heel goed

Voor de eerste keer batterijen besteld voor mijn haba gehoor apparaat een zere snelle levering

Snel geregeld

Snelle bezorging

De bestelling kwam snel enig werd goed geïnformeerd

Snel en een correcte levering

zie boven

Geweldig.

Via google gaan zoeken voor batterijen nr. 312. Ik kwam op de site voor oog voor oren terecht. De reden dat ik het hier besteld heb de goed koopste prijs en gratis verzending en snel bezorgd. Daar hou ik van. Dus ik hoop dat dit zo blijft, dan blijf ik zeker een vaste klant. Zeer tevreden.

Heel erg correct!

Heel prettig, correct en betrouwbaar

Prima service,snel thuis bezorgd.

Snel en goed geholpen.

Goedkoop en vlotte levering.

Komt zonder leveringskosten altijd als goedkoopste uit de bus. Wordt snel geleverd en gewoon door de brievenbus dus je hoeft er niet voor thuis te blijven.

Keurig !

Bestelling keurig en snel ontvangen. Ik ben tevreden !

Ondanks op afstand geregeld, goed en snel geholpen.

Prima, juist en prettige manier geholpen en denken mee bij problemen.

Eerst mail-vraag gesteld, vrij snel daarna gebeld met uitstekende voorlichting. Besteld en snel en correct ontvangen ! Dikke aanbeveling !

Vlotte bezorging en niet duur.

Onlangs filters gekocht voor een gehoor apparaat en dit scheelt meer dan de helft met de vorige aanbieder. Vlotte bezorging.

Snelle reactie en zeer vlotte levering

Bestelling geplaatst en binnen zeer afzienbare tijd reactie en verzending van eea.

Correcte afhandeling niet leverbaar item, geld snel retour.

Nadat ik een Sonak tv connector besteld had en de levering te lang op zich liet wachten heb ik via een mail contact opgenomen. Hierop kwam dezelfde dag een telefonische reactie waarin we afspraken om de levering nog even af te wachten. Omdat door tekort aan chips de tv connector waarschijnlijk erg lang niet geleverd kan worden heb ik via een mail toch maar om teruggave van de betaling gevraagd. Dezelfde dag een reactie: het geld wordt binnen een paar dagen teruggestort. Het was er de volgende dag al.

Vlug besteld snel geleverd dat is service

Dit was de eerste kennismaking zeer goed

Batterijtjes van Resound prima kwaliteit en vandaag besteld morgen in huis. Bij 10 sets gratis verzending

Hele snelle levering.

Woensdag 25-08-2021 batterijen voor gehoorapparaat besteld. Donderdag 26-092021 bezorgd. Sneller kan niet. Heel erg bedankt.

de eerste keer dat ik iets bij jullie hebt besteld

het is vrij snel gegaan mijn bestelling ,alles is naar wens gegaan

Het bestelde werd snel bezorgd en goed verpakt

snel en goed jammer dat het los in een envelop zit en niet in doosjes

snel en goed alleen jammer dat het los in een envelop zit en niet en doosjes als je er meer besteld.

Snelle verzending na het plaatsen van bestelling

Na wat zoeken op internet vond ik deze site. Niet duur en snelle verzending, top

zeer snelle levering top!

snelle goede levering, ga er zeker vaker gebruik van maken

snelle goede levering, ga er zeker vaker gebruik van maken

Vriendelijk,snel,goede service!

Ik ben heel tevreden,ben goed en vriendelijk geholpen.ook zeer snelle levering.Supper,qualiteit,dank u wel! Tot later!

Goed verzorgd.

Batterijen besteld de volgende dag keurig verpakt in huis.

Doctor Deelenlaan 8

5042 AD Tilburg