Goed product ,snelle levering

.....

SLECHT

na 2 weken noch geen batterijen ONTVANGEN...........

Geel prettig ik bestelde batterijen voor ooraperaat en 2dagen later in de brievenbus Fijn gevoel dat ik nooit zonder hoef te komen

Toplevering

Prima producten voor een prima prijs en zeer snelle levering.

Ik had 2 setjes besteld om de hoorapparaten aan een cap/sportshirt vast te maken i.vm. skiffen (roeien in 1-pers.boot) en bij omslaan zo niet het risico loop dat ik de hoorapparaten zou verliezen. Binnen de levertijd werd er 1 setje geleverd. Oei, foutje... kan gebeuren, het is en blijft mensenwerk. Ik heb een foto gemaakt van de envelop en het ene setje en gevraagd om een creditering voor nu, omdat ik de andere alleen als reserve had besteld of als cadeautje voor iemand anders. Geen probleem, opgelost, gecrediteerd én: het werkt echt goed!

Hoog servicegehalte

Administratief/tecnisch m.b.t. de website is nog steeds wel iets te verbeteren, zo is het aantal landen helaas beperkt. Toevoegen van een EU-land "gaat nog even duren, dat gaat niet zo snel", kreeg ik als reaktie, maar datzelfde was 3 jaar geleden ook het geval. Mij dunkt, 3 jaar...... Maar kom je daar doorheen door eerst toch weer apart te mailen, waarop zondermeer een vriendelijk antwoord, dan is elke onnodige barriere weg om Oogvoororen een volle 5 toe te kennen. Prijstechnisch in orde, hoog servicegehalte.

Prima aanbod en snelle verzending.

Order batteries 312 for my hearing aids

I am happy with service. I ordered rayovac extra advanced 312 batteries and received the product in one day. Happy with the batteries performance and the service.

uitstekende service

Binnen no time ontvangen. Goed en goedkoop!

Nette verzending

Helaas werd door de bezorger mijn bestelling niet (in mijn eigen) brievenbox bezorgd. Na contact opnemen en even geduld heeft Oogvoororen.nl een tweede leverantie verzonden die keurig werd bezorgd! Goede service!

Prima ook als bestelling niet correct is opgegeven

Bestelde abusievelijk het verkeerde nummer batterijtjes ; geen probleem, stuur maar terug en wij sturen de juiste weer op

snel gevonden en snel geleverd

Daar ik pas korte tijd gebruik maak van gehoorondersteuning en gezien de corona perikelen vond ik het een uitkomst om op deze manier aan te kunnen vullen. Mijn broer heeft intussen ook de nodige interesse getoond.

Prijs, etc. Alles klopt.

Gewoon goed

Bestelling ging erg makkelijk door de overzichtelijkheid van de webshop. Product snel in huis. Top service.

Prima levering

Batterijen voor hoortoestellen besteld en snel geleverd in goede verpakking

Snelle levering tegen een prima prijs!

Zeer positief.

Mijn ervaring via de computer is uitstekend. Na de bestelling zeer snel een bevestiging en vervolgens het bericht van verzending. Kan niet sneller. De bezorging vond plaats op het aangekondigde tijdstip. En dat alles binnen 1 werkdag. Complimenten. Via mijn samsung, wat ik eerst probeerde, had ik minder succes. Na mijn bestelling te hebben geplaatst moest ik kiezen tussen doorgaan met winkelen of naar betalen. Alleen doorgaan met winkelen was in beeld, dus heb ik later de computer ingeschakeld.

Snel goed geholpen

Binnen 3 dagen geleverd.

Heel snelle levering.goede producten

Ik zou dit zeker aanbevelen

Goede ervaring

Hoortoestelbatterij, mooie aanbieding, redelijk snel in huis 5 dagen

top service

overzichtelijke web site, gemakkelijke te bestellen, ze doen wat ze beweren

Onze bestelling werd niet door de post bezorgd (reden onbekend). Zonder probleem zond Oogvoororen ons gratis de bestelling opnieuw. Dat vind ik een voorbeeld van prima service!

perfect

Zeer snelle levering - picobello prijs.

Goedkoop en snel geleverd

Bestelling simpel te doen, makkelijk betalen en snel geleverd en dat voor een voordelige prijs.

Doctor Deelenlaan 8

5042 AD Tilburg