alles keurig geregelt en goed verlopen

Kreeg mij bestelling keurig thuis gestuurd. Werd ook keurig op de hoogte gehouden over de verzending.

Uitstekende service

Ik bestelde vier pakjes met microfoons voor hoorapparaten. Enkele dagen later werd het pakket bezorgd maar na opening van de verpakking bleken er maar drie pakjes in te zitten. Een telefoontje was genoeg: ‘sorry, we hebben blijkbaar een fout gemaakt’. Enkele dagen later kwam alsnog het vierde pakje. Uitstekende service.

Geen problemen met de betaling en levering.

Mensen die hun vak verstaan

Met veel geduld en vakkennis van de audicien en zonder de klant een bepaalde keuze op te dringen heb ik een goede oplossing gevonden voor mijn gehoorverlies. Uitstekende service!

Snelle en correcte levering

Zoals het hoort

Vlotte levering, en vragen werden snel beantwoord top

Vlotte levering ondanks crisis, vragen werden snel beantwoord top.

snelle levering en een zeer goede prijs

heel goede ervaring, voor herhaling vatbaar

Duidelijk en snelle levering

Bestellen ging eenvoudig. Vragen werden duidelijk beantwoord en de levering ging heel vlot. In eerste instantie via internet ivm coronacrisis maar zeker voor herhaling vatbaar.

Goed bedrijf

Prima levering en een goede prijs. Zou ik iedereen aanbevelen.

Top geregeld!

Snelle levering en tegen een goede prijs.

Tevreden met afwikkeling Widex onderhoudsprodukt.

Bestelde Widex-eartips werden snel afgeleverd. Prima kwaliteit. Voortaan bestel ik ook mijn batterijen bij Oogvoororen; behoorlijk prijsverschil. Geldt ook voor Widex-nanocare filters. Behoorlijk tevreden dus!

Heel tevreden over Oog voor oren

In november 2019 heeft Bob Oukes mij een paar nieuwe hoortoestellen aangemeten met een geweldig resultaat. Ik ben 100 % tevreden. Fantastisch. Ik heb ook vrij voordelig mijn batterijen voor de toestellen aan kunnen schaffen bij Oog voor oren.

Gewoon goed !

Duidelijke site, veel keus en goede prijs -kwaliteit . Vlotte levering.

snel en zeer goedkoop

Mijn batterij vooraad raakte op en normaal gesproken ga ik dan het centrum in naar de opticien en betaal door voor 1 doos a 60 st. 25,-- van het merk Ryovac Extra. Toen kwam ik op het net Uw firma tegen met een mooi aanbod van 15 euro. Snelle levering en bezorging als brieven buspakje dus prettiger kan het niet. Bedankt en een volgend keer. . gr v.d. Berg

Batterijen voor goede prijs en snel geleverd

Voor de eerste maal hier iets besteld. Het werd snel geleverd en voor een interessante prijs. Volgende keer dus weer.

goed, betaalbaar en betrouwbaar zelfs in deze Corona tijd

Netjes aangegeven dat leverantie iets langer kon duren. Aanbod om een ander merk batterij te kiezen. Levering echter maar 1 dag vertraagd, erg tevreden.

Prima en snelle service

Prima en snelle service

Besteld en snel in huis!! Prima👍🏻

Volgende keer bestel ik zeker weer!

Doet een dag langer met de gehoor batterijen.

snel en keurig goed verpakt alleen maar lof

Netjes geregeld

Alles is duidelijk en netjes geregeld Ook iets verlaat maar konden ze niets aan netjes gemeld en een alternatief Proberen te zoeken echt toppp

probleemloos

Veel batterijtjes rayovac extra 312 ev prowax minifit besteld. Op afgesproken datum geleverd.

Alles gemakkelijk, goed en snel geleverd.

Op site gemakkelijk te vinden. De geleverde batterijen goede exp. datum. Binnen 24u in huis.

Hoorbatterijen besteld: scherpe prijs en geheel naar tevredenheid ën snel afgeleverd

Goedkoop en eerlijk.

Ik bestelde 10 x 6 Rayovac 312 hoortoestel batterijen en deze zijn heel goedkoop, werden meteen de volgende dag geleverd en werken perfect.

Doctor Deelenlaan 8

5042 AD Tilburg