Snel besteld, snel en goed afgeleverd, zeer tevreden over dit bestelproces
Enorm bedankt voor de review, we zien u graag terug op de website!
Had hoorbatterijen nodig. bij Oog voor Oren waren ze goedkoop en werden heel snel geleverd
Enorm bedankt voor de review, we zien u graag terug op de website!
Voor het eerst batterijen besteld, snel besteld, snel in huis, goed en slim verpakt. Tot de volgende bestelling.
Enorm bedankt voor de review, we zien u graag terug op de website!
ook als er iets niet goed gaat met de levering wordt dit snel en prima opgelost
Enorm bedankt voor de review, we zien u graag terug op de website!
Op zoek naar batterijen voor mijn hoorapparaat kwam ik de website van oogvoororen tegen en heb daar mijn eerste bestelling gedaan. Dit was precies wat ik zocht: goed betaalbare batterijen en snel thuisbezorgd. Wellicht dat ik in de toekomst, wanneer ik toe ben aan andere apparaten, ook het aanbod van oogvoororen bekijk. Dat is ruim en de aan huis service is heel aantrekkelijk.
Enorm bedankt voor de review, we zien u graag terug op de website!
Gaat super makkelijk en snel!!
Enorm bedankt voor de review, we zien u graag terug op de website!
Heldere informatie en snelle afhandeling.
Enorm bedankt voor de review, we zien u graag terug op de website!
Ik heb een licht gehoorverlies waardoor ik sommige dierbaren niet goed versta en muziek minder fris klinkt dan vroeger. Ik heb bij IntoEars ged. 5 weken twee verschillende gehoorapparaten mogen proberen. Met beide gehoorapparaatjes verstond ik de betreffende dierbaren beter en klonk de muziek weer even fris als vroeger. Daar stond tegenover dat ik wel last had van het minder verfijnd klinken van muziek en dat ik diverse vrij normale geluiden als te hard kon ervaren. Op dit moment vind ik mijn gehoorverlies nog niet zo erg dat het beter kunnen horen opweegt tegen het minder verfijnd geluid dat ik met de gehoorapparaatjes had. Als ik bij toenemend gehoorverlies duidelijker toe ben aan een gehoorapparaat zal ik zeker terugkeren bij IntoEars.
Enorm bedankt voor de review, we zien u graag terug op de website!
Bob Oukes is mijn audicien en ik vind het geweldig hoe hij alle tijd neemt om alles te proberen om de kwaliteit van het geluid optimaal te krijgen. En dat fijn bij je eigen thuis.
Enorm bedankt voor de review, we zien u graag terug op de website!
Snelle levering. Vergeleken met andere leveranciers Zeer goedkoop voor deze kwaliteit.
Enorm bedankt voor de review, we zien u graag terug op de website!
De bestelling is goed verlopen.
Enorm bedankt voor de review, we zien u graag terug op de website!
Na een moeilijke start,( bestelling werd op een ander adres geleverd) moest ik de bestelling opnieuw doen. gelukkig kon ik nog een dag vooruit, zodat ik niet tekort kwam.
Prettig geholpen.
Enorm bedankt voor de review, we zien u graag terug op de website!
Snel en duidelijk antwoord op mijn vraag en perfecte levering
Enorm bedankt voor de review, we zien u graag terug op de website!
Binnen een dag mijn verkeerde kleur gehoorbatterijen omgeruild. Na een telefoontje. We sturen met de goede een antwoord envelop mee. Binnen een dag!! In een woord,GEWELDIG
Enorm bedankt voor de review, we zien u graag terug op de website!
Heel rustige uitleg . Bij vragen luisterend oor . De vragen lossen ze zonder problemen op Vriendelijk Met problemen zonder afspraak staan ze klaar voor je om het op te lossen
Enorm bedankt voor de review, we zien u graag terug op de website!
Heel snel geleverd en goedkoop!!
Geen klachten.
Alles naar wens: prima.
Enorm bedankt voor de review, we zien u graag terug op de website!
Misschien dat ik nog niet een goede beoordeling kan geven. Het bestellen en de levering is goed netjes en vlot. En een groot voordeel is ze zijn veel goedkoper. De levensduur van de batterij kan ik nog niet goed beoordelen. Met de batterijen van mijn vorige leverancier doe ik plus minus een 12 a 13 dagen. Deze van oog voor oren ben ik nu aan het testen, nu zitten ze er 8 dagen er in, dus het gaat wel de goede kant op.
Enorm bedankt voor de review, we zien u graag terug op de website!
Bestelling en bezorging zeer tevreden !!
Enorm bedankt voor de review, we zien u graag terug op de website!
Slelle levering van de bestelling, en nog goedkoop ook.
Enorm bedankt voor de review, we zien u graag terug op de website!
Het is mijn tweede bezoek aan deze site en net als vorige keer snelle levering en zeer goed geprijsd toppie