Voor het eerst een bestelling gedaan en de andere dag al binnen.

De eerste keer, ging altijd naar de winkel. En dit is nog goedkoper ook!!!! Blijf dit zeker doen......

zeer klant vriendelijk

bij aanschaf hoortoestellen luisteren naar mijn wensen en daar een goed advies voor geven heldere prijzen die ook op de site staan en uitleg over vergoedingen. vakkundige begeleiding en nakomen afspraken. ben dan ook zeer tevreden.

zeer tevreden over kwaliteit en prijs

Ik koop al jaren de batterijen en ben zeer tevreden over de prijs en de kwaliteit

Rayovac Extra Advanced 312 hoortoestelbatterijen

Deze batterijen snel en goed geleverd, maar ik heb ze nog niet kunnen testen omdat ik nog wat oude heb liggen, die ik eerst opmaak.

De behandeling is prima verlopen

Zeer prettig geholpen en vriendelijk personeel

Gewoon goed!

Ik bestel de batterijen voor mijn hoorapparaat bij oogvoororen. Goedkoper dan bij de audicien en de kwaliteit is vergelijkbaar. Snelle levering en goed verpakt.

Klantenservice heeft mij prima geholpen om mijn bestelling te plaatsen.

OogvoorOren heeft een top service, zowel de online hulp als de mail wordt snel op gereageerd. Duidelijke uitleg over de bestelling, echt een aanrader.

bestelling correct geleverd

snel geleverd

Groot assortiment. Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering. Uitstekend.

Heel gemakkelijk en vlot!

Mijn product snel gevonden en nabestelling ook snel in huis. Prima!

Míjn bestelling was snel aan gekomen

Makkelijk bestellen, snel leveren en goedkoop!

De website is makkelijk toegankelijk. De bestelprocedure simpel. De artikelen zijn de volgende dag al thuisbezorgd. En veel goedkoper dan bij gewone audiciens.

zelfde kwaliteit als winkel maar voordeliger

snelle bezorging en wordt verstuurd al brieven bus pakketje

Bestellingen komen op tijd aan en niets mis mee. De site kan ook wat meer uitgebreider t.a.v. het aanbod op hoor gebied en laatste nieuwtjes. Prijzen van accessoires kunnen wat mij en overige bekende van mij , betreft ietwat lager.

vandaag besteld morgen in huis

en als er problemen zijn even een mailtje sturen naar degene die je behandeld en er wordt dezelfde dag nog beantwoord of je krijgt een telefoontje ze zijn erg snel met beantwoorden

prima ervaring

makkelijk te bestellen en op tijd geleverd

Snelle levering van de batterijen

Geen negatieve punten over product. Batterijen snel geleverd

ideaal

werkt uitstekend vandaag besteld morgen in huis dit is ideaal

Erg goed vriendelijk en snel

Telefonisch advies gekregen en borsteltje besteld voor reiniging

Supersnelle levering en goedkoop

‘s Avonds bestelt en de volgende dag al in huis. En volgens mij nergens goedkoper te krijgen.

Bijzonder goed.

Door mijn denkfout bestelde ik teveel verpakkingen. Even gebeld, vriendelijk tewoord gestaan. Gedeelte teruggestuurd en een snelle verrekening. Wel moest ik ruim €6.00 verzenkosten voor Sand betalen.

Doctor Deelenlaan 8

5042 AD Tilburg