Zeer snelle levering dat schept vertrouwen 👍

312 batterijen gekocht.

Prima product tegen concurrerende prijzen! En binnen 48 uur geleverd!

Snelle en gratis bezorging prijs/kwaliteit is prima

Correcte levering

Voordelig, snel, betrouwbaar

Voordelig, snel, betrouwbaar. Vriendelijke mensen, goede service!

Snelle levering,

Vele anderen aanbieders bekeken , oogvoororen kwam er voor mij het beste uit. Bedankt

Zeersnelle service dat zegt bij mij alles

ik was bijna vergeten batterijen te bestellen maar door de snelle levering heb ik niet zonder gezeten hiervoor mijn dank gr Leo Beekmans

Ik had wat vragen en die zijn op korte termijn prima beantwoord.

Top site , goede service

Ik heb gekregen wat ik zocht voor m’n gehoorapparaten , hoef nu niet meer na de winkel maar kan het nu online bestellen en dat vindt ik top ...kom zeker terug wanneer ik weer wat nodig heb !!

Nergens goedkoper; snel en correct in huis

Binnen no-time was mijn bestelling (batterijen voor mijn gehoorapparaat) verwerkt, verzonden en op de plaats van bestemming. En de hele route goed te volgen. En wat de prijs betreft: nergens goedkoper. Zelfs niet bij de Action om de hoek.

goeie prijs, snelle levering

Idem

Mijn bestelling is gewoon uitgevoerd zoals het behoort.

Bestelling naar wens afgewerkt

Snelle levering voor goede prijs, zelfs goedkoper dan de Action.

Snelle en correcte levering

De batterijtjes voor mijn hoortoestellen werden correct en heel snel geleverd, efficiënt via de brievenbuspost! En goedkoop in prijs.

Prijs en verzending zeer goed

De batterijen zijn zeer gunstig van prijs. De verzending was snel en kon goed gevolgd worden via de mail.

Van anderen gehoord over de goede afhandeling van een verkeerde bestelling .Het is goedkoop en snel geleverd .TOP

Gewoon zoals het hoort!

Kiezen, bestellen en betalen heb ik als zeer eenvoudig ervaren. De bestelling werd volgens afspraak geleverd. Kortom, zoals het hoort!

goede en snelle service en levering

Snel gevonden, snel besteld , snel betaald en daarna heel snel geleverd. Prima prijs!

Goedkoper dan wie ook

Batterijen voor hoortoestel: Binnen twee dagen op de mat en goedkoper dan wie dan ook. Dit blijkt ook niet eenmalig te zijn. Ik ben al langer een tevreden klant.

Top!!

Wat een service!!! Hoewel we in Portugal wonen werden we zeer vriendelijk geholpen en was de bestelling netjes verzorgd!! Zeer zeker een aanrader!!

Snelle en keurige service altijd

Altijd goede en snelle service en goedkoop

super service.

Mijn bestelling van hoorbatterijen was onderweg ergens blijven "hangen". Niet ontvangen dus. Na een telefoontje werd de bestelling alsnog de volgende dag bezorgd. Als dat geen service is!

tevrede klant

snelle bezorging en zeer goede prijs

Snel en voordelig

Geen verrassingen

Nette site en eerlijke prijzen

Doctor Deelenlaan 8

5042 AD Tilburg