Zeer tevreden!

Goede ervaring, snelle levering, gunstige prijs, kortom zeer tevreden!

Goede service snelle levering

Bij eerste bestelling netjes geholpen en snel voor mijn vakantie geleverd

Komt beloftes na.

Vinden, bestellen, bezorgen. Simpeler kan niet, en al helemaal niet als ook nog eens de (super korte) levertijd wordt waargemaakt. Niet verzenden, nee bezorgen. Heel fijn.

Ander apparaat toegestuurd gekregen.

Na wat onderzoek n streamer voor mijn hoortoestellen besteld. Eentje die ik al eerder had geleend van iemand. Krijg ik eerst bericht dat deze even langer op zich laat wachten. Vervolgens krijg ik n ander apparaat toegestuurd. Waarop mijn hoortoestellen niet blijken te passen. Nergens op de hele website is deze info te vinden. Heel erg slecht. Via de telefoon vaag verhaal. Via de mail u heeft al telefonisch antwoord gehad. Nog steeds niet wat ik weten wil. Apparaat retour gestuurd. Nog geen geld terug gekregen.

Batterijen besteld, kreeg ze de andere dag en werken uitstekend. Ik doe er haast 6 dagen mee. Ook nog eens niet duur en bij 10 stuks gratis verzending! Wat wil je nou nog meer!

Altijd alles op voorraad en schappelijke prijzen en altijd super snelle levering

perfecte service

je besteld en de andere dag in huis. Was er ook nog een extraatje bij. Bij een bestelling van 10 een magneet pen cadeau. Dus gelijk óok maar voor mijn vrouw besteld. Dus 2x10 kaartjes batterijen. Mijn redenering is dan 2 magneet pennen. Helaas............ er zat maar 1 magneetpen bij de verpakking. Nu vechten we iedere avond wie het eerst de pen heeft (snik)

Blij met een snelle levering! Top!

Bestelling was snel bezorg, de volgende dag na de Bestelling binnen

Goede prijs

Concurerende prijs en snelle levering

Zeer betrouwbare en prettige uitleg van opticien,

Ik heb GEEN enkele aanmerking perfect geholpen ,en raad iedereen aan ga naar OOGVOOROREN ,daar krijgt U GEEN spijt van. Dhr AC HOFMAN>

Geweldige service!!

2 Slangetjes besteld en betaald voor mijn gehoorapparaat, maar slechts 1 geleverd, na 1 telefoontje werd het tweede slangetje direct zonder problemen nagezonden!!

Goed en snel

Bestelling binnen 2 dagen in huis. Toppie

Voordelig en snel geleverd

Goedkoop en snel geleverd

Goed en snel geleverd

Goede web site,makkelijk om alles te bestellen en snel in huis.

Het is geweldig.

Geweldige batterijen. Batterijen zijn in een woord goed. Ik beveel deze batterijen aan. Deze batterijen zijn veel beter, als die ik eerst had.

uitstekend

Alles wordt gedaan met veel aandacht en lekker thuis

Batterijen voor een goede prijs

oog voor detail..geholpen zoals het HOORT!!!!

Prima ervaring met oogvoororen

Bestelling snel geleverd.

Prima winkel voor aanschaf en onderhoud van hoor apparaat.

Betrouwbaar, concurerend correct en vlot

Duidelijke site en bestelprocedure. Ik ben al jaren klant tot volle tevredenheid

Snelle levering van hoortoestel batterijen tegen een mooie prijs

Goed verpakt.

Bij Beter Horen was hetzelfde apparaat 70€ duurder.

Heb via internet batterijen besteld voor mijn phonak hoortoestellen ze zijn een stuk goedkoper en gaan net zolang mee. De site van oog voor oren is duidelijk en klantvriendelijk. Het pakje wordt vlot verstuurd en is goed verpakt. Echt een aanrader.

Doctor Deelenlaan 8

5042 AD Tilburg