Na een telefoontje fijn geholpen met het juiste produkt.

Ik had verkeerde domes (oorplugjes) besteld. Na kontakt werden de juiste opgestuurd en kon ik de verkeerde kosteloos terugsturen. Goede aktie van bedrijfslid. Kom zeker nog eens terug en geef dit adres doorgaan derden. A3 Paauwe

Prima afhandeling

Na bestelling snel in huis, zelfs tijdens de feesfdagen

korte levertijd, prima prijs

blij wordt ik van bestellen en levering bij Oogvoororen, en dat voor een scherpe tot zeer scherpe prijs. TOP.

Besteld en de volgende dag geleverd. Prijs/kwaliteit verhouding is goed.

UItstekend

Voor de eerste keer hoorbatterijen besteld nog niet gebruikt, maar keurig op tijd geleverd.

prima service

ikben voor de eerste keer goed geholpen grtjs en totziens fijne feestdagen jan

Kocht gewoonlijk mijn gehoor batterijtjes type 312 bij een landelijke drogisterijketen. Hadden ze even niet in de aanbieding. Ben gaan googlen en kwam uit bij Oogvoorooren. Zeer scherpe prijs en gratis verzenden. Bestelde 10 sets. Volgende dag in huis, gewoon door de brievenbus. Nieuwsgierig naar de capaciteit. Aantal dagen geprobeerd, éérst rechts de oude en links het nieuwe merk. Bij tweede proef gewisseld. Conclusie de RAYOVAC batterijen gaan tenminste één dag langer mee dan die van mijn oude leverancier. Dus zowel qua prijs als kwaliteit zéér aan te bevelen.

Slecht

Op 5 December heb ik een order geplaatst en betaald het is nu 16 December en nog steeds niets ontvangen

zeer goed

Iets te laat geleverd als vergoeding 2 extra pakjes batterijtjes Uitstekend hoor

Top service!

Een heel fijn bedrijf waar ik graag mijn hoorbatterijen bestel. Inmiddels al de derde bestelling. Met de bestelling kwam een excuusbrief dat het iets langer duurde dan gewoonlijk en daarom werden er 2 extra blisters bijgedaan. Helemaal top dus OogvoorOren heeft er een vaste klant bij!

Het bestellen ging heel eenvoudig en de levering was supersnel. We zijn blij met de goede service van Oogvoororen.

Goeie service

Ivm feestdagen een wat langere levertijd, dit werd gecompenseerd met wat extra’s, zeer attent.

Oogvoororen kan ik voor iedereen aanbevelen,prijs en kwaliteit is prima .

correcte en snelle levering van goed product.

goede ervaring met deze leverancier

Batterijen besteld

Ik had mijn batterijen voor mijn gehoorapparaat binnen 24 uur met de post in huis. Goede service

,s Avonds besteld. De volgende dag in huis. Vlotte en goede afhandeling.

Voordelig,en snelle bezorging!

Had eerst advies gevraagd om zeker te weten de juiste te bestellen. Vriendelijk en adequaat geholpen en toen bestelling gedaan met volle te vredenheid👍

Goed en niet duur

Ben blij dat ik deze site ontdekt heb

Snel in huis, prima kwaliteit

Prima bevallen

Vlotte levering

Vandaag besteld en morgen in huis. Super!

Makkleijk te bestellen en uitstekende service

Gemakkelijk te bestellen en zeer snel geleverd. Zeker voor herhaling vatbaar.

prima geregeld

inderdaad vandaag besteld morgen in huis ik zal er indien nodig zeker gebruik van blijven maken

Snel en correcte levering

Keurige aflevering van de bestelling. Tip: In dunner doosjes verpakken bespaart portokosten

Vlotte & goede service

👍

Batterijen voor mijn hoortoestel gekocht.

Deze zijn snel bezorgd en heel voordelig. Prima service dus.

Doctor Deelenlaan 8

5042 AD Tilburg