Goede services

Correcte manier van behandelen en snelle levering.

Is prima

De ene dag besteld en de dag later bezorgd, prima en een redelijke prijs, met vriendelijke groet W.J. Bon-van Vliet

Toppie

Goed product Degelijk Snelbezorgd

Ontzettend aardig en bekwaam personeel

Goed geadviseerd welke batterijen ik moest bestellen. De post.nl heeft het pakje beschadigd en incompleet geleverd, maar oogvoororen heeft dit super opgelost door t ontbrekende gedeelte meteen in een cadeauveroakking op te sturen . Fantastische service !

Zeer duidelijk de artikelen omschreven op site En snelle levering

Goede keus.

Het is een goede keus van mij geweest om diverse artikelen bij oogvoororen te bestellen. En een hele snelle bezorging.

Goede, snelle levering

Gemakkelijk te bestellen. De volgende dag al geleverd.

Snelle levering en zoals omschreven

Alles was netjes ingepakt en snel geleverd. Ik ben al een tijd een zeer tevreden klant.

Ik kan de juiste batterijen kopen tegen een lagere prijs. En ik hoef er niet voor te auto rijden.

Product prima, snel en netjes geleverd

Goede beslissing

Goede batterijen, goede informatie over de levering. Keurig op tijd geleverd.

Ik ben onder de indruk van de diensten, service, en support van oogvoororen.nl. Alle tijd hebben zij aan mij besteed om mij tot een juiste keuze te laten komen. Geduld, neutraal en zonder dat ik een bepaalde richting in werd gestuurd heb ik nu een (met streamer) bijzondere oorervaring. Daarvoor mijn dank. Henk Handlogten

uitstekend

Vlotte levering, goede vervaldata op de batterijen,kortom ik kom zeker weer en geef het adres door.

Correcte levering gunstige prijs.

Makkelijk te bestellen en een snelle levering.

Het was de eerste keer dat ik hier mijn batterijtjes voor mijn gehoorapparaat bestelde en het is prima bevallen. Voor herhaling vatbaar!

Ik kan nog weinig over zeggen want ben er pas mee bezig maar het versturen gaat super snel dankjewel

Oogvoororen is Het horen en zien van de klant

Als assoiren aankoper heb ik ervaring. De servies medewerkers pretenderen niet altijd, dat ze het weten. Maar zoeken het uit en komen altijd met een oplossing. Klasse! Ook bij een bestelling staat accuratesse, verzorging en duidelijk zijn voorop.

Bestelling ging simpel, betaling wees zich vanzelf en de levering was conform belofte

zie vorige zin

profesionel organistaie die weet wat ze aan het doen zijn, goede en prettige service.

zie hier boven

Snel

Duidelijke site en de goedkoopste.

besteld en snel en keurig geleverd

Besteld en snel en keurig geleverd

prima geregeld

Makkelijk te bestellen,en snel in huis. Alleen de navulling voor de perfect clean vind ik erg duur.

Geen reviews meer

Ik ga geen reviews meer doen bij jullie. Een maand geleden een review bij jullie ingevuld en wat krijg ik als dank?... heel veel reclame van jullie bedrijf. Dus GEEN reviews meer🤗🤗

ik maak eerst de oude voorraad op en daarne de nieuwe zending

Prima website, eenvoudige bestelling, snelle levering

Prima levering.

Doctor Deelenlaan 8