Goeie ervaring met oogvoororen

Hallo,wij hadden perongeluk het verkeerde nr voor gehoor batarijen besteld. Wij mochten ze terug sturen en hebben kosteloos nieuwe gekregen. Mooi toch

Duidelijke site, correcte en snelle levering

Zeer snelle en goede levering.

Zocht al een tijdje naar dit product. Gevonden bij Oogvoororen.nl voor een mooie prijs en na bestelling werd het snel en goed verpakt geleverd.

Het voldeed helemaal aan de verwachtingen

Door de Corona crisis ging ik op internet op zoek naar batterijtjes voor mijn hoortoestellen. Die vond ik bij Oogvoororen tegen een scherpe prijs en ze werden vlot geleverd.

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Snel en goedkoop

Super snelle levering en goed(kope) batterijen

Keurig verzorgd

Ik koop mijn batterijen bij oogvoororen. De prijs is zeer concurrerend en de levering is snel en keurig verzorgd

Zeer goede ervaring!

Ik schoonmaak set voor een gehoorapparaat besteld, maar bleek verkeerde plaatje bij te staan. Het pakket was kleiner dan ik op het plaatje. Na telefonisch contact hebben zij het grotere pakket geleverd zonder extra bijbetaling. Heel goede service!

Snelle en goede service!

De batterijen voor het gehoorapparaat waren snel binnen en werken perfect!

Als ik iets bestel of een vraag heb wordt ik snel en goed geholpen

Correcte verzending

Meerdere malen onderdelen voor het gehoorapparaat en batterijen besteld. Snelle en juiste verzending. Prima bedrijf!

Prima kundig bedrijf.

Mijn ervaringen met Oogvoororen is van begin af uitstekend tenoemen. SERVICE staat naast klanttevredenheid boven aan

Ik bestelde de eerste keer batterijen voor mijn hoorapparaat. Deze kwamen niet aan. Na mijn opmerking hierover, werd onmiddellijk een nieuwe zending gestuurd. Dat is een goede service !

komt overeen met wat ze zeggen

goede site, makkelijk te zoeken welke batterijen je moet nemen. snelle levering, kan er weer een paar maanden tegen.

Goed en SNEL

Goed en SNEL

Snelle en goede services

Top ervaring snel en accuraat

Klant gericht

Zeer goede service

Zeer goed en snelle service

Super snelle levering

Mijn 1e bestelling, ik had gedacht dat het langer zou duren voordat het binnen kwam, ik ga volgende keer natuurlijk weer bij u bestellen.

Duidelijk keuze mogelijkheden, snelle levering en goede prijs

Voor het eerst iets besteld bij Oogvoororen voor mijn schoonmoeder. De website is duidelijk en bestellen makkelijk en lage verzendkosten maakt het aantrekkelijk. De levering was up to date.

Goede richtlijnen voor levering.

Jullie houden je aan de afspraak en geven tussendoor aan wanneer het te verwachten product bij mij geleverd zou worden.

Oog voor oren is een organisatie met oog en oren voor de klant!

Hele korte lijnen en snelle bezorging.

Snel en goed

Na de bestelling direct op de hoogte gehouden van de voortgang. Op de 2e dag afgeleverd. Prima geregeld dus!!

Geweldige service

Als er wat is word er geluisterd naar en er professioneel geantwoord. Het is prettig om gehoord te worden en een verstandig antwoord te krijgen. Het is een aanrader om klant te worden van oog voor oren.

Doctor Deelenlaan 8

5042 AD Tilburg