Snel en correct afgehandeld, super!!

Ondanks de beperkingen door het Coronavirus werd mijn bestelling keurig, en supersnel geleverd.

Geweldige service

Voor onderhoud van mijn phonak toestellen had ik filters en dopjes nodig: binnen 24 uur in de bus

Formidabel

Goedkoop,snelle levering en super batterijen.

Prima snelle levering

Meerdere keren al bij hun batterijen besteld, beste kwaliteit voor een goede prijs.

Prima product snel geleverd !! "gewoon doorgaan "

zie hierboven

Prima service.

Snelle reactie bij een prompte levering.

Betrouwbaar

Keurig op tijd bezorgd!

Snelle levevering en gemakkelijk te bestellen

Ik heb mijn batterijen voor mijn hoortoestel voor een jaar besteld gezien de uiterste datum ver in de toekomst ligt. Na de bestelling meteen een bevestiging ontvangen en daarna snel geleverd. Bestel de batterijen hier want de prijs is gunstig.

Precies zoals is afgesproken

En op tijd, zonder probleem

Prima geregeld

Snelle levering en goede prijs-kwaliteit verhouding

Snel en correct

Je krijgt wat je wilt. Snel en correct, Je hoeft nergens achteraan. 👍

Op tijd afgeleverd

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Goed en snel

Na snelle levering zijn mijn batterijen goed ontvangen

Mijn ervaring is dat Beter Horen de prijs opgeeft en die blijft tot het eind zoals deze is bij de eerste melding. Elders werd de prijs iedere keer duurder en veel te hoog het verschil in prijs tussen elders en Beter horen werd bij elders later als korting gegeven. Dat kan ik ook veel korting geven als ik het eerst optel bij de prijs en later als korting weer terug geef. Dat was bij Beter Horen dus niet het geval dat is de prijs en die mag u er voor betalen.

Besteld via de website, deze is duidelijk met een groot assortiment en een goede prijsstelling. Bestellen gaat eenvoudig, jammer genoeg ging bij mijn eerste bestelling de levering nogal stoef ( 5 dagen post.nl 👎) .

Snelheid

Vriendelijk en snelheid zijn voor mij belangrijk dagen wachten tot er een antwoord komt is voor mij 'verder vergeten'. Oogvoororen voldoet geheel aan mijn verwachtingen en wordt dan ook van harte aanbevolen. Ik ben in elk geval blij met deze website en hun medewerkers.

Batterijen voor gehoorapparaat of ci

Ik heb poosje geleden de batterijen bij u besteld, ik vind het het snel op gaat, en ik gebruik ci ( implantaat ) kanso die gebruik ik twee batterijen per 1 a 2 dagen dan zijn ze leeg.

Superservice en zeer klantvriendelijk

Bestelling geplaatst voor hoortoestelbatterijen. Blijken de verkeerde te zijn. Één telefoontje was genoeg om een dag later de juiste batterijen in huis te hebben met een retoursticker om de verkeerde bestelling kosteloos te retourneren. Zo doe je aan klantenbinding

Duidelijk en snel

Ervaring prima, zoals onderwerp. Echter aanbieding bij Kruidvat was op dat moment voor 20 pakjes batterijtjes voor hoortoestel net 1,- goedkoper, eigen merk. Merk batterijtjes Rayovac wordt ook door audicien verkocht, daar zul je ze voor de prijs van deze site niet kunnen kopen.

De site is goed te bekijken.

Ik bestelde batterijtjes voor mijn hoortoestel. De dag erna vond ik ze al in mijn brievenbus.Snelle levering en ook nog zonder verzendkosten! Ook mijn vraag over het maken van een account werd vriendelijke beantwoord.

Goed geholpen

Bij een verkeerde bestelling kreeg ik meteen een retourenvelop en de juiste artikelen toegestuurd,

Super makkelijk te bestellen, levering ook snel en Goedkoop.

Batterijen besteld voor gehoorapparaat, gunstige prijs en geen bezorgkosten

Doctor Deelenlaan 8

5042 AD Tilburg