Gewoon een goede service

Nadat ik meende een probleem met een van mijn hoorapparaten te hebben, heb ik meteen telefonisch contact gezocht. Ik kon meteen komen en het probleem werd verholpen. Blijkbaar had ik een vervuild filter nogmaals geplaatst en dat maakte dat het apparaat niet naar behoren functioneerde. Met een glimlach werd het opgelost en gelijk, omdat ik er toch was, nog even een nieuwe gehoortest gedaan. Bleek dat mijn gehoor toch wat achteruit was gegaan. Meteen de hooraparaten aangepast zodat ik weer beter hoorde. Dat noem ik toch dat stapje extra. Dank je wel.

Matig

Daar een Starkey 1600 RIC livio gekocht. Waardeloos, constant gedoe met dat ding. Probleem is ook dat je vervolgens een behoorlijk eind moet reizen omdat het aantal vestigingen beperkt is en de dichtsbijzijnde vestiging al weken vol zit waardoor je lang moet wachten en zonder gehoor apparaat kan ik niet. Ik ben al zo vaak terug geweest omdat er weer problemen waren dat ik de volgende keer toch maar weer kies voor de vanouds bekende bedrijven zoals Beter Horen. Schoonenberg of Specsavers.

Super snelle levering

Ik heb batterijen besteld en deze waren makkelijk te bestellen en super snel geleverd tegen een goede prijs.

Snelle en correcte afhandeling. Mooie prijzen.

Snelle en accurate service

Adapter besteld voor de Bernafon soundgate. Ontving de oticon, maar na 1 telefoontje werd binnen 1 dag de juiste adapter geleverd, inclusief retourbon voor de verkeerde. Prima service dus.

het bestelde snel geleverd

gemakkelijk te bestellen, goede website, snel geleverd.

Ik ben zeer tevreden over oogvoororen, en goede service.

Doet wat is beloofd.

Twee maal besteld en tot op heden geen klachten.

Zeer goede snelle leverling

Hoor batterijen besteld voor mijn man. Zijn nergens goedkoper en de volgende dag al in huis

Oorverdovend

Goede en snelle afwikkeling en deskundigheid. Mvg Wim Strater

GEEN-PROPLEEM

HELDER-EN-DUIDELIJK

Eindelijk gevonden wat ik zocht batterijtjes voor een hoorapparaat.

Besteld en 's anderendaags in huis.

Verkeerd artikel besteld en netjes en snel opgelost.

Snelle en accurate levering

Prima site. Aan te bevelen.

Heb alles netjes en snel ontvangen. Ben er erg tevreden over!

Als ik batterijen bestel zijn ze zeer snel in huis. Altijd een voordelige prijs. Ben zeer tevreden.

Snel en goedkoop

De verzorgingsartikelen zijn bij oogvoororen bijna 50% goedkoper dan bij de audicien. De bestelling wordt binnen redelijke tijd geleverd, dus niet vandaag besteld, morgen in huis. Oogvoororen neemt een redelijke termijn in acht.

Bedrijf denkt met je mee!

Niet alleen omzet maar meedenken. Hulde, een fout is snel gemaakt en die proberen ze te voorkomen. Even een belletje en het is in orde.

Voordelig en snel

Hoor toestel batterijen Snelle levering Goedkoop Geen verzendkosten Goede kwaliteit

Scherpe prijs en snelle levering.

Hier is de klant koning

Deskundige medewerkers die uitgebreid en rustig adviseren.

altijd prima

hier zeer voordelig, wordt direct verstuurd,

Goede service, prima product

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Alles werd snel geleverd wat betreft de bestelling. Wanneer je wat extra besteld heb je ook geen afleverkosten

Fijne webshop

Snelle levering, geen lange wachttijden bij de klantenservice

Doctor Deelenlaan 8

5042 AD Tilburg