Ik heb de batterijen nog steeds niet ontvangen. 10 dagen geleden besteld. Na telefonisch contact zou u de batterijen nogmaals versturen, maar tot op heden heb ik nog niets ontvangen. Mijn gegevens zijn: R. Hoogeveen-Hoeben Serviceflat Froonacker 2 8802CJ Franeker
Na bestelling van 50 kaartjes batterijen voor de gehoortoestellen werd het gevraagde naar een verkeerd adres gestuurd, er was per ongelijk een cijfer bij getypt. Na een telefoontje geen verdere wachttijd maar er werd gelijk een nieuwe set van 50 stuks naar mij toegestuurd. Een enkele dag verloren, maar toch een snelle en goede service ondanks de corona tijd waar we in leven. Bedankt Oog voor Oren .nl
Enorm bedankt voor de review, we zien u graag terug op de website!
Eenvoudige bestelling en betaling en snelle levering. Fijn dat de levering op basis van brievenbus post is geregeld.
Enorm bedankt voor de review, we zien u graag terug op de website!
Zeer snelle en correcte levering en een Scherpe prijs
Enorm bedankt voor de review, we zien u graag terug op de website!
Duidelijke website, bestelling ging snel net als de bezorging.
Ik heb de zending niet ontvangen, vanwege een foute adressering van mijn kant. Ik had als adres Kerkstraat 59, 5313 AP Nieuwaal opgegeven en dat had Kerkstraat 39 moeten zijn. Om dit op te lossen heb ik dit probleem kenbaar gemaakt bij de klantenservice, maar daar helaas nooit antwoord op gekregen. Het was natuurlijk mijn fout, maar een antwoord op mijn mail was toch wel op zijn plaats geweest
Bestelde onderhoud producten snel en correct geleverd. Had niet anders verwacht van Oog voor Oren, een betrouwbaar, deskundige en transparant bedrijf
Enorm bedankt voor de review, we zien u graag terug op de website!
Ik wist niet goed wat ik precies nodig had voor het onderhoud van mijn hoortoestel. Ik werd heel fijn te woord gestaan aan de telefoon, en gelijk goed geadviseerd. Gelijk besteld en ik had mijn bestelling heel snel binnen. Ik ga zeker als ik wat nodig heb weer bestellen bij Oogvoororen.
Enorm bedankt voor de review, we zien u graag terug op de website!
Oog voor oren kwam in de plaats van Toonen Hoortechniek. In het begin waren er kleine haperingen, maar nu begint het steeds beter te gaan.
Enorm bedankt voor de review, we zien u graag terug op de website!
Dit was mijn 1e bestelling. De ene dag besteld, de volgende dag al bezorgd! Ik heb de batterijen nog niet geprobeerd omdat ik nog iets in voorraad heb. Volgens mijn man een goed merk, dus daar ga ik van uit. Kortom: een goede service zonder poespas!
Enorm bedankt voor de review, we zien u graag terug op de website!
Omdat duracell bij een tweede bestelling de prijzen verhoogt keek ik even op internet en kwam zodoende bij oogvoororen terecht. Snelle levering en concurerende prijs. Als je bij koopjedeal kijkt dan hanteren die echt belachelijk hoge prijzen en ongeloofwaardige zogenaamde advies prijzen die werkelijk nergens op slaan.
Enorm bedankt voor de review, we zien u graag terug op de website!
Gewoon goed en volgens afspraak
Enorm bedankt voor de review, we zien u graag terug op de website!
De batterijen die ik nodig heb zijn heel makkelijk te vinden op de website. Ze zijn goed betaalbaar en worden op een zeer snelle manier geleverd. En... je wordt per e-mail goed op de hoogte gehouden van de levering.
Enorm bedankt voor de review, we zien u graag terug op de website!
Ook bij foutieve bestelling is omruilen geen enkel probleem
Enorm bedankt voor de review, we zien u graag terug op de website!
Eenvoudig bestelling, scherpe prijzen, snelle levering.
Enorm bedankt voor de review, we zien u graag terug op de website!
Ik bestelde een Signia Streamline TV van Siemens Alles ging voorspoedig maar uiteindelijk was het apparaat niet in voorraad, kreeg een mail binnen dat die verzonden was maar dat bleek niet waar te zijn na een telefonisch contact. Ik besloot mijn bestelling te herroepen en kreeg mijn geld terug. De uitwisselingen met de diverse personen via mail en telefoon waren aangenaam en efficiënt. Was ik van te voren geïnformeerd : wachttijd 2 weken - dan was de verkoop misschien doorgegaan.
Enorm bedankt voor de review, we zien u graag terug op de website!
supersnelle levering en een hele goede prijs, top Bestellen gaat ook erg vlot, geen moeilijke dingen in te vullen.
Goede kwaliteit. Lage prijs. Snelle levering. Wat wil je nog meer
Enorm bedankt voor de review, we zien u graag terug op de website!
Gemakkelijk te vinden op de site, voldoet prima
Enorm bedankt voor de review, we zien u graag terug op de website!
Mijn bestelling snel en goed verzorgd uitgevoerd
Goed bezorgd en snel.
Enorm bedankt voor de review, we zien u graag terug op de website!
Producten zijn substantieel goedkoper dan bij de bekende audiciens. Snelle correcte levering. Kortom, alleen maar lof.
Enorm bedankt voor de review, we zien u graag terug op de website!
Verbazing alom het zijn lang houdbare blisters, dus niet bijna over datum, en de preis is verbazing wekkend, blij dat ik deze "oogvoororen" gevonden heb.
Enorm bedankt voor de review, we zien u graag terug op de website!
De glazen van mijn bril waren na ca 2,5 jaar wazig(niet meer schoon te krijgen. Dit bij jullie gemeld en nagekeken (proberen schoon te maken). Daarna direct nieuwe glazen besteld die ik niet hoefde te betalen. Prima service!!
Enorm bedankt voor de review, we zien u graag terug op de website als u iets nodig heeft met betrekking tot gehoortoestellen.