Fantastische service!

Foutje bij de verzending werd zeer correct opgelost, hulde!

Niet duur!

Gehoorbatterijtjes besteld maar de eerste keer niet ontvangen! Daarna gebeld en het werd netjes opgelost, de volgende dag al in huis!

Snel en goed geleverd

Voor het eerst batterijen besteld levering werd vlot afgehandeld. Ik heb ze nog niet gebruikt dus over hoe lang de batterijen werken kan ik nog niets vermelden

Kende het bedrijf niet gezocht op internet kwam ik het tegen ! Opzoek naar dopjes en filters voor mij hoortoestel en bij Oogvoororen kwam ik dezelfde tegen als bij mijn hoorspecialist maar een stuk goedkoper Besteld en de volgende dag geleverd !! Mvg G.Hekker

Hele goede ervaring

Goed bedrijf, goede prijs snelle levering

Goede en snelle service en uistekende kwaliteit

Alles is goed geregeld

Geweldig geholpen.

Geweldig geholpen.

Snelle levering en een goede prijs

Prima winkel met een snelle levering voor een zacht prijsje. Ook de klantenservice is goed op orde, snelle en hulpvaardige reactie.

Vertrouwd adres voor mijn batterijtjes

Snel besteld, snel ontvangen. Voor een schappelijke prijs batterijtjes voor mijn hoortoestellen. Ik kan er weer even verder mee.

hele snelle levering bedankt

hele snelle levering bedankt

Bestelling geplaatst op de website en de volgende dag is het al geleverd . Uitstekende service

snel en voordelig

Zocht op internet naar voordelige batterijtjes voor hoortoestellen. Bestelde en de volgende dag lagen ze in de brievenbus

Bestelling snel afgehandeld. Prima!

Wat ik nodig heb kan worden geleverd en ook snel.

Super snelle levering

Super snelle levering,ik heb ze dan nog wel niet gebruikt maar denk dat dit ook wel goed zit

Bestelling correct afgeleverd.

Zeer tevreden over de service.

Snel, klantgericht, knappe prijs

Postitieve klanthouding: door enige vertraging kregen we een paar sets extra; dat heet klantbinding. Snelle en eenvoudige keuze- en bestel procedure

super goed én goedkoop

Na een zoektocht over het internet voor hoortoestel batterijen kwam ik bij oogvoororen uit. Ten eerste om de naam, geweldig gevonden! Dan de prijs die ik nergens goedkoper kon vinden. Meteen besteld om vervolgens ook met de erg goede service kennis te maken. Omdat de bestelling wat later kwam kreeg ik er twee verpakkingen extra bij. Het was voor mij de eerste keer bij oogvoororen maar zeker niet de laatste.

Prima service, eerlijk en accuraat

De domes die ik besteld had, hadden niet de juiste maat. Eerst omgewisseld en die bleken ook niet goed. Daarna zonder problemen of discussie mijn geld terug. De overige producten die ik besteld had werden keurig op tijd geleverd. Prima webshop!

Slechte ervaring

Je kunt bestellen, maar moet lang op de bestelling wachten. Nog steeds niet ontvangen. Contact leggen gaat zeer slecht van hoe of wat.

goede ervaring

een goede webwinkel met snelle levering de winkel doet wat het belooft ik blijf hier zeker klant

geen klachten bestelling altijd goed bezorgd

geen klachten over mijn bestelde batterijen

De juiste produkten

geen ervaring

Heel keurig en snel geleverd, zoals werd aangegeven

Heel keurig en snel geleverd, zoals werd aangegeven.

Top !

Uitermate tevreden voor het produkt en snelle bezorging !

Geweldig en goed afgehandeld.

Een prima bedrijf.

Doctor Deelenlaan 8