Mijn ervaring met oogvoororen.nl was een goede ervaring

Ik bestellen vaker online en krijg er eigenlijk nooit een briefje bij van sorry dat ze dingen zijn vergeten.

ik hoor weer

De gevraagde onderdelen voor de hoortoestellen zijn goed gearriveerd.

Vlotte, correcte afhandeling van bestelling

Wordt altijd snel en correct geholpen . Goede service en garantie.

Na lang denken en wat onderzoek doen besloot ik een hoortoestel van Siemens te kopen: de signia. Ik ben erg tevreden over het proces van aankoop en de audicien die mij adviseerde. Inmiddels draag ik het toestel een half jaar en was vanaf dag een vertrouwd met het toestel. Ik hoor beter, krijg telefoon binnen op het toestel, luister er spotify op en bedien ik de bijbehorende app wanneer nodig. Ik heb er nog geen moment spijt van gehad!

Zeer vriendelijk medewerker

Bij het nabestellen van onderdelen trof ik een zeer vriendelijke medewerkster, die samen met mij heeft zekergesteld dat ik het juiste bestelde. Klasse! ontvangst duurde iets langer dan verwacht, maar dat kan ook aan bezorging gelegen hebben.

Snelle levering en goedkoop!

Overzichtelijke site. De volgende dag in huis!

Zeer goede Firma

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit, ik ben zeer tevreden!!!

Netjes op tijd afgeleverd

Positief

Aan te bevelen. Geen verzendkosten bij bestelling boven de 15 Euro

Goede kwaliteit / prijs verhouding

Slecht

Oog voor oren in Brielle is sterk af te raden voor mensen die afhankelijk zijn van hun gehoorapparaat . Via een telefoonlijn krijgt u van Marjolein politiek correcte antwoorden en empathieloze oplossingen . Mevrouw luistert niet en voert haar eigen beleid door . Met gehoorapparaten van 1500 euro per stuk verwacht ik op enig moment dat ik goed geholpen wordt . Men kan niet meer binnenlopen voor een vraag of een klein defect, misschien even bijstellen . Afspraken dienen gemaakt te worden voor elke wissewasje. Met veel bombarie heb ik nu drie afspraken moeten maken voor het vervangen van het oorstukje . Ik ben 100% afhankelijk van mijn gehoorapparaat . Zonder deze ben ik afgesloten van de wereld . De vestiging Brielle is beperkt open en wordt door 1 persoon bemand . Ik hou mijn hart vast als er een keer echt wat aan de hand is . Deze vestiging zit altijd vol en het zou zomaar kunnen gebeuren dat je pas na een week aan de beurt bent ook legt dit bedrijf de service van de apparaten bij de klant zelf . Je krijgt geen mailtje voor onderhoud of voor bijstellen . Voor zo’n duur product is dit niet te accepteren. Ik ben zeer ontevreden over deze onderneming en ik zal mijn volgende gehoorapparaat hier niet meer aanschaffen .

Mijn bestelling was uitstekend uitgevoerd.

De batterijtjes nr 13 werken prima!

Batterijtjes besteld, die er binnen 1,5 dag waren. Beetje overdreven maar het is niet anders. Wauw.

Snelle correcte levering.

Prima bedrijf

Persoonlijk heb een hele goede ervaring met Oogvoororen. Zeer attent en snel in antwoorden. De jarenlange ervaring heb ik alleen maar positief ervaren.

Top, super snelle levering

Goed en snelle levering

Snelle levering en het goede product ben zeer tevreden.

betrouwbaar en snel

Sinds jaren maak ik gebruik van Oogvoororen om batterijtje voor mijn hoortoestellen te kopen. Audicien IntoEars Maastricht beval hen aan vanwege uitstekende prijs-kwaliteit-verhouding. De website biedt daarbij goede informatie om keuzes te maken bij de verandering van hoortoestellen. Voordat ik bij Oogvoororen bestelde betaalde ik net iets meer voor de batterijtjes. Oogvoororen blijft ook mijn webwinkel vanwege hun snelle levering. Binnen 24 uur in de bus.

Goede ervaring

Snel en correct behandeld

In 1 woord prima

Prima, komt afspraken na

Duidelijke sit. Snelle levering.. Zijn erg tevreden

top service

ben zeer tevreden met uw service heb voorheen iemand anders gehad maar ik zal daar dus nooit meer een voet over de drempel zetten want mijn mening is nu werd er volgens mij opgelicht met de prijzen

Werkwijze wekt vertrouwen.

Gekocht product is snel geleverd met een persoonlijk kaartje erbij. De prijs was ook gunstig t.o.v. andere winkels.

Service en snelheid top, maar apparaat niet bedrijfszeker

Ik heb mijn Oticon nu bijna een jaar, en is 2x terug geweest voor reparatie, met het vorige (ander merk) had ik vijf jaar geen enkel probleem. De service en ook het nabestellen via de webshop was prettig en snel. Vandaar de 7 als score.

Doctor Deelenlaan 8

5042 AD Tilburg