Prima, goed meegedacht!

Prima bezorging. Direct vermeld dat een artikel (niet tijdig) bezorgd kon worden. Er werd een ander merk batterijen voorgesteld en die zijn ook keurig op tijd geleverd. Aan te bevelen!

snel en effectief

zie boven

Aanrader!!

Ondanks wat problemen met de levering zeer tevreden over de wijze van oplossen en onderlinge communicatie. Het product de batterijen zijn uitstekend!

Snel en goed

Ik had mijn bestelling zeer snel binnen, gelijk de volgende dag al. Dus ja, ik ben absoluut tevreden!

Niets aan toe te voegen.

Snel en goed

Prima en snelle behandeling cq levering.

Super, snel en wat ik verwacht had heb ik ontvangen, Prima

Hoortoestelbatterijtjes besteld, en dat wat ik besteld had heb ik ook ontvangen! Snel en direct precies zoals men beloofde op hun site. Dat vind ik prima zeker als ook de prijs nog eens klopt. Volgende keer hoef ik niet meer te zoeken . Dan weet ik waar ik moet zijn. Oogvoororen.nl is voor mij nu de plaats waar ze vandaan gaan komen. Bedankt voor de snelle levering. John.

De batterijen worden bij afname van 10 blisters gratis en razendsnel geleverd. Kan het nog makkelijker?!

De bestelling is snel geleverd. Volgende dag al bezorgd

Een ervaring rijker.

Geen idee van het bestaan van dit bedrijf. Pas toen bij de plaatselijke winkels de batterijen ban mijn schoonmoeder haar hoorapparaten uitverkocht waren, ben ik online gaan zoeken en op deze site terecht gekomen. Heel fijn, dat de bestelling zo snel geregeld was. Een leuke bijkomstigheid was, dat de batterijen nog goedkoper waren, bovendien. Voor herhaling vatbaar dus!

Geweldige service

Omdat ik voor het eerst gehoorapparaten moest, was het des te handiger dat men bij Oogvoororen bij je thuis komt. Ik ben heel tevreden over de kennis van zaken en het hoge niveau van service. Ik kan Oogvoororen alleen maar aanbevelen!

prima, snel en duidelijk

klantgericht,

vriendelijk en keurig opgelost bij verkeerde zending.

Je krijgt wat is belooft voor een goede goedkopeprijs

Uit ervaring ga ik hiermee verder

Oogvoororen.nl heeft wat ik nodig heb en snelle levering.

De artikelen en merken die ik wilde hebben kon ik bij jullie vinden tegen een goede prijs en ook nog een snelle levering.

uitstekend

In een score van 1-10 beslist een 10. De levering was heel snel, zoals beloofd. Ik heb hier eerder al besteld, zelfde beoordeling. Angélique

In een woord geweldig,de mensen staan altijd voor je klaar,en doen hun uiterste best om je te helpen. Ik zelf heb hele goede ervaringen met Kim Telegraaf,dit is een uitstekende audicien die weet wat er speelt onder de mensen. Kortom een geweldig bedrijf waar je terechtkomt. H.de Nijs Alphen a/d Rijn

Ik ben tevreden met bestelling en bezorgen

Ik heb al vaker bij oog voor oren besteld En was ook altijd tevreden, ook over de prijs

zeer positief vlotte levering en scherp geprijsd

positief

Zorgvuldig en persoonlijk

Een uitgebreide hoortest - in Maastricht - met aansluitend aandacht voor wat ik als problemen ervaar met de oudere hoortoestellen en wat ik graag verbeterd wil hebben. Het wordt nooit meer zoals het was, maar met dit resultaat ben ik zeer tevreden. Tv kijken kan weer zonder gebruik te maken van teletekst 888.

Heel tevreden!

Bestelling en levering, beide helemaal toppie!

Goede prijzen en prima service

Dit was mijn eerste bestelling want ik heb sinds kort een hoorapparaat. Toen bleek dat ik een verkeerd type had besteld kon dat zonder problemen worden rechtgezet. Levering binnen 2 dagen.

Goede en snelle reacties op mijn vragen, daarna via de webshop besteld ook hier snelle correcte levering

Snelle levering net als bij de vorige bestelling

Snelle levering top!

Doctor Deelenlaan 8