Goede batterijen voor mijn hoorapparaat

Snelle levering van de batterijen

tevreden

Ik heb voor de eerste keer nieuwe batterijen moeten bestellen. Een kennis stuurde me naar een bekende drogisterijketen. |Ondanks dat er 20% korting werd gegeven waren ze toch bijna twee keer zo duur als bij deze site.I. o. met degene waar ik de hoortoestellen heb aangeschaft heb ik die hier besteld. Zeer goedkoop, goede kwaliteit en ook nog zonder verzendkosten. Chapeau.

ik kan op hen rekenen!!

ja, wat wil je lezen? Ik bestel de gewenste batterijtjes en ik bestel gelijk Cerustop ( filtertjes voor het microfoontje) mee en de volgende dag heb ik alles keurig binnen. Beter en sneller kan het niet, dus ik ben dik tevreden.l

Ik vind de service en afhandeling echt uitstekend

Mijn pakketje met hoorbatterijen was niet aangekomen ,ik heb hierover een mail gestuurd en kreeg per omgaande post batterijen aangeleverd , ik vind dit een uitstekende service.

Goedkoop en snelle service..

Snelle, goede service

Ik had ze snel nodig en ze waren er de volgende dag. Top!

Besteld en snel in huis

De batterijen voor mijn resound hoortoestellen waren goedkoop en snel bezorgd. Ik kwam op dit adres omdat een bepaald product in sommige winkels niet meer te bestellen was: Perfect Clean, een refill reiniger van hoortoestellen. Hier wel dus, gelukkig. Bij foutief gebruik (nat eruit halen) zou dit middel schade kunnen geven aan oren. Probleemloos te gebruiken wanneer je ze in de nacht reinigt en in de morgen gaat gebruiken.

Een snelle levering voor een goede prijs

Een super snelle levering De batterijen hab ik de volgende dag al in huis

Klantgerichte goede informatie

Mijn ervaring is dat men op de zelfde wijze klantvriendelijk is als Into Ears. Na onze bestelling, die makkelijk uit te voeren was, ontving ik de nodige informatie om mij op de hoogte te houden wanneer ik de bestelling zou ontvangen. Goed verpakt en keurig op tijd.

Duidelijke site, snelle levering en goedkoop!

Mijn nieuwe batterijen waren zo geregeld.

Goede service en kwaliteit

Goed. snelle levering. Kwaliteit voldoet aan verwachting

Sn el en accuraat

Batterijen besteld voor mijn hoortoestellen. Eenvoudige procedure via de website en snellen (2 dagen) en correcte levering. Volgende keer bestel ik hier weer.

Na 2 keer telefoneren en nalevering akkoord

Verschillende artikelen besteld waarvan een artikel incompleet. Na 2 keer telefoneren kwam de hele zending nog een keer maar nu alle artikelen compleet.

Eenkeer geprobeert en meteen goed geslaagd.!!!

van een vriend van me, goed adres gekregen en meteem uitgeprobeerd en meteen goed geslaagd. van de levering binnen 1 dag, verwonderlijk goed gedaan.

Ben hier erg blij mee

Ik ben reuze tevreden over de vlotte levering en kan het iedereen aanraden

heel overzichtelijk en snelle service!

heel overzichtelijk en snelle service

Prima geregeld voor een faire prijs.

Goed geregeld. Bestelling op tijd geleverd.

Super geregeld: snel en goed!

Kan weinig toevoegen dan dat het een goede service is van Oogvoororen, Kan volgens mij niet beter:)

Uitstekend!

Zeer positief. Ik ben nu sinds ruim een jaar klant en ben rondom tevreden. Zowel het thuis uitproberen van de hoortoestellen als de nazorg is prima geweest. Vlotte correspondentie en goede service. Ik ga nergens anders meer heen.

Goede prijs en super snelle levering

Koop regelmatig het zelfde product en het is goed te weten dat de levering altijd snel en correct is.

Goede bloemen en leverring

Ik heb goede ervaring met het versturen van de bestelling die ik ooit gedaan heb

Goede en snelle service

snelle en goede service

Goede en snelle levering

Nvt

Snel gevonden

Nog sneller thuisbezorgd! -:)

Dupe snel geleverd

De goedkoopste en de snelste leverancier

Doctor Deelenlaan 8

5042 AD Tilburg