makkelijk bestellen en de volgende dag geleverd

Dit was mijn eerste bestelling. Mijn bestelde artikelen kunnen niet sneller en beter geleverd worden.

Prettige prijs en snelle levering

Even googelen en de juiste prijs en condities

snelle levering en geen verzendkosten

snel geleverd. geen verzendkosten bij minimaal 10 pakjes. een van de goedkoopste op internet. ben zeer tevreden als de batterijen op zijn bestel ik ze weer bij jullie.

Vlotte service!

Tot mijn grote schrik was ik mijn batterijen voor mijn hoorapparaten kwijt, later bleek, te goed opgeborgen. Dus gauw op internet zoeken en meteen 5 pakjes besteld die er binnen 2 dagen waren, geweldig ! Een zorg weer minder!

Prima service!

Pakket was beschadigd tijdens transport en geretourneerd. Hierna zeer snel opnieuw klaargemaakt en persoonlijk bezorgd!

Bestelling makkelijk geplaatst. Prima prijs, Geen verzendkosten. Op tijd geleverd!!

Ik had verkeerde domes besteld, maar was helemaal geen punt. Er werden direct de juiste domes opgestuurd. Voor ik de verkeerde domes had terug gestuurd, had ik de juiste al binnen! 😊👍

Zeer goed.

Heb mijn hoortoestel nu sinds 2 weken, en werd geleverd met batterijen van de winkel. Deze moesten 6 euro per 6 stuks kosten en als je er meer kocht dan was het voordeliger. Toen kwam ik op jullie site en dacht laat ik daar eens wat van kopen, kijken of deze het net zo lang volhouden als die erbij geleverd werden. Deze gingen een dag langer mee, en waren meer dan een derde van de prijs goedkoper. ( Rayovac extra advanced 13 ) Daarom geven we een 9.

snelle levering en gekregen wat ik besteld heb.

alles uitstekend verlopen

Order, prima op tijd en correct uitgevoerd. Succes

Order prima op tijd en correct uitgevoerd, Succes

een aanrader

geen ingewikkelde site om te bestellen, dat alleen is al een aanrader, het werd keurig verpakt, supersnel bezorgd

Goede duidelijke website

Het was voor mij de eerste keer dat ik via het internet op zoek ging naar oplossingen voor mijn hoortoestel. Ik snel kwam ik terecht op Oogvoororen.nl De website is overzichtelijk, werkt goed en de aangeboden producten zijn eenvoudig te vinden. Qua prijs zit het al helemaal goed. Ik kom dus zeker terug!

Gemakkelijk en goed.

Eenvoudig te volgen website, ruime keuze, makkelijke levering, kortom: goed!

Correct, vriendelijk behulpzaam

Voor het eerst een bestelling geplaatst, maar zal zeker herhaald worden.

meer dan prima

de service van Oogvoororen is perfect,had batterijen besteld maar de verkeerde. Gebeld was geen probleem kon ze terugsturen,had de volgende dag de andere in huis.

Na een telefoontje fijn geholpen met het juiste produkt.

Ik had verkeerde domes (oorplugjes) besteld. Na kontakt werden de juiste opgestuurd en kon ik de verkeerde kosteloos terugsturen. Goede aktie van bedrijfslid. Kom zeker nog eens terug en geef dit adres doorgaan derden. A3 Paauwe

Prima afhandeling

Na bestelling snel in huis, zelfs tijdens de feesfdagen

korte levertijd, prima prijs

blij wordt ik van bestellen en levering bij Oogvoororen, en dat voor een scherpe tot zeer scherpe prijs. TOP.

Besteld en de volgende dag geleverd. Prijs/kwaliteit verhouding is goed.

UItstekend

Voor de eerste keer hoorbatterijen besteld nog niet gebruikt, maar keurig op tijd geleverd.

prima service

ikben voor de eerste keer goed geholpen grtjs en totziens fijne feestdagen jan

Kocht gewoonlijk mijn gehoor batterijtjes type 312 bij een landelijke drogisterijketen. Hadden ze even niet in de aanbieding. Ben gaan googlen en kwam uit bij Oogvoorooren. Zeer scherpe prijs en gratis verzenden. Bestelde 10 sets. Volgende dag in huis, gewoon door de brievenbus. Nieuwsgierig naar de capaciteit. Aantal dagen geprobeerd, éérst rechts de oude en links het nieuwe merk. Bij tweede proef gewisseld. Conclusie de RAYOVAC batterijen gaan tenminste één dag langer mee dan die van mijn oude leverancier. Dus zowel qua prijs als kwaliteit zéér aan te bevelen.

Slecht

Op 5 December heb ik een order geplaatst en betaald het is nu 16 December en nog steeds niets ontvangen

zeer goed

Iets te laat geleverd als vergoeding 2 extra pakjes batterijtjes Uitstekend hoor

Top service!

Een heel fijn bedrijf waar ik graag mijn hoorbatterijen bestel. Inmiddels al de derde bestelling. Met de bestelling kwam een excuusbrief dat het iets langer duurde dan gewoonlijk en daarom werden er 2 extra blisters bijgedaan. Helemaal top dus OogvoorOren heeft er een vaste klant bij!

Doctor Deelenlaan 8

5042 AD Tilburg