Waardeloos

Helaas heb ik nog steeds niks mogen ontvangen

Levering duurt te lang

In de mail die ik heb ontvangen werd verwacht dat mijn pakketje binnen 5 werkdagen opgestuurd worden. Nu snap ik dat met de feestdagen dat dit wat langer is duurt, maar ik ga wel uit van 5 werkdagen. Ik heb de bestelling voor kerst geplaatst. In de tussentijd is het al 4 januari en nog steeds geen verzend bevestiging ontvangen - maar wel een mail of ik een beoordeling wil schrijven. Dus bij deze. Ik vindt 5 werkdagen sowieso erg lang voor het verzenden van een bestelling.

zeer tevreden. snelle levering. aan te bevelen.

Uitstekende service

Super service wat er ook maar nodig is, wordt snel verzorgd.

prima website met goede prijs

Had verkeerde batterijen besteld en kon ze weer terugsturen, Daarna nieuwe ontvangen.

Snelle levering,goede prijs!

Vlotte levering. En contact is snel en duidelijk

Doen wat ze beloven

Snelle en goede service bestelling

mijn ervaring met oogvoororen is uitermate positief op alle onderdelen.

ik heb sinds juni vorig jaar de signia silk 7X, tot volle tevredenheid , vanaf het eerste contact met oogvoororen is alles verlopen zoals ik wenste, vanaf de gehoor test tot en met de levering. het aanmeten van de signia silk 7X is niet nodig past altijd met de sleeves , heb wel problemen met het rechter toestel gehad, terug gestuurd en vijf dagen later een nieuwe ontvangen bleek een fabrieksfout te zijn. prima opgelost.

Goed en snel

Goed en snel.

Zeer tevreden snel geleverd goed passende slangen.

Goede slangen maar er zit een veer in die ik er uit heb moeten halen om ze geschikt te maken voor mijn oor passtukken dit is goed gegaan nu een voorraad voor langere tijd. Al met al zeer tevreden.

zeer correct - een echte aanrader

De geplaatste bestelling is correct en snel afgeleverd. Per ongeluk besteld via de Nederlandse website met leverkosten naar België tot gevolg. Onmiddellijk gereageerd via mail. Dezelfde avond nog antwoord gekregen dat de leverkosten zou worden terugbetaald. Dit is intussen ook al netjes teruggestort. Ook de bestelde goederen voldoen volledig aan de verwachting, en waren correct geprijsd. Besluit: eigenlijk 6 op 5 sterren waard.

prettig

Een prettige website met een ruim assortiment. Makkelijk bestellen en een vlotte levering. Ik beveel deze webwinkel van harte aan.

Deskundige en eerlijke voorlichting.

I.v.m. problemen m.b.t. streaming van tv-geluid naar gehoorapparaat en de juiste instelling via de Oticon-app werd ik door medewerkster van Oogvoororen te Tilburg via de telefoon prima geholpen. De medewerkster, zo was mijn ervaring, kwam zeer deskundig over en nam er alle tijd voor om via de telefoon aan te geven hoe ik mijn gegevens op de app moest instellen. Juist omdat het telefonisch moest gebeuren was ik vol lof over de vriendelijkheid, deskundigheid van deze medewerkster te Tilburg.

Goedkoop en snelle levering

Goedkope batterijen voor hoor apparaat. Volgende dag geleverd ondanks drukte voor kerst.

de bestelde onderdelen waren snel binnen en precies wat ik wilde.

Ik draag al jaren hoortoestellen en ging voor onderdelen naar de audicien. Nu kies ik op de site hetgeen ik nodig heb. Om een goede keuze te maken heb ik met de adviseur via de telefoon gesproken , dat verliep naar wens. Fijn om de vele mogelijkheden zelf te onderzoeken en te kunnen kiezen.

Tevreden

Snelle levering, goede prijs

Heel tevreden over de snelle levering.

Voor de eerste keer een bestelling online geplaatst bij oog voor oren. Goede en snelle levering. En.......ze zijn ook nog eens goedkoper. Dus de volgende bestelling gaat weer naar oog voor oren.

Goed geregeld

Netjes geleverd snel ook alles goed en duidelijk.

Correcte en snelle levering

De bestelde Rayovac Extra 312 zijn inclusief verzendkosten per briefpost geleverd binnen 24 uur voor een scherpe prijs

Snel en accuraat

Heb bij 'Oogvoororen' mijn "Rayovac 312" batterijtjes besteld die ik één dag later al thuis mocht ontvangen. Mijn ervaringen met het merk en inmiddels ook met "Oogvoororen" zijn uitstekend. Snelle en to the point zending!!

Niet duur en snelle levering

Omdat tijdens de lock-down veel winkels gesloten waren heb ik op het internet gezocht naar een mogelijkheid om batterijen voor het hoorapparaat van mijn vrouw te kopen. Omdat de prijs, die inclusief verzendkosten waren, mij aanstond heb ik 10 verpakkingen gekocht. Zelfs in de tijd van grote drukte bij de post zijn ze snel geleverd. Om de zelfde reden heb ik voor mijn zus een zelfde bestelling gedaan op een ander aflever adres. Ook zij had de batterijen snel in huis. Daarvoor onze dank.

Probleem goed opgelost

vragen werden helder en uitgebreid beantwoord. Service is prima!

Werken goed, gaan langer mee dan de gemiddelde en dan de prijs die veel lager ligt dan alle andere. Ben er zo blij mee dat ik het adres van ‘Oog voor Oren’ aan iedereen met hoorapparaten door geef. M.v.g Corrie

Doctor Deelenlaan 8

5042 AD Tilburg