Oogvoororen.nl heeft wat ik nodig heb en snelle levering.

De artikelen en merken die ik wilde hebben kon ik bij jullie vinden tegen een goede prijs en ook nog een snelle levering.

uitstekend

In een score van 1-10 beslist een 10. De levering was heel snel, zoals beloofd. Ik heb hier eerder al besteld, zelfde beoordeling. Angélique

In een woord geweldig,de mensen staan altijd voor je klaar,en doen hun uiterste best om je te helpen. Ik zelf heb hele goede ervaringen met Kim Telegraaf,dit is een uitstekende audicien die weet wat er speelt onder de mensen. Kortom een geweldig bedrijf waar je terechtkomt. H.de Nijs Alphen a/d Rijn

Ik ben tevreden met bestelling en bezorgen

Ik heb al vaker bij oog voor oren besteld En was ook altijd tevreden, ook over de prijs

zeer positief vlotte levering en scherp geprijsd

positief

Zorgvuldig en persoonlijk

Een uitgebreide hoortest - in Maastricht - met aansluitend aandacht voor wat ik als problemen ervaar met de oudere hoortoestellen en wat ik graag verbeterd wil hebben. Het wordt nooit meer zoals het was, maar met dit resultaat ben ik zeer tevreden. Tv kijken kan weer zonder gebruik te maken van teletekst 888.

Heel tevreden!

Bestelling en levering, beide helemaal toppie!

Goede prijzen en prima service

Dit was mijn eerste bestelling want ik heb sinds kort een hoorapparaat. Toen bleek dat ik een verkeerd type had besteld kon dat zonder problemen worden rechtgezet. Levering binnen 2 dagen.

Goede en snelle reacties op mijn vragen, daarna via de webshop besteld ook hier snelle correcte levering

Snelle levering net als bij de vorige bestelling

Snelle levering top!

Snel en correct afgehandeld, super!!

Ondanks de beperkingen door het Coronavirus werd mijn bestelling keurig, en supersnel geleverd.

Geweldige service

Voor onderhoud van mijn phonak toestellen had ik filters en dopjes nodig: binnen 24 uur in de bus

Formidabel

Goedkoop,snelle levering en super batterijen.

Prima snelle levering

Meerdere keren al bij hun batterijen besteld, beste kwaliteit voor een goede prijs.

Prima product snel geleverd !! "gewoon doorgaan "

zie hierboven

Prima service.

Snelle reactie bij een prompte levering.

Betrouwbaar

Keurig op tijd bezorgd!

Snelle levevering en gemakkelijk te bestellen

Ik heb mijn batterijen voor mijn hoortoestel voor een jaar besteld gezien de uiterste datum ver in de toekomst ligt. Na de bestelling meteen een bevestiging ontvangen en daarna snel geleverd. Bestel de batterijen hier want de prijs is gunstig.

Precies zoals is afgesproken

En op tijd, zonder probleem

Prima geregeld

Snelle levering en goede prijs-kwaliteit verhouding

Snel en correct

Je krijgt wat je wilt. Snel en correct, Je hoeft nergens achteraan. 👍

Op tijd afgeleverd

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Doctor Deelenlaan 8

5042 AD Tilburg