eerste ervaring tot nu uitstekend

is pas de eerste bestelling erg goed.

zeer tevreden

mijn bestelling was snel thuis

Keurig geleverd.

Binnen 2 dagen geleverd.

Ik voel me daar goed, gehoord en prettig

Prima service, er wordt geluisterd, fijne omgeving, lekkere koffie en prima hoorapparaten

Grandioos

Batterijen besteld via de website en binnen de kortste tijd had ik ze in huis dus fantastisch geregeld

Uitstekend bedrijf met prima zorg voor de klant

Kocht inmiddels hoortoestellen en electronisch speelgoed om mee te telefoneren en TV te horen (naast het kijken) . Dankzij het echtpaar Telegraaf, altijd snelle en ter zake service waarbij tijd geen rol speelt en net zolang wordt door getoverd totdat alles 100% in orde is. Goede adviezen, geheel vrijblijvend en niet producent gebonden!!

Hele goede baaterijen snelle service . En heeeeeel voordelig

Hele snelle levering en goede batterijen

Top !!! In een woord

Snelle handeling zoals het hoort.

Duidelijke website met voldoende informatie. Snelle levering en zeer goede prijs/kwaliteit, aanrader. Dank u

Goede en snelle afhandeling van de bestelde goederen.

Snelle levering ,originele batterijen

Al vaker hier batterijen voor mijn gehoorapparaten gekocht. Gunstige prijs en originele batterijen.

Snelle keurige levering zonder kosten

Heel positief

goedkoop, snel en goed

De volgende dag had ik de bestelling al in huis. Kwaliteit is goed. Dus ben tevreden.

Prima ervaring met Oogvoororen.nl

Correcte en snelle levering van de bekende Rayovac batterijen tegen 'n prima prijs! Erg tevreden over deze leverancier!

Correcte én zeer snelle afhandeling van mijn leveringsverzoek!

Zeer correcte, snelle en adequate wijze van dienstverlening!!

Zeer snelle levering dat schept vertrouwen 👍

312 batterijen gekocht.

Prima product tegen concurrerende prijzen! En binnen 48 uur geleverd!

Snelle en gratis bezorging prijs/kwaliteit is prima

Correcte levering

Voordelig, snel, betrouwbaar

Voordelig, snel, betrouwbaar. Vriendelijke mensen, goede service!

Snelle levering,

Vele anderen aanbieders bekeken , oogvoororen kwam er voor mij het beste uit. Bedankt

Zeersnelle service dat zegt bij mij alles

ik was bijna vergeten batterijen te bestellen maar door de snelle levering heb ik niet zonder gezeten hiervoor mijn dank gr Leo Beekmans

Ik had wat vragen en die zijn op korte termijn prima beantwoord.

Top site , goede service

Ik heb gekregen wat ik zocht voor m’n gehoorapparaten , hoef nu niet meer na de winkel maar kan het nu online bestellen en dat vindt ik top ...kom zeker terug wanneer ik weer wat nodig heb !!

Nergens goedkoper; snel en correct in huis

Binnen no-time was mijn bestelling (batterijen voor mijn gehoorapparaat) verwerkt, verzonden en op de plaats van bestemming. En de hele route goed te volgen. En wat de prijs betreft: nergens goedkoper. Zelfs niet bij de Action om de hoek.

Doctor Deelenlaan 8

5042 AD Tilburg