Ik heb goede ervaring met de bestellingen via de website . Altijd in orde en snel geleverd . Plus en heel belangrijk een goede prijs/kwaliteit van de producten .
Enorm bedankt voor de review, we zien u graag terug op de website!
Goede en relatief goedkope batterijen vallen na bestelling supersnel in de brievenbus!
Enorm bedankt voor de review, we zien u graag terug op de website!
ben zeer tevreden met deze batterijen ik zou bij een ander zeker niet bestellen.
Enorm bedankt voor de review, we zien u graag terug op de website!
Ik had inktpatronen van mijn vorige printer. Op mijn nieuwe printer paste ze dus niet meer. Ik bestelde nieuwe inktpatronen voor mijn nieuwe printer en kon de inktpatronen die niet meer paste retour geven. Dat is pas service!!!!!
Mijn pakje kon in de brievenbus, dus dat is fijn. Ik bestel,al,jaren batterijen voor mijn gehoorapparaat en ben daar zeer tevreden over.
Enorm bedankt voor de review, we zien u graag terug op de website!
Wist niets van firma doch heb bestelling geplaatst na voorbeeld van site. Alles goed ontvangen .Goede verpakking en op tijd zoals op site stond. Kortom goed bevallen komt vertrouwd over.
Enorm bedankt voor de review, we zien u graag terug op de website!
Goede prijs en vlugge levering
Enorm bedankt voor de review, we zien u graag terug op de website!
Men doet wat men belooft. Snelle levering, duidelijke website. Prima zaken doen
Enorm bedankt voor de review, we zien u graag terug op de website!
Op 3 october heb ik 10 pakjes NR:13 retour gestuurd en die zouden gecrediteerd worden,maar het is inmiddels 14 october en er is nog steeds niets teruggestort. Graag opheldering! M.v.g. S.Staadegaard
Voor het eerst een bestelling gedaan bij Oogvoororen maar het is mij zeer goed bevallen en voor herhaling vatbaar
Enorm bedankt voor de review, we zien u graag terug op de website!
De kwaliteit van de batterijen is goed en de prijs 3 x zo goedkoop dan wanneer je ze bij bv schoonenberg koopt. Daarom de gok genomen en het resultaat is dus dat ik zeer tevreden bent aangezien de levering ook binnen 1 dag was zoals beloofd.
Enorm bedankt voor de review, we zien u graag terug op de website!
Mijn foutieve bestelling mocht ik in antwoordenvelop(die meekwam met de juiste bestelling de volgende dag) retourneren, dat noem ik nog eens service!
Enorm bedankt voor de review, we zien u graag terug op de website!
beste marjolein, Het vinden van de juiste audicien is een hele klus. Vaak gebrek aan kennis en in sommige gevallen weinig geduld. In tegenstelling tot oogvoororen zoals aangegeven, zeer betrouwbare professioneel en niet onbelangrijke prijstechies zeer aantrekkelijk. Met vrgr, Willemjan
Enorm bedankt voor de review, we zien u graag terug op de website!
Bij de vorige bestelling heb ik zelf een verkeerde bestelling gedaan, keurig en snel de juiste spullen opgestuurd. Gewoon top👍
Enorm bedankt voor de review, we zien u graag terug op de website!
Snelle en goed verzorgde levering
Enorm bedankt voor de review, we zien u graag terug op de website!
Sinds anderhalf jaar draag ik gehoorapparaten, verkregen via Specsavers. Uiteraard horen daar ook batterijtjes bij. De audicien van Specsavers raadde mij aan om op het internet te kijken, waarop ik bij Oogvoororen terecht kwam. Ik heb nu een aantal malen Rayovac batterijtjes besteld, deze werden binnen 24 uur geleverd. En de prijs is zeer concurrerend!
Enorm bedankt voor de review, we zien u graag terug op de website!
Uitermate tevreden over dit bedrijf. Ruime keus en zeer snelle zending!
Enorm bedankt voor de review, we zien u graag terug op de website!
Duidelijkheid bij wijze van bestelling.
Uitstekende service Een echte aanrader
Enorm bedankt voor de review, we zien u graag terug op de website!
Ik had een vraag over het gebruik van de website en ben heel vriendelijk en uitgebreid geadviseerd.
Enorm bedankt voor de review, we zien u graag terug op de website!
De eerste keer dat ik iets bestelde (had tot nog toe genoeg aan de voorraad die meegeleverd was bij de toestellen). De bestelling werd vlot en goed uitgevoerd in een deugdelijke verpakking, die door de brievenbus paste. 't Enige wat jammer was, was dat ik verkeerde domes besteld heb, omdat mij niet duidelijk bleek dat dit niet de goede waren (8mm merk oticon) bleken toch voor een ander toestel te zijn, nl. rite i.p.v mini. Ik hoop dat dit door kan gaan zonder dat ik een keuze bij aanbevelen hoef te maken. Ik vind dit een rare vraag. Ik beveel nooit iets aan, ook niet als het mij goed bevalt. De keuze zal dus altijd nee zijn.
Enorm bedankt voor de review, we zien u graag terug op de website!
Mijn bestelling is goed en snel aangekomen.
Enorm bedankt voor de review, we zien u graag terug op de website!
online levering gehoorbatterijen perfect. Telefoondienst uiterst correct , zeer klantvriendelijk
Enorm bedankt voor de review, we zien u graag terug op de website!
Voordelige prijzen en snelle service!!
Enorm bedankt voor de review, we zien u graag terug op de website!
Snelle service, de bestelde artikelen zijn correct afgeleverd.