Goed.

De bestelling ging goed maar ik vind het wat overdreven dat u om een review vraagt. dat doet de batterijenverkoper in de winkel ook niet.

oog voor horen maar geen oog voor bestellingen!!!

13/2 bestelling gedaan, 18 /2 nog niets ontvangen. gebeld en kreeg een wazig verhaal te horen met de vraag nog een dag te wachten het zou onderweg zijn! 20/2 donderdag weer gebeld , adres gecontroleerd en er zou die dag nog een nieuwe bestelling verstuurd worden. Maandagmorgen 24/2 staat de vraag om en review...................??? terwijl de bestelling er nog steeds niet is,!!!!! Vandaag 25 opnieuw gebeld, er kan geen telefonisch contact gemaakt worden. Misschien door het caranaval hoewel de meneer die ik donderdag sprak zei dat dit niet voor het bedrijf gold. Tsja..... hier wordt ik echt niet vrolijk van! Beetje oneerlijk al die beloftes!

Zonder meer een aanrader

Kon niet beter; mooie prijs, nette levering, precies op tijd

Goed en snel geleverd.

Goede website en makkelijk te bestellen, een stuk goedkoper als bij anderen. Bestellen en de volgende dag in huis. Ga zo door.

Ik bestel de batterijen voor mijn 2 gehoorapparaten,keurige en snelle service.

Snelle levering en goede prijs/kwaliteit.

Makkelijk bestellen en snelle levering. Prijs/kwaliteit prima!

Snelle levering en prima kwaliteit

Nog niet eerder bij deze fa besteld. Na 1 dag bestelling ontvangen: top!

prima niets te klagen

Na de bestelling op de website, is de levering keurig afgehandeld.

Erg goed

Prima prijs en snelle levering top!

Snel en goed.

Mijn eerste bestelling werd snel en correct afgehandeld, dus blijf ik in het vervolg van uw diensten gebruik maken.

Snelle en goedjope levering

Snelle en goedkope levering en makkelijk te bestellen

Vlotte levering van een prima product.

Verpakking wat te groot in relatie tot de inhoud.

uitstekend

luisteren en helpen vlot heel tevreden

Voldoet aan waar ik op hoopte.

Vandaag besteld ,morgen in huis! En zo ging het ook.Komt bij dat het bestelde na veel uitpluizen veel en veel goedkoper bleek dan elders.Dus weet waar ik weer moet bestellen.

Goede service en levering van batterijen binnen 2 dagen

Ideaal, levering aan huis binnen 2 dagen. Qua prijs ook een pre, goedkoper dan bij een plaatselijke audicien. Ik heb direct 10 stuks ( 6 batterijen) in totaal 60 stuks besteld en ontvangen. Ik blijf klant door deze goede service.

beter kan niet

Zeer snelle levering van de RayoVac 13 (1 dag).!! De kwaliteit van de RayoVac batterijen is altijd uitstekend.

Snelle service en goed geprijst

Baterijnen zijn goed geprijst Snelle levering

Afhandeling naar behoren

Een bestellinkje onvoldoende voor mening

Snel en goed

Prijs is de prijs levering snel

Hele goede service

Ik kwam tot de ontdekking dat ik verkeerde type batterijtjes besteld had gebeld de zelfde dag nog de juiste toegestuurd gekregen later de verkeerde terug gestuurd geen enkel probleem.

Goed adres.

Ik koop steeds mijn oorbatterijen bij Oogvoororen. Goodkoop en snelle levering.

Snel en correct geleverd. Zou andere aanraden om daar een bestelling te plaatsen.

prima batterijen, prompte levering

Ik heb voor de eerste maal bij Oogvoororen batterijen (Rayovac 312) besteld. Verloopdatum 12/2023, dus zeer goed, bijna 4 jaar. Ik heb net het eerste paar batterijen gebruikt en de gebruiksduur daarvan was ook prima. Zondagavond besteld, woensdag in de gewone post. Alles bij elkaar ben ik hier zeer tevreden over.

Bedrijf met voldoende aanbod, acceptabele prijzen en snelle levering.

Eerste keer hier iets besteld en mijn ervaring is prima. Ga daar vaker bestellen.

Doctor Deelenlaan 8

5042 AD Tilburg