Pluspunten

snelle levering en prima prijs.

nvt

Pluspunten

'aanmeten'- begeleiding bij aankoop hoorapparaten was prima verzorgd zeer goede serviceverlening. Ook de aankoop van onderhoudsmaterialen, filtertjes, oordopjes verliep voor 100 % naar wens

Ik heb een van de duurste hoorapparaten gekocht Resound RE961-DRWC Linx Quattro oplaadbaar. Aankoop verliep prima, maar ik had toch wel enige nazorg, vraag vanuit Oogvoor oren verwacht. Na aankoop is het verder doodstil......jammer gemiste kans(en) m.vr.gr. Jan van Groezen

Pluspunten

Goedkoop,snelle levering, prima kwaliteit,duidelijke webshop.ik heb al eerder besteld,goed verpakt,goede communicatie mogelijk.Meer dan 10 punten niet mogelijk.

Geen.

Pluspunten

Het is een perfect bedrijf.

In het vervolg met Postnl versturen.

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden met de snelle levering, de Rayovac batterijen en de prijsstelling

Pluspunten

Als ik bestel is het de volgende dag in huis.Erg fijn

Zou het niet weten

Pluspunten

ben zeer tevreden over de afhandeling ,ook het financieel klopt het gewoon top kan niet anders zeggen ,schrijven.

geen

Pluspunten

Snelle levering.goede prijs

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs voor de gehoorapparaat batterijen

Pluspunten

Snelle, correcte levering. Prijs/kwaliteit prima.

Pluspunten

Bij de eerste levering de verkeerde oordoppen geleverd. Na telefonisch contact de volgende dag de juiste met retour envelop voor de verkeerde doppen. Snel geleverd voor een redelijke prijs.

Pluspunten

Goede service, prima product. Batterijen voor mijn gehoorapparaat, een aanrader bestel zeker weer

Geen.

Pluspunten

Ik ben bijzonder tevreden over de snelle en adequate afhandeling van mijn bestelling, maar ook over de kwaliteit van het geleverde product (prijs/kwaliteit).

Vooralsnog geen.

Pluspunten

Snelle levering!!! Zeer tevreden!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ben zeer tevreden!

Pluspunten

Prima prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering, duidelijke communicatie. Niets te klagen, zo hoort her!

Pluspunten

Snelle en correcte levering

geen

Pluspunten

Snelle en correcte afhandeling

Pluspunten

Levering op tijd en snel geregeld!

Pluspunten

Heeft zelfs oticon in het pakket. Had mijn streamer mee gewassen op 60 graden, het kon er niet tegen nieuwe besteld duidelijk voordeliger dan direct bij oticon. Laten connected in zks en we kunnen weer streamen. Professionele mensen, snel adequaat. Als zeer prettig ervaren.

Geen idee ga zo door

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle verzending, lage prijs

Pluspunten

Oog Voor Oren is zeer deskundig en klantgericht. Oog Voor Oren heeft een duidelijk concept op hun website. Kostenoverzicht voor elk soort hoortoestel en bezoek aan huis. Op hun website wordt duidelijk aangeven hoe contact gelegd kan worden met de telefoon of mailen. De namen van de personen waar je contact mee kunt opnemen zijn aangeven inclusief een foto van hen. Niet anoniem maar gewoon duidelijk.

Aanvullende informatie deel ik met Joost Schravendeel van Oog Voor Oren.

Pluspunten

Pluspunten

Snel, efficient en aantrekkelijk geprijsd!

Doctor Deelenlaan 8

5042 AD Tilburg