gewoon uitstekend

ik kon iets niet vinden op de site even een belletje en was binnen 1 min in orde gemaakt d.m.v. een e-mail

in één woord "geweldig"

Het Oticon S5 werkt voor mij uitstekend, zonder geruis. Ik heb verschillende toestellen geprobeerd, maar deze kwam toch wel als beste (voor mij) uit de test.

Het juiste product snel en voor een goede prijs geleverd.

Ik heb een resound hoortoestel, heb reeds voor de 2e keer de bijpassende batterijtjes besteld. Alles keurig verzorgd door oogvoororen. Volgende keer weer!

goede ervaring met dit bedrijf

mijn bestelling wordt altijd prima geleverd, goeie ervaring met dit bedrijf

Snelle levering fijne site

Voor een prima prijs en handige bestelsite werden de batterijen de andere dag al geleverd. Prima.

Overzichtelijk. Makkelijk bestellen en prima service

Niet alleen een overzichtelijke website, maar het bestellen is kinderlijk eenvoudig. Snel het bestelde in huis. Chapeau. Vooral niet te vergeten de zeer concurerende prijzen.

Deskundigheid en klantservice gerichtheid gecombineerd

Slechthorendheid is voor de meeste slechthorenden een moeilijk te accepteren begrip. Daarom is het voor hen enorm belangrijk niet alleen een goede prijs te krijgen, maar vooral deskundigheid en service. Daarom zijn zij bij Oog voor Oren en Into Ears op het juiste adres. Ervaringsdeskundige, John P Vos

Super tevreden over het product, de prijs en de levering.

De bestelling van de batterijen voor mijn gehoorapparaat kan heel makkelijk geplaatst worden en is binnen 2 dagen binnen. Ook de prijs voor het product, en het product zelf natuurlijk, is prima!!

Graag wil ik u mededelen dat uw service perfect is en dat ik daar graag ook de komende tijd gebruik van wil blijven maken.

Gewoon doen wat is afgesproken, dat is de definitie van “kwaliteit”

Gehoorbatterijen zijn nergens zo goedkoop en worden snel bezorgd

Fijne manier om mijn benodigde batterijen te bestellen

Via de website een duidelijke en makkelijke manier om de juiste artikelen te zoeken en te bestellen. De artikelen zijn altijd de andere dag in huis. Dus een duidelijke reden om bij en blijvend bij Oogvoororen te blijven bestellen.

Goed en adequaat geholpen.

Ik bestel alleen batterijen voor mijn hoortoestellen online bij jullie. Dit gaat naar alle tevredenheid. Niet duur, vlot geregeld en verstuurd.

Prima bedrijf bestel hier regelmatig nieuwe batterijen voor mijn hoortoestellen, en ook voor mijn schoonvader. Kan dit bedrijf zeker aanraden.

Ik kocht mijn batterijen altijd in diverse winkels. Helaas waren deze niet altijd op voorraad. Nu bestel ik ze bij Oogvoororen en heb ze de volgende dag in huis.

Tevreden gevoel

Snel besteld, snel en goed afgeleverd, zeer tevreden over dit bestelproces

Snel, accuraat en goedkoop

Had hoorbatterijen nodig. bij Oog voor Oren waren ze goedkoop en werden heel snel geleverd

Wat een prima sevice

Voor het eerst batterijen besteld, snel besteld, snel in huis, goed en slim verpakt. Tot de volgende bestelling.

Dit was de eerste keer dan ik een bestelling deed. In een woord prima, snel en goed.

snelle en goede levering van de batterijen

ook als er iets niet goed gaat met de levering wordt dit snel en prima opgelost

Precies wat ik zocht!

Op zoek naar batterijen voor mijn hoorapparaat kwam ik de website van oogvoororen tegen en heb daar mijn eerste bestelling gedaan. Dit was precies wat ik zocht: goed betaalbare batterijen en snel thuisbezorgd. Wellicht dat ik in de toekomst, wanneer ik toe ben aan andere apparaten, ook het aanbod van oogvoororen bekijk. Dat is ruim en de aan huis service is heel aantrekkelijk.

Gaat super makkelijk en snel!!

IK BEN HEEL GOED TEVREDEN SNEL EN VAKKUNDIG

Ik ben tevreden.

Heldere informatie en snelle afhandeling.

Prima begeleiding, geen gepush en alle begrip ervaren toen we van de aankoop afzagen.

Ik heb een licht gehoorverlies waardoor ik sommige dierbaren niet goed versta en muziek minder fris klinkt dan vroeger. Ik heb bij IntoEars ged. 5 weken twee verschillende gehoorapparaten mogen proberen. Met beide gehoorapparaatjes verstond ik de betreffende dierbaren beter en klonk de muziek weer even fris als vroeger. Daar stond tegenover dat ik wel last had van het minder verfijnd klinken van muziek en dat ik diverse vrij normale geluiden als te hard kon ervaren. Op dit moment vind ik mijn gehoorverlies nog niet zo erg dat het beter kunnen horen opweegt tegen het minder verfijnd geluid dat ik met de gehoorapparaatjes had. Als ik bij toenemend gehoorverlies duidelijker toe ben aan een gehoorapparaat zal ik zeker terugkeren bij IntoEars.

Doctor Deelenlaan 8

5042 AD Tilburg