Zeer correcte levering

Diverse malen bestellingen gedaan voor onderhoud van mijn hoortoestellen. Altijd alles direct geleverd.

Goede afhandeling bestelling.

De bestelling de volgende dag al geleverd. De batterijen worden goedkoper aangeboden dan bij de grotere ketens voor hoortoestellen en accessoires. Alles in keurige staat ontvangen.

Snelle levering tegen een scherpe prijs....

Snelle levering en prima prijs voor mijn hoortoestelbatterijen. Uitstekende communicatie tijdens en achteraf...👍

Snelle levering,top!

Via de duidelijke webshop eenvoudig batterijen besteld. De levering was zoals aangegeven stipt op tijd. Top!

Besteld en de dag erop al binnen, direct verstuur info, toppie

Goede snelle service

Overzichtelijke site waar je eenvoudig bestelt. Goede prijs-kwaliteit

Snelle afhandeling en geen extra kosten voor aflevering.

Snelle levering voor een prima prijs

eerlijk, snel en zorgvuldig

Scherp aan de prijs (helpt soms) maar vooral snel en zorgvuldig bezorgd (geen onnodige verpakking!). een aanrader.

Batterijen zijn erg goed

Ik heb bij u batterijen (Rayovax Extra Avanced 10) voor mijn gehoortoestel gekocht. Zoals vorige keren. Ik ben er uiterst tevreden mee. Ten eerste deze batterijen zijn zeer goed en ten tweede de batterijen zijn goedkoper.

Snelle corecte levering en goede prijs.

Goede,snelle,aantrekkelijke prijs. Tevreden.

Goede,snelle,aantrekkelijke prijs. Tevreden.

na de ontvangst van de door mij verkeerd bestelde batterijen werden na een telefoontje de juiste batterijen direct toegestuurd met een sticker om de verkeerd bestelde batterijen gratis terug te sturen. Klasse. gerrit p

Prima niets op aan te merken

Vlot netjes niets op aantemerken

ben er zeer tevreden over

als iemand deze nodig heeft raad ik deze aan

Helemaal niks mis mee

Ik heb natuurlijk maar een klein ding besteld ,maar dat werd toch snel geleverd. Het waren batterijen voor mijn hoortoestel. Inmiddels heb ik een set gebruikt en er is Helemaal niks mis mee. eerdere batterijen kocht ik bij een bekende Chinees. Daar was de prijs voor 10 pakjes €18.50 bij Oogvoororen, €15.00 En dat binnen twee dagen geleverd zonder verzendkosten. Kreeg toevallig nog aanbieding van mijn leverancier van de toestellen voor € 35.00 voor tien pakjes. Oogvoororen toegevoegd aan mijn Favorieten.

Tevreden klant

Ik heb goede ervaring met de bestellingen via de website . Altijd in orde en snel geleverd . Plus en heel belangrijk een goede prijs/kwaliteit van de producten .

snelle service

Goede en relatief goedkope batterijen vallen na bestelling supersnel in de brievenbus!

ben zeer tevreden met deze batterijen ik zou bij een ander zeker niet bestellen.

Vrindelijk, goede service

Ik had inktpatronen van mijn vorige printer. Op mijn nieuwe printer paste ze dus niet meer. Ik bestelde nieuwe inktpatronen voor mijn nieuwe printer en kon de inktpatronen die niet meer paste retour geven. Dat is pas service!!!!!

Snelle correcte afhandeling

Mijn pakje kon in de brievenbus, dus dat is fijn. Ik bestel,al,jaren batterijen voor mijn gehoorapparaat en ben daar zeer tevreden over.

Zoals vroeger bij de winkel om de hoek.

Wist niets van firma doch heb bestelling geplaatst na voorbeeld van site. Alles goed ontvangen .Goede verpakking en op tijd zoals op site stond. Kortom goed bevallen komt vertrouwd over.

Goede prijs en vlugge levering

Betrouwbaar bedrijf

Men doet wat men belooft. Snelle levering, duidelijke website. Prima zaken doen

Afspraak niet nagekomen.

Op 3 october heb ik 10 pakjes NR:13 retour gestuurd en die zouden gecrediteerd worden,maar het is inmiddels 14 october en er is nog steeds niets teruggestort. Graag opheldering! M.v.g. S.Staadegaard

Keurig verzorgd ben er blij mee

Voor het eerst een bestelling gedaan bij Oogvoororen maar het is mij zeer goed bevallen en voor herhaling vatbaar

Doctor Deelenlaan 8

5042 AD Tilburg