Ik heb de zending niet ontvangen.

Ik heb de zending niet ontvangen, vanwege een foute adressering van mijn kant. Ik had als adres Kerkstraat 59, 5313 AP Nieuwaal opgegeven en dat had Kerkstraat 39 moeten zijn. Om dit op te lossen heb ik dit probleem kenbaar gemaakt bij de klantenservice, maar daar helaas nooit antwoord op gekregen. Het was natuurlijk mijn fout, maar een antwoord op mijn mail was toch wel op zijn plaats geweest

Service zoals verwacht

Bestelde onderhoud producten snel en correct geleverd. Had niet anders verwacht van Oog voor Oren, een betrouwbaar, deskundige en transparant bedrijf

Fijn dat ik bij u terecht kon met mijn vragen

Ik wist niet goed wat ik precies nodig had voor het onderhoud van mijn hoortoestel. Ik werd heel fijn te woord gestaan aan de telefoon, en gelijk goed geadviseerd. Gelijk besteld en ik had mijn bestelling heel snel binnen. Ik ga zeker als ik wat nodig heb weer bestellen bij Oogvoororen.

Oog voor oren

Oog voor oren kwam in de plaats van Toonen Hoortechniek. In het begin waren er kleine haperingen, maar nu begint het steeds beter te gaan.

Goede hoorbatterijen voor een goede prijs

Dit was mijn 1e bestelling. De ene dag besteld, de volgende dag al bezorgd! Ik heb de batterijen nog niet geprobeerd omdat ik nog iets in voorraad heb. Volgens mijn man een goed merk, dus daar ga ik van uit. Kortom: een goede service zonder poespas!

Duidelijke website, snelle levering en goede prijzen.

Omdat duracell bij een tweede bestelling de prijzen verhoogt keek ik even op internet en kwam zodoende bij oogvoororen terecht. Snelle levering en concurerende prijs. Als je bij koopjedeal kijkt dan hanteren die echt belachelijk hoge prijzen en ongeloofwaardige zogenaamde advies prijzen die werkelijk nergens op slaan.

Gewoon goed en volgens afspraak

Zeer vlotte levering

De batterijen die ik nodig heb zijn heel makkelijk te vinden op de website. Ze zijn goed betaalbaar en worden op een zeer snelle manier geleverd. En... je wordt per e-mail goed op de hoogte gehouden van de levering.

prima service.

Ook bij foutieve bestelling is omruilen geen enkel probleem

Positieve ervaringen reeds voor jaren

Eenvoudig bestelling, scherpe prijzen, snelle levering.

Jammer de aankoop ging niet door

Ik bestelde een Signia Streamline TV van Siemens Alles ging voorspoedig maar uiteindelijk was het apparaat niet in voorraad, kreeg een mail binnen dat die verzonden was maar dat bleek niet waar te zijn na een telefonisch contact. Ik besloot mijn bestelling te herroepen en kreeg mijn geld terug. De uitwisselingen met de diverse personen via mail en telefoon waren aangenaam en efficiënt. Was ik van te voren geïnformeerd : wachttijd 2 weken - dan was de verkoop misschien doorgegaan.

supersnelle levering en een hele goede prijs, top

supersnelle levering en een hele goede prijs, top Bestellen gaat ook erg vlot, geen moeilijke dingen in te vullen.

Prima deal

Goede kwaliteit. Lage prijs. Snelle levering. Wat wil je nog meer

Zeer snelle levering

Gemakkelijk te vinden op de site, voldoet prima

Prima en duidelijke internetsite

Mijn bestelling snel en goed verzorgd uitgevoerd

Goed bezorgd en snel.

Gewoon heel goed

Producten zijn substantieel goedkoper dan bij de bekende audiciens. Snelle correcte levering. Kortom, alleen maar lof.

Snel geleverd en goed verpakt.

Verbazing alom het zijn lang houdbare blisters, dus niet bijna over datum, en de preis is verbazing wekkend, blij dat ik deze "oogvoororen" gevonden heb.

Ik ben goed en vlug geholpen

De glazen van mijn bril waren na ca 2,5 jaar wazig(niet meer schoon te krijgen. Dit bij jullie gemeld en nagekeken (proberen schoon te maken). Daarna direct nieuwe glazen besteld die ik niet hoefde te betalen. Prima service!!

Materiaal inhoud en verpakking helemaal nat

Bestellen prima. Verpakking onvoldoende

Snel en voordelig

Geschrokken van de prijs die Beter Horen mij rekende op Internet gaan zoeken naar alternatieven. Bij oogvoororen.nl een webshop gevonden die voor mijn product 55% goedkoper is! Snel besteld en door oogvoororen.nl snel geleverd!

Service

Goede service,snelle levering

Zeer klantvriendelijk en snel gehandeld

Snelle levering en nalevering ook perfect geregeld. Ik ben aan de telefoon door een vriendelijke meneer te woord gestaan.Ik blijf zeker klant. Is het ook mogelijk een abonnement af te sluiten voor batterijen voor gehoorapparaten? Hartelijk dankwoord de goede service. Annemieke Brocks van der Meer.

Snelle levering.

Goedkoper en zeer snel in huis.

Goed contact, ook persoonlijk. Batterijen uitstekend. Snelle levering.

Doctor Deelenlaan 8

5042 AD Tilburg