Snelle levering en gunstige prijs

Snelle levering en gunstige prijs.

Correcte en snelle levering voor betaalbaar product

Betaalbaar product. Zeer snelle levering.

zeer gunstig

Correcte uitvoering van de opdracht en het tijdig thuisbezorgen van de batterijen

Site is zeer overzichtelijk

Héél snelle levering en geen enkel probleem ondervonden

Goed geregeld

Afspraken op tijd, vriendelijk en behulpzaam. En mooi thuis.

Onvriendelijke en niet zo nette service voor clienten

Heb al 2 x nieuwe gehoorapparaten gekocht bij into ears. En nou kan je wel komen voor nieuwe gehooraparaten aan te laten meten omdat ze verouderd te zijn inmiddels. Maar als je filtertjes nodig heb moet je maar on- line bestellen en 3,95 exstra verzendkosten betalen terwijl je om de hoek woont en je ze zo kan ophalen. Maar niet welkom ben. Ik vind dit een schandalige service. En totaal niet netjes. Hierdoor zit ik nou te denken om bij een ander te gaan voor me nieuwe gehooraparaten. Waar ze wel goede service bieden.

snel en juiste bestelling geleverd gekregen met kwaliteitsvolle producten

steeds voordeliger dan anderen , en kwaliteitsvolle producten

De bestelling is correct en vlot verlopen

Ik zou jullie ook aanraden aan andere mensen

Lang gewacht uiteindelijk toch gekregen

Voor mijn moeder batterijtjes besteld voor haar gehoorapparaat na twee telefoontjes heeft het precies een week geduurd voordat wij de batterijen kregen. Mijn moeder is 98 en afhankelijk van haar gehoor apparaat dus dit duurde wel erg lang en smoesjes van post nl heeft het zeker kwijt gemaakt zijn wel een beetje oubollig.

Zeer goede en deskundige dienstverlening

Ik was aan de vervanging van mijn hoorapparaat toe. Mijn huidige audicien slaagde er maar niet in om tot een voor mij passend aanbod te komen. Hij was bovendien zeer verknocht aan een merk. Ben toen op zoek naar alternatieven gegaan op het internet. Ik kwam toen Oog voor Oren tegen die alle mij bekende merken aanbood tegen bovendien sterk gereduceerde prijzen. Heb toen de sprong in het diepe gewaagd en kwam terecht bij mevrouw Baas in Rhoon. Van het begin af aan bleek haar deskundigheid. Ze adviseerde een merk dat precies voldeed aan mijn gehoorverlies en mijn wensen. Ben zeer tevreden. Bovendien heeft zij het huidige apparaat van mijn vrouw zodanig afgesteld dat ook zij beter kan horen.

prima site

makkelijk te zoeken, bestelde batterijen in dit geval weer snel geleverd perfecte service.

Levert zonder gebreken

Batterijen voor hoortoestel besteld en zonder mankeren geleverd.

Gekregen wat ik wilde hebben.

Klantvriendelijk ,snel in huis, hele goede batterijen

Als boven, geen enkel probleem ondervonden, de batterijen werken naar behoren.

snelle levering, voordelige prijs

Zeker voor herhaling vatbaar

Prima website

Ik kan nog weinig vertellen

Ik kan hierover nog weinig vertellen. Het was mijn eerste bestelling batterijen no 13 2 dagen na mijn bestelling lagen deze al in de brievenbus

Ik had nieuwe filters nodig voor mijn gehoorapparaten. Na telefonisch contact om te checken dat de juiste filters werden verzonden had ik ze de volgende dag al in huis. Accuraat en prima service

Makkelijk bestellen en snelle levering

Snelle levering en goede batterijen.

Door een neef van mijn Man. Zijn wij aan jullie adres gekomen.

Goede producten voor een nette prijs.

Netjes op tijd de gewenste producten ontvangen, heb nu voor een tweede keer besteld.

Makkelijk te bestellen en snel geleverd ook voordelig

Tevredenheid

Batterijen voldoen aan alle verwachtingen. ik ben erg tevreden

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering.

geweldig

mijn moeder heeft dit thuis bezoek als warm ontvangen

Doctor Deelenlaan 8

5042 AD Tilburg