Goede snelle service!

Prima batterijen voor een goede prijs. Na de bestelling snel geleverd als brievenbuspost.

Toppie!

Voor de 2e keer voorraad batterijen besteld goede prijs en correcte en snelle levering.

Vriendelijk en alert

Snel en alert gereageerd toen er foutje was gemaakt.

Zeer correct.

Per abuis een verkeerde maat batterijen besteld. Na een telefoontje terug gestuurd. De zelfde dag nog de juiste geleverd. Perfecte service. Een zeer snelle levering tegen een goede prijs. Gr, N. S.

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Goede ruime keus en voor redelijke prijs

De bestelling was keurig netjes op de juiste wijze verstuurd Een nette webshop met heel veel ruime keus voor een redelijke prijs Er zouden meerdere webshops zo moeten zijn

Goedkoop, snel bezorgd en zonder portokosten!

Het was de eerste keer en het bevalt mij goed dus ik blijf zeker klant.

super

Makkelijk te bestellen, overzichtige website, vlotte levering en prima prijs. wat wil een mens nog meer.

Erg snelle levering Een goede prijs.

Uitmuntend en goedkoop.

Ervaring is dat de geleverde Rayovac hoor batterijen behoren tot de top 3. Datum is tot 1-2023. De prijs was de aller laagste prijs.

Zeer goede service, laag geprijsd, snelle levering

Tijdens het zoeken naar online bestellingen voor hoortoestel batterijtjes kwam ik vorig jaar de naam “Oog voor oren” tegen. Nieuwsgierig naar wat deze zaak nog meer leverde dan hoortoestellen zag ik batterijtjes staan tegen en zeer aantrekkelijke prijs en bij een bepaald aantal zonder verzendkosten. Over de eerste levering was ik zeer enthousiast en was ervan overtuigd dat “Oog voor oren” mijn vaste leverancier zou worden.

Zeer tevreden over de snelle service, en het vriendelijke personeel.

Zeer tevreden over de snelle service, en het vriendelijke personeel .

Ik had batterijen besteld en kwam er iets te laat achter dat ik ook nog Filters nodig had...direct mail gestuurd, of deze toch meegeleverd konden worden, anders moest ik weer extra verzendkosten betalen...beetje zonde, Gelukkig kon dit geregeld worden!! Fijn, blij mee !!

goede service

Het is netjes bezorgd goede service

Juiste en snelle levering!

Juiste en snelle levering!!

Snelle probleemloze levering.

Voor het eerst besteld en snel en goed geleverd.

zeer positief

Mooie website voldoende keuze,goede service, prima feedback.

Makkelijk bestellen

Handige en duidelijke website. Bestellen en betalen gaan makkelijk.

Goedkoop en snel

Bij oogvoororen kun je gemakkelijk online je bestelling plaatsen, de artikelen zijn redelijk van prijs en de levering is snel. Op de website staan de artikelen duidelijk met foto vermeld.

Goed en goedkoop

Om een eerste indruk te krijgen heb ik twee batterijen gelijktijdig vervangen. Links met het merk dat ik al gebruikte en rechts Rayovac. Het verschil in levensduur was verwaarloosbaar (ongeveer een uur) en dat komt ook voor wanneer allebei de batterijen van hetzelfde merk zijn. Voor een prijs die een derde is van wat ik tot nu toe betaalde vind ik dat een prima prestatie. De levertijd was wel iets langer dan wat er belooft wordt.

Goede en snelle service

Bestellen gaat zeer makkelijk via de website en de levering was ook snel. Zou deze website zeker aanraden en ga ee vaker bestellen.

Een hele goede service

Mijn 1e bestelling kwam niet aan. Ik heb toen direct gebeld. Een hele vriendelijke mevrouw stond mij te woord en beloofde direct een nieuwe zending te sturen. Deze heb ik ontvangen.

goede service en vlotte afhandeling

De bestellingen die ik geplaatst hebt zijn naar alle tevredenheid uitgevoerd.

Prima website en goede service en prijs.

Duidelijke website Eerlijke prijs Goede kwaliteit Snelle levering

Doctor Deelenlaan 8