snelle levering,maar in het begin was het eenvoudiger om te bestellen

blijf de hoorbatterijen afnemen

Goede service en snel geleverd

Had eigenlijk vlug nieuwe batterijen nodig en keek ook naar de prijzen natuurlijk en kwam hier terecht via het internet. Duidelijke site met leuke prijzen en natuurlijk vlug geleverd.... top

prima batterijen

Mijn bestelling was er 1 dag later al. De batterijen zijn veel beter dan de vorige die ik gebruikte. Daar deed ik nl. drie dagen mee en nu 1 week. ik gebruik deze batterijen in een gehoorapparaat.

zeergoed

snelle en corecte levering

Zorgvuldig en snel

Goede ervaring

Snel geleverd en een prima prijs

Snel geleverd en een prima prijs.

Alles top!

Snelle service en goedkoop.

Goed en goedkoop

Batterijen voor mijn hoortoestel besteld. Snelle levering en goed verpakt. Geen verzendkosten. Prima op tijd.

Geweldig.

Bestelling snel verzonden en snel geleverd. Top prijzen l!

perfecte levering, goede service

Ik heb regelmatig batterijen nodig voor mijn hoortoestellen. Soms denk ik er te laat aan om ze te bestellen. Binnen één of twee dagen heb ik ze in huis.

Mijn bestelling is snel en correct uitgevoerd

Ik had verkeerde batterihtjes besteld,binnen 1 dag nieuwe gekregen !!

geweldige service

Snelle en correcte levering!!

Goed en niet duur

Batterijtjes voor gehoorapparaat besteld. Snel geleverd, mooie prijs.

Prima geregeld,

Een keer per jaar bestel ik de batterijen voor mijn hoorapparaat op deze site. Goede kwaliteit batterijen voor een goede prijs. Vandaag bestellen is morgen geleverd. Ik bestel de volgende keer hier weer.

uitstekende service

Goed geadviseerd, en geholpen.

Geweldig geholpen, aanrader....!

Wat ze bij b.v. Specsavers niet lukte, ging he hier wel om 2 oortoestellen In het oor te realiseren. Volgens de audicien van Specsavers was dit niet mogelijk bij mij en dat ik later erop terug zou komen omdat het niet mogelijk is voor mijn probleem. Nou hij heeft het zwaar verkeerd ingeschat, ik heb nu 2 onzichtbare hoortoestellen en het werkt perfect. En net als bij Specsavers, ook hier hoefde ik niets bij te betalen, zelfde prinsipe als bij hen.

correcte uitvoering van de bestelling snel geregeld.

Goede kwaliteit daglenzen

Goed product en zeer comfortabel

Voor gehoor

Mijn bestelling correct bezorgd en verpakt.

Ik heb 20 stuks batterijen besteld (20 x 6 batterijen). Ik verwachtte 2 doosjes met 10 stuks Ik kreeg echter een grote platte doos met 20 losse kartonnetjes toegestuurd. Dit is niet erg handig.

Mijn bestelling werd vlot en correct afgewerkt.

Mijn bestelling werd vlot en correct afgewerkt.

Ben uitstekend geholpen,heb mijn filters ontvangen en mijn probleem was opgelost

tevreden over mijn apperaat

Gewoon goed.

Gewoon goed

Snel en goede prijs!

Snel bezorgd, en voor een goede prijs!

Doctor Deelenlaan 8

5042 AD Tilburg