak. Prima

Fijn compleet en ontspannen advies en aanschaf

De thuissituatie voor onderzoek naar een gehoorapparaat die ik wens is heel prettig. Alle tijd wordt genomen en er wordt goed geluisterd naar mijn wensen. Ik heb kunnen proberen tussen een zeer uitgebreid apparaat en een apparaat welke door de zorgverzekering wordt vergoed. Basis noodzaak en verschil in prijs is reden geweest voor aanschaf welke door zorgverzekeraar wordt vergoed. Ondanks deze keus bleef ook de nazorg en het service contact optimaal.

Perfecte afhandeling en bezorging

Afspraken worden tot in de puntjes verzorgd Contact vanaf de eerste minuut Groot vertrouwen in de afhandeling Bedankt

Gewoonweg goed

Ik was op voor het eerst op zoek naar batterijtjes omdat ik nog niet zo lang een hoortoestel heb. Zodoende kwam ik op uw site. Na lang zoeken ben ik tot de conclusie gekomen dat jullie de goedkoopste en de meest betrouwbare site waren. Dit werd in de praktijk ook bevestigd. Bestelling plaatsen ging vlot en soepel. Ook de bestelling werd zoals beloofd de volgende dag geleverd en was netjes ingepakt, Kortom, ik ben een tevreden klant !

Snelle en correcte levering.

Het betrof hier een proeflevering.

Ik heb al vaker hulp artikelen besteld voor mijn hoortoestellen bij Oogvoororen en ben daar tevreden over ook van service die je krijgt. Blijf zeker mijn dingen bestellen bij Oogvoororen.

Levering prima.

Voor de eerste keer batterijen besteld, meteen bevestiging En nadere informatie over de levering. Zeer tevreden,

Snelle levering maar de bezorging van DHL was niet goed. Het zgn brievenbuspakket werd aan de deur afgeleverd maar de verpakking was aan een kant zo beschadigd dat er complete gaten in zaten en dat er enkele batterijtjes in gedeukt waren en ik deze heb weggegooid. Dus dat is niet goed. Een oplossing misschien een sterkere verpakking. Groeten, LC Bakkes.

prima service

wat ik besteld had had ik de volgende dag al binnen uitstekende service-hartelijk dank daar voor

Ik koop alleen de voordelige en zeer goede hoorbatterijen. De toezendig is snel en keurig verpakt.

Prettige mensen

Ik heb twee keer iemand gesproken. Ze waren beide erg behulpzaam. Gaven daarnaast - ik bestelde batterijen - ook voorlichting over de hoortoestellen, waarvoor zij aan huis komen.

Goed product en zeer snelle levering

100 %

Batterijtjes besteld. Prompte levering. Geen verzendkosten (bij anderen wel !) In de winkel in mijn woonplaats veel duurder.

Bestelde batterijen snel en correct ontvangen. Prima servixe

Supersnel geregeld

1ste keer. De service is uitstekend. Goede communicatie.

ik vind het helemaal geweldig

geweldig geholpen perfecte adviezen kom je makkelijk aan een keus welk produkt je moet nemen.

Snel, betaalbaar en professioneel

Duidelijke website en goede opvolging.

Supersnelle levering

Overzichtelijke site, keurige prijzen en makkelijk te bestellen. Bestelling werd binnen 24 uur bezorgd.

Levering compleet volgens factuurregels

Levering van de gevraagde hoortoestel reiniging & onderhoud onderdelen volgens order. Het geheel was als een praktisch brievenbus pakket verpakt en onbeschadigd aangekomen.

Snel verstuurd

Prima webshop ! Goede keuze en snelle verzending