Nette afhandeling

Prettig gevoel aan over gehouden . Keurig op tijd en snel gestuurd .

Het bestelde klopt, aflevering niet goed.

de wachttijd van de bestelling goed De bezorging van de bestelling niet goed. De bestelling is afgeleverd in een ander dorp met een heel ander adres, De bewoner van dat adres heeft mij gebeld en toen het pakje bezorgd. Wat ik niet zo op prijs stel is, dat op het pakje staat het handels merk: Oogvoororen. En ander, een vreemde hoeft niet te weten dat ik een bestelling doe dat te maken heeft met mijn oren. Voor mij privacy -gevoelig.

Snelle en juiste levering en goed advies

Voor mij nieuwe zaak doch na enig overleg bleek de zaak een prima keuze. Blijf hier de batterijen kopen scheelt toch meer dan 50%.

hoortoestellen verkopen kan iedereen. De beste service bieden kan alleen oogvoororen

In een oogwenk geleverd!

Zeer te vreden over de snelle levering en prijs van mijn bestelde product.

Gaan langer mee en kosten minder dan de helft batterijen die eerder werden gebruikt.

Prima conform afspraak

Was mijn 1e bestelling bij uw organisatie. Maar alles verliep als beloofd. De ene dag besteld de andere dag in huis.

perfect

Door te Googelen kwam ik hier terecht en het is tot nu toe de goedkoopste voor mijn hoortoestelbatterijen. En dan ook nog snel geleverd. Helemaal blij!

Goede ervaring

Bestellen en totale afhandeling gaat zeer goed en redelijke prijs..

Goede prijsverhouding, nette bezorging

Deze Batterijen aangeschaft vanwege dat ik dezelfde bij de Action voor een duurdere prijs per pakje kocht. Batterijen zijn snel geleverd en netje verpakt, ik weet dat deze voor mijn hoortoestel goed zijn, daar ik ze al jaren gebruik.

zeer goed

De Avantgarde drybox voldoet prima en snel geleverd

De bestelling ging zoals ik wilde .

uitstekend

zeer snel nadat ik gebeld had

Goed en snel

Zie voorgaande opmerking

Lekker snel

Op zoek naar batterijen voor een goede prijs en gevonden bij oogvoororen.nl. makkelijke website en zo geregeld. Ook supersnel in huis.

service is optimaal

Kan het iedereen aanbevelen.

Perfect.

Duidelijk en snel geleverd.

Correct behandeld.

Eerst inlichting gevraagd en daarna besteld, geweldige service.

De bestelling werd zelf eerder geleverd. Echt top!

Bestelling batterijen Rayovac 13

Ik heb de batterijen nog steeds niet ontvangen. 10 dagen geleden besteld. Na telefonisch contact zou u de batterijen nogmaals versturen, maar tot op heden heb ik nog niets ontvangen. Mijn gegevens zijn: R. Hoogeveen-Hoeben Serviceflat Froonacker 2 8802CJ Franeker

Perfecte levering

Na bestelling van 50 kaartjes batterijen voor de gehoortoestellen werd het gevraagde naar een verkeerd adres gestuurd, er was per ongelijk een cijfer bij getypt. Na een telefoontje geen verdere wachttijd maar er werd gelijk een nieuwe set van 50 stuks naar mij toegestuurd. Een enkele dag verloren, maar toch een snelle en goede service ondanks de corona tijd waar we in leven. Bedankt Oog voor Oren .nl

Prima afhandeling en levering

Eenvoudige bestelling en betaling en snelle levering. Fijn dat de levering op basis van brievenbus post is geregeld.

Zeer snelle en correcte levering en een Scherpe prijs

Goede ervaring batterijen besteld en snel in huis voor een goede prijs

Heel makkelijk en snel voor een goede prijs.

Duidelijke website, bestelling ging snel net als de bezorging.

Doctor Deelenlaan 8

5042 AD Tilburg